2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım geçmiş olsun. Nasıl geçti bu hastalık. Benim kız da birden uyudu uyandı durum aynı. Hemen gotursem mi beklesem mi bilemiyorum nasıl anlasıldı krup oldugu. İğne ne iğnesiydi.Ateş var mıydı

Amin canım. Kan alındı mı film cektiler mi peki. Cok aglıyor bunlara kıyamıyorum.

günlük 1 fıs wellcare 400 kullanıyordum.12aylikken 40 çıkmıştı ama 400 az geliyor olabilir mi? 600 lük aldım bu deda

canım öncelikle çok geçmiş olsun. bence bi doktora git ciğerlerini dinlesin. bozagina ya da soluk borusuna kaçsa öksürme, nefes alma zorluğu olur diye biliyorum. üşütmüş olabilir bi git ciğerlerini dinler için rahat etsin.ben de birşey oldumu kurup diyorum ya suysa ya buysa diye

Burdayım canım yettim :) ne yaptın taşınma işlerini?
Hosgeldin canım :) dogalgazin acilmasini bekliyorum.acilsin hemen tasiyacagim esyayi
Canım geçmiş olsun. Nasıl geçti bu hastalık. Benim kız da birden uyudu uyandı durum aynı. Hemen gotursem mi beklesem mi bilemiyorum nasıl anlasıldı krup oldugu. İğne ne iğnesiydi.Ateş var mıydı
Canim cok gecmis olsun.bence gotur bi dr a.cok secenek sunmussun aklin karismis.netlesir durumu rahat edersin.

Kizlar geri sayim basladi.yarin mahkeme oglen 12 de.dua edin bana gelsin mahkemeye de bitsin bi an once bu is.daha gecen gece iki hayat kadiniyla icki sofrasinda fotografi ulasti bana bi arkadasim tarafindan.hala utanmadan bitirmeyelim bunca yila cocuklarimiza yazik diyor ! Midem bulaniyor artik kurtulmak istiyorum

Cok geçmiş olsun canim

Terbiyesiz adam hayırlısıyla kurtul inşallah canım bir an önce

Şişme yelek ve örgü hırka/yelek kurtarıcı oluyor geçiş dönemlerinde.

Cevaplar için tesekkurler kızlar

Eowynn_arwn liliyaa Geldim kızlar, ev çok kalabalıktı hiç gelemedim buralara, benimki ergenliğe girdi resmen ,küçük ergenle hayat zor geçiyor Ayrıca site ne kadar iğrenç olmuş zaten sinir bozucuydu daha beter olmuş.. Cerosscğum Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni, eşin mahkeme arefesinde bile böyle yapabiliyorsa gayet için rahat bir şekilde önüne bakabilirsin.. esra_s domestic çok geçmiş olsun kızlar bebişi kurup geçiren arkadaş Granger di yanlış hatırlamıyorsam.. Sayfalar çok birikmiş okuyup yetişmeye çalışayım

Hosgeldin canım benim :)
Amin canim insallah kurtulayim bi an once :/

Canım geçmiş olsun benim küçük oğlum geçen hafta çarşamba gece, öncesinede hiçbirşeyi yokken gece ağlayarak kalktı ve krup öksürmesi vardı benim büyük oglumda bebekken iki kez aynı krup olduğu için çok iyi tanıyorum o kaba değişik sesli öksürmeyi horoz sesi köpek havlamasına benzer değişik bir öksürükle anlaşılıyor ses tellerinin iltihabi şeklinde gelişen bir hastalık bence çok korkulacak bişey değil bizim krup olunca hiç ateş olmadı hemen doktorumuza yazdım getir dedi ağlama sesini duyunca evet krup haklısın dedi tek çaresi hava vermek ilk gün bir ilaç koydu rahatlasın diye havayla verdik ama zor oldu hastanede maskeden korktu uyuttum zorla falan öyle verdik ondan sonra 2 gün boyunca evde hergün kendim serum fizyolojik koydum makineye buhar verdim evde stres yapmadı kucağımda oturdu rahatça verdim günde 6 kez falan soğuk buhar..Ayrıca buhar makinemizin icine döktüm serum fizyolojik yatarken soğuk ona doğru çevirdim soludu bu 3 gün boyunca hergün gittim doktorumuz kontrol etti böylece geçti gitti şükür.

Kesinlikle canım.banada oyle geliyor cunku anlasmali imzalamasina ragmen istemiyor bosanmayi.insallah gelir biter diye dua ediyorum canim.cekismeliye girersede elimde fotolar sahitler mevcut cok sukur..

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ilginiz icinBugun bir piknik alanina geldik genel durumu iyi kizimin su an ama bogazinda sesinde bir gariplik var hala eger aksam da devam eder o hirilti artarsa doktora goturucem tekrar.İnsallah hafif atlatir
Canım yeni gördüm mesajları. Krup olmuş gibi geldi bana. Eğer nefes alması zorlaşırsa acilen doktora götür. 15 dk boyunca maskeyle hava veriyorlar. Sonra Bi de şurup. Geçer allahın izniyle geçmiş olsun çok

Sagol canim.Gun icinde iyi gibi ama aksam artacak diye korkuyorum.Eger aksam kotu olursa gotururum hemen canim.Siz de ates varmiydi.İgne vermis galiba o igne ne ignesi Bir de surup prospan mi.Kan film falan var mi yoksa oksurukten mi anladilar.Kizim filmde hic durmuyor cok agliyor kan alinirken de acayip agliyor korkuyorum bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…