2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşaallah çok memnun kalırsın canım. Gerçekten zor bir süreçten geçiyosun yaza herşey çok daha güzel olur umarım.

Canım su an ateşi yok 2 gundur. Gaz da azaldı. Bir şey yemıyordu kaka yok denecek kadar azdı. Dişlerden de köpek dişler onun yanındakiler baska bir iki tane daha cıkan var belki 7 8 tane birden cıkıyor
Köpek dişi ve yanındaki azı dişler alt ve üst takım birlikte çıkıyorsa o bebekte herşey olur canım, ateşi yoksa, aşırı hasta hali yoksa daha önceki durumda dişlerdendir. Diş enerji düşürür aşırı huysuzluk ağlama bağırma bilimum çirkeflik yaptırır. Allah yardımcısı olsun kuzunun hepsi peşpeşe çok zor olur. Bizim 2 ay arayla altta 4 üstte 4 tane çıktı çocuk hırsından emerken tokat atıyordu artık nasıl bir acı hissediyorsa. İnşaallah tez zamanda çıkarır.

Anladım canım saolasın.

Canım Wbc 18,66 çıkmış referans değer 6-17,5.
Kan değerleri de düşük çıktı HGB falan 9 çıkmış. Doktor Ferrum u verdi ona başlıcam antibiyotik tedavisinden sonra.
Bugün de hastaneye gidip iğne vuruldu ve parmaktan kan alındı, Crp 14 e düşmüş 96dan. Çok şükür iştahı da biraz olsun düzeldi. Keyfi de yerinde. Ama mızmızlık bişeyleri isteyip vermeyince ağlama kaldı:)

Elletmiyo ki sıpa hemen bacaklarını kapatıveriyo. Denicem ben de canım çok sağol.

Benim kuzuda da vardi canim.kizlarin dedigi gibi tek bi hareketle acti yapisikligi.tekrar olmamasi icin o kisma masaj yapin surekli dedi.her altini aldigimda parmagimla masaj yaptim o bolgeye ve bi daha da olmadi sukur..
Ben de biraz masaj yapmaya çalışayım canım 2 haftaya açılmazsa cerraha götürürüm artık.

Alt ust sag sol hepsi aynı anda cıkıyor canım ama doktor ateş 39 8lmaz dişte dedi. Kan tahlili de yaptırdık crp 10 cıktı antibiyotiğe gerek yok dedi. Sonra hafif döküntü olunca ben 6.hastalık sandım.Bir kac gun sonra burnu da akmaya basladı doktora goturduk tekrar baktı bogazı da yesılımsı akıntı var antibiyotik baslayalım dedi.Benim alerjim var o yuzden guvenıp de veremedım.2 gundur ates yok ama gece gunduz karıstı. Gunduzleri asırı yorgun bitkin aksamları iyi ama hareketli maşallah. Sanırım babasını gorunce de acılıyor iyice onun da etkisi var.

Sağol canım

Gelişimi icin daha faydalı olur belkide canim

Bende cok istiyorun balkanlar turunu. Insallah gideriz kaanla bizde:)

Bencede:))))

Saat 03:13 Dolunay yeni uyudu. Gunduz bir kere uyuyor onu uyutmasam mı bılemıyorum.Uzun zamandır bu sekılde.Gunduz uyumamaya calıstım o zaman da en fazla 7ye kadar dayanıyor uyuyor yıne uyanıyor. Napıcam bilmiyorum

Saat 03:13 Dolunay yeni uyudu. Gunduz bir kere uyuyor onu uyutmasam mı bılemıyorum.Uzun zamandır bu sekılde.Gunduz uyumamaya calıstım o zaman da en fazla 7ye kadar dayanıyor uyuyor yıne uyanıyor. Napıcam bilmiyorum

Atak takvimine baksana belki ataktır

Şimdi baktım da 70.hafta ataklarına atak oldugunu sanmıyorum. Cunku o haftalarda neler yapabılecegını yazmıslar onları cok onceden yapabılıyordu.Yani bu atagı biz atlatmısız bence.Bizin muhtemelen dişten hastalıktan falan denge bozuldu. Ama napıcam nasıl dengeye koyucam bılmıyrm pert oldum
Atak takvimine baksana belki ataktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…