Yok canım kan almıyorlar tahlil falan yapmıyorlar. Öksürükten direk anladı doktor krup diye. İğne antibiyotik değil rahatlatıcı Bi iğneydi sanırım. Şurup peditus verdi. Ateş de başlamıştı bizde bu arada.Sagol canim.Gun icinde iyi gibi ama aksam artacak diye korkuyorum.Eger aksam kotu olursa gotururum hemen canim.Siz de ates varmiydi.İgne vermis galiba o igne ne ignesi Bir de surup prospan mi.Kan film falan var mi yoksa oksurukten mi anladilar.Kizim filmde hic durmuyor cok agliyor kan alinirken de acayip agliyor korkuyorum bu yuzden
Maşaallah diyelim senin kuzuya Allah bozmasın.Maşallah ne enerji var minnoşlarda :) Benimki bir saat oynasa hemen uyuyor. Zaten bizim bura hep rüzgarlı olduğu için çok oynatamıyorum
Çok geçmiş olsun gün içinde nasıldı?Kızlar nasılsınız canım cok sıkkıldı gece gece. Dolunay en son hastaydı bılıyorsunuz doktora goturmustum.Ateşi kısa surede geçmişti. Son 3 gundur burun geniz akıntısı da tamamen bitmişti. Ama az once uyandı.Sesi kısık bogazı sanki öksürse acılcak gibi bir şey cıkarıyor.Bu nereden cıktı sımdı. Acaba bogazına bir şey mi kaçtı. Uyuttugumda bir sey yoktu ki gece 2 de uyudu. Su an saat 6. Dort saatte bronsit mi oldu anlamadım. Bu aksam dusmustu. İlgisi olabilir mi. Bir de sabah balkonda cok durduk sonra banyoda oynadı. Sonra da kapalı alan bir oyun parkına gıttık. Oradan ayrılmak ıstemedı cok agladı.Uğundu derler bizde yani boyle sesi gitti aglarken.Agladı dıye mi oldu. Yoksa usuttu mu. Allahım vallahi uykum kactı bogazına mı ciğerine mi bir şey kactı ben fatketmedim yoksa anlamadım.Soguk algınlığı gecmıstı.Antıbıyotık vermemiştim. Acaba ciğerlerine mi indi benim geçti sandıgım. Ama cıdden geçmişti ya burnu bıle akmıyordu 3 gundur.
Sabah öğle ve akşam üç defa yiyor gün içinde. Aralarda emiyor bazen turşu veya ceviz tırtıklıyor. Hep böyleydi düzen.Kızlar sizin minnoşlar kaç saatte bir yemek yiyor? Benimki hala üç saatte bir yiyor. En fazla dört saat durmuştur. Sürekli farklı yemek hazırlamaktan yoruldum. Tüm gün aynı şeyleri de yemiyor. Keşke mama falan içse
Canım şimdi gördüm öksürük var mı? Burun akıntısı var mı?Geçmiş olsun canım. Napsam ki gotureyım mi hemen. Bekleyim mi bir kaç gun. Hastanede o kadar cok aglıyor ki.Yaklasık 1 ay oluyor hasta olmustu fılm cekıldı ama hamile oldugum için ben giremedim babası ve hemsireler cok ugrastı 1 saat surdu ve hep agladı. Kan alınırken hatta doktorun odasına gırer gırmez cok aglıyor Korkuyorum doktora goturmekten bu yuzden. Sence bir kaç gun bekleyip mi götüreyim hemen mi. Bir de bronşit olsa ateşi olur dimi.yesoka90 canım sen ne diyorsun napıyım sen bilirsin
Fıs çalışmıyor olabilir. 600 lük doz olarak fazla gelebilir ve fazlası da zarar. O yüzden mesela mama yedirirken kaşığına damlatsan bir damla en azından yediği garanti olmuş olur.günlük 1 fıs wellcare 400 kullanıyordum.12aylikken 40 çıkmıştı ama 400 az geliyor olabilir mi? 600 lük aldım bu deda
Kizlar geri sayim basladi.yarin mahkeme oglen 12 de.dua edin bana gelsin mahkemeye de bitsin bi an once bu is.daha gecen gece iki hayat kadiniyla icki sofrasinda fotografi ulasti bana bi arkadasim tarafindan.hala utanmadan bitirmeyelim bunca yila cocuklarimiza yazik diyor ! Midem bulaniyor artik kurtulmak istiyorum
İkisi de cok az canım su an ama artmasından korkuyorum. Hırıltı var sanki iyice oksurse duzelcekmiş gibiCanım şimdi gördüm öksürük var mı? Burun akıntısı var mı?
Sagol canım gun içinde iyiydi şükür halsiz değildi oksuruk de cok yok. Aslında banyo yaptırmadım ama bizim kız klozete cok meraklı hep banyoda durmak istiyor klozete oynamasın diye ben de banyoda bir legene su koydum legene pecete falan attı peceteleri cıkardı oyuncak yuzdurdu falan banyoda oynadıdan kastım. Ama dun oyle bir ses vardı ki uykuda gece uyuyamadım Allah korusun nefesi gidecek diye.Çok geçmiş olsun gün içinde nasıldı?
Ben banyo yaptırdıktan sonra(yaz olmadığı sürece) dışarı çıkarmıyorum.
Eowynn_arwn liliyaa Geldim kızlar, ev çok kalabalıktı hiç gelemedim buralara, benimki ergenliğe girdi resmen ,küçük ergenle hayat zor geçiyor Ayrıca site ne kadar iğrenç olmuş zaten sinir bozucuydu daha beter olmuş.. Cerosscğum Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni, eşin mahkeme arefesinde bile böyle yapabiliyorsa gayet için rahat bir şekilde önüne bakabilirsin.. esra_s domestic çok geçmiş olsun kızlar bebişi kurup geçiren arkadaş Granger di yanlış hatırlamıyorsam.. Sayfalar çok birikmiş okuyup yetişmeye çalışayım
Sabah öğle ve akşam üç defa yiyor gün içinde. Aralarda emiyor bazen turşu veya ceviz tırtıklıyor. Hep böyleydi düzen.
canım fıs çalışıyordur çünkü şişe bitiyor. düşük çıkınca araştırdım 1yas sonrası 600iu öneriliyor hatta 30 altında ise 1000 kullanılabilir diyor.Fıs çalışmıyor olabilir. 600 lük doz olarak fazla gelebilir ve fazlası da zarar. O yüzden mesela mama yedirirken kaşığına damlatsan bir damla en azından yediği garanti olmuş olur.
Amin canım inşallah..elbet hayatimiz bi duzene girecek az daha sabırçok yazık yaa doğru demiş o çocuklara çok yazık böyle çirkin davranışlar sergileyen bir babaları var.
Allah inşaallah yardımcın olsun canım sen çok direndin burada hepimiz şahidiz. Süreç elbette çok zor ama bitince inşaallah sende rahatlayacaksın kuzuların da.
Canım simdiden hayırlı olsun.gecen ay kizkardesimin ogluda sunnet oldu.zorlu bir surec oldugunu anlatti.yaninda sana destek olacak bi es dost olsa iyi olur bence.bende olsam tek basima cesaret edemezdim.birde isin psikolojik boyutu var.seni rahatlaticak birileri olsun yaninda.cerrahi bi operasyon sonucta.insallah surec cok kolay gecer atlatir kuzucukKızlar merhaba
Yarın oğlum sünnet olacak
Çok zor oluyormu?
Tek başıma olacağım eşimin şehir dışı görevi var
Kendi ailem başka şehirde
Kv yakın sayılır ama görüşmüyorum normalde
Arasam gelir ama bilemedim
Sizce tek başıma üstesinden gelebilirmiyim
Önerilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var
adama bak, brm karnım doysun hem pastam dursun. karaktersiz. inşallah kısa zamanda lehine sonuçlanır canım.Kesinlikle canım.banada oyle geliyor cunku anlasmali imzalamasina ragmen istemiyor bosanmayi.insallah gelir biter diye dua ediyorum canim.cekismeliye girersede elimde fotolar sahitler mevcut cok sukur..
canım geçmiş olsun. üzülme bağışıklığı güçlendirebilirsin yine sonradan.slm kızlar, oğlan iyileşti derken dün akşamda kız ateşlendi. Zaten burun akıntısı vs vardı kaç gündür ama ateş yoktu. Önce şurup, gece de fitil verdim çünkü hiç uyumadık sabaha kadar. Kulakları ağrıdı sanırım. Doktora götürmedim daha. İyice kötü olursa götüreyim diyorum. Bunları çok dirençsiz büyüttüm üzülüyorum. Büyük kızımda ateş 40 olurdu ama hala şurup vermezdim. kullandığı antibiyotik 1 elin parmaklarını geçmez. Şükür şimdi de çok hafif atlatıyor hastalıkları. Ama bunlar da en ufak şey de ilaç verdik. kızın 1 sene de kullandığı antibiyotik 10'u geçti. O yüzden çok moralim bozuluyor. Bağışıklıkları çok zayıf büyüttük bu sefer