Canım bızım kızda da vardı. Doktor sılerken biraz bastırarak sil masaj yapar gibi acılmazsa krem verırız demişti. Ben de oyle yaptım kendiliğinden acıldı. Krem pek tavsiye edilmiyormuş. Hormon oldugu için erken ergenliği tetikliyor diye. Eger acılmasaydı krem yerine cerraha gider actırırdım sanırım. Kucuk bir hamleyle acılıyormus zaten.Teşekkür ederim kızlar, kızım 3. Antibiyotik iğneyi vurulunca daha iyi oldu. Yarın son iğnemiz. Crp 96 olana kadar neden bekledim sanki ama işte
Bu kontrolde kızımın vajinasında yapışıklık fark etti doktor, cidden yapışıklık var halbuki bakarım neden dikkat etmediysem. Krem verdi sabah akşam sür diye. @nisandeniz senin kızında da vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?
Cok gecmis olsun canımKizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.
Masallah kuzuya canım.son bir aydir benim kuzuda kendi kalkip geliyor :)İyi akşamlar kızlar. Beğen tuşuna basılı tutunca diğer seçenekler çıkıyormuş. Facedeki gibi.
Kızım gündüz uykusundan uyanınca kendisi kalkıp yanıma geliyor. Hep mırıltısını duyup yanına giderdim. Şimdi kalkıp geliyor ve ödüm kopuyor :) uyuyor sanırken bir anda yürürken görünce kaç kez korktum :)
Her şeyi taklit ediyor, bizi çok güldürüyor. El kol hareketleri yaparak bıcır bıcır konuşuyor. Biri bir şey anlatmaya başlayınca o da heyecanla yerinde zıplayarak bir şeyler anlatıyor :) Sanki içimde sevgisi gittikçe büyüyor :)
Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlıkla büyüdüklerini, mutlu olduklarını görmeyi nasip etsin inşallah :)
Benim kuzuda da vardi canim.kizlarin dedigi gibi tek bi hareketle acti yapisikligi.tekrar olmamasi icin o kisma masaj yapin surekli dedi.her altini aldigimda parmagimla masaj yaptim o bolgeye ve bi daha da olmadi sukur..Teşekkür ederim kızlar, kızım 3. Antibiyotik iğneyi vurulunca daha iyi oldu. Yarın son iğnemiz. Crp 96 olana kadar neden bekledim sanki ama işte
Bu kontrolde kızımın vajinasında yapışıklık fark etti doktor, cidden yapışıklık var halbuki bakarım neden dikkat etmediysem. Krem verdi sabah akşam sür diye. @nisandeniz senin kızında da vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?
ben de öyle düşünüyorum canım. ateş olmadığı için tekrar götürmedim. bir hafta zaten antibiyotik,alerji ilacı, balgam söktürücü, soğuk algınlığı ilacı kullandı.daha fazla yüklemek istemiyorum. inşallah kendisi çabucak atlatır. gece mendile cold mix damlatiyorumBizim de ateşi geçti ama burun akıntısı var. Agzında 6 7 tane diş patlamış ve patlamak üzere olanlar da var. Antibiyotik vermedim. Ama kafam karısık.İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Eger crp yukselseydş ateşi devam etmezmiydi
canım çok zor güvenilir birini bulmak. inşallah en hayırlısı biran önce önüne çıkarKizlar bakici aramaktan sacma sapan insanlarla gorusme yapmaktan biktim artik.en son bugunku gorusmede yeter artik dedim.kadin tamam bakarim dedi snra baska bi sgkli is bulursam sizi birakirim yalniz dedinolmus bu insanlara.bende bi yandan kres bakiyodum.evin yakinlarinda bulmustum bi tane gittik yeri gorduk.begendim gayet guzel temiz bi yer.yarin deneme yapicaz bakalim.baska carem kalmadi
Bizim dişler 8 taneyi simdi hepsi birden cıkınca o zorluyor daha cok sanırım. Antıbıyotık veremedım korktum benim alerjım var cunku ya kızımın da varsa? Burun akıntısı var ama aglayınca cıkıyor yoksa hep bogazımda duruyor hıssedıyorum. İnşallah bir an once toparlar.Uyku duzenı de cok bozuldu gece 2 3 4 e kadar uyumuyor.Gunduz enerjisi dusuk uykulu gibi hep ama gece normal. Acaba bu dişten mi boyle oldu hastalıktan mı bılemedım. Diş halsizlik yapar mıben de öyle düşünüyorum canım. ateş olmadığı için tekrar götürmedim. bir hafta zaten antibiyotik,alerji ilacı, balgam söktürücü, soğuk algınlığı ilacı kullandı.daha fazla yüklemek istemiyorum. inşallah kendisi çabucak atlatır. gece mendile cold mix damlatiyorum
canım biz dişçıkarken sorun yaşamadık daha doğrusu hep gece en az 5-6kere uyandığı için anlamadık ama her çocuk farklı kiminde ateş, ishal,yanaklarda döküntü oluyor ama burun akıntısı sanmıyorum.bizimki de ağlayınca tek burun deliğinden akıyor ama sürekli agzi açık, tıkalıBizim dişler 8 taneyi simdi hepsi birden cıkınca o zorluyor daha cok sanırım. Antıbıyotık veremedım korktum benim alerjım var cunku ya kızımın da varsa? Burun akıntısı var ama aglayınca cıkıyor yoksa hep bogazımda duruyor hıssedıyorum. İnşallah bir an once toparlar.Uyku duzenı de cok bozuldu gece 2 3 4 e kadar uyumuyor.Gunduz enerjisi dusuk uykulu gibi hep ama gece normal. Acaba bu dişten mi boyle oldu hastalıktan mı bılemedım. Diş halsizlik yapar mı
Anladım canım acaba halsızlık yapar mı dişcanım biz dişçıkarken sorun yaşamadık daha doğrusu hep gece en az 5-6kere uyandığı için anlamadık ama her çocuk farklı kiminde ateş, ishal,yanaklarda döküntü oluyor ama burun akıntısı sanmıyorum.bizimki de ağlayınca tek burun deliğinden akıyor ama sürekli agzi açık, tıkalı
Evet canim gercekten cok zor hele ki bu devirdecanım çok zor güvenilir birini bulmak. inşallah en hayırlısı biran önce önüne çıkar
Canım şimdi gördüm çok çok çok geçmiş olsun. Gaz olayı çok fena malesef o kadar çok sebepten olabiliyor ki. Ama hastalık ile birlikte olan gaz hastalığın viral olma ihtimalini çok çok artırıyor. Kakada mukus var mı? Şayet sümük yuttuysa sümük bağırsağa taşındığında o da çok gaz yapar. Ayrıca beslenmede değişikliğe gittiysen o da.Kızlar hepınıze geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler. Dolunayı sabah yıne doktora goturduk. Gecen sefer antibıyotıge gerek yok demişti bu doktor. Sımdı antıbıyotık baslayalım yesıl akıntı var bogazımda dedi. Zaten afedersınız burun akıntısı da yeşilimsi. Agzında sayamadığım kadar diş birden patlamış. Bugun 4 5 tane gordum.Ateşi cok cıkıyor. Calpol verıyorum.39 u gecerse verıyordum doktor kızdı 38i gecerse ver dedi.Ah yavrum asırı bitkin halsiz. Uyku uyuyamıyor burun akıntısından. Hepsini geçtim acayip bir gazı var. Neden anlamadım. Doktor hastalık zamanları olabılır bagırsak hassas oluyor dedı.Ama bıldıgınız gıbı degıl. Her gece 1 saat aralıksız gozlerı sısene kadar aglıyor aglıyor sonra bir gaz cıkarıyor afedersınız arka arkaya aglamadı kesılıyor ama bu sefer de bitkin düşüyor. Bu gaz olayı nıye oluyor. Basına gelen var mı aramızda.yesoka90 sen ne dersin. Bu gaz sımdı nereden cıktı
Paris konusunda ben ilk kısımda kaldım romantizme giremedim zaten ruhum öküz biraz ondan herhalde :))) Ben benelüx ülkelerine gitmedim ama tahminim bende oralara bayılırım çünkü fotoğrafları çok güzel geliyor. Benim de eşim bazen yurtdışında yaşasak diyor ama bende tık yok. Meslek icabı 6-7 ay çıkacağız zaten o yeter gibi geliyor nedense kopamıyorum ülkemden :) sorsan birsürü de kulp takarım ama :)Var ya ben de parise gittigimiz ilk gun sok oldum bu mu dedim sok. Metroları idrar kokuyordu,ressamlar tepesinde çöplerin icinde kocaman sıçanlar derken 2.gun eyfele gittik cok begendim. O atmosfer hosuma gitti bir aşk sehri var havası var hava kararınca eyfel etrafinda :))) ben esas amsterdama bayıldım tek sikinti uyuturucunun serbest olmasibiz eşimle sik sık yurtdisina yerlesme hayali kuruyoruz hepde hollanda adi gecerdi ama şimdi kaan olunca amsterdam olmaz diyorum hemen. sonuç hayaller hayatlar.... sabah kalkip paşa paşa bankaya gidiyorum:))))
bana da uyumasını istiyorsan memeden kes dedi doktor ama eni sonu bitecek bu aramızdaki bağ ne kadar yoğrulsam da ona kıyamıyorum. sadece beslenmiyor ki korktuğunda canı yandığında ilacı gibi,huzur bulduğu arkadaşı gibi... bir gün bitecekse doya doya geçsin istiyorum. benin sütüm azdı, oğlumun dil bağı vardı ememiyordu çok korkuyordum 6ay bile emziremiyecegim diye çok şükür bu günlerimize...
Bosna-Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Sırbistan'a gittik. Yeşil ve doğa anlamında gerçekten çok güzel. Bosnada Kravice şelaleleri muhteşemdi. Belgrad şehir olarak en beğendiğim yer oldu zaten tuna nehri başkadır bende. Karadağ da kotoru sevmiştim en çok. Makedonya da matka kanyonu en çok bende yer eden. Arnavutlukta ise berat güzeldi. Kızlar büyüsün onlarla da istiyorum yeşil insanın içini açıyor.Balkanlara gittiniz mi? Herkes onu cok methediyor.
Canım bebek ilk doğduğu yol öyle oluyor insan eve tıkılıp kalıyor ama artık çıkılabilir kıvama geldiler elbette yine kısıtlı oluyor ama bu kısıt insanı evde oturmaya mahkum ederse hakikaten psikolojik olarak yıpranıyor insan. Sen bir an evvel havada leylek yakala eski modunuza geri dönün, eminim hepinize çok iyi gelir :)Harika olmuş:) sizin gezme tutkunuza hayranım. Bizde kaan dan once öyleydik simdi yok(( benimde bir yerlere gidesim var ama ayarlayamiyoruz bir türlü. O leylek işine cok inanırım ben her sene havada görmeye çalışırım esimde hep oturanlari gösterir dalgasina ne zaman havada görsem cok gezerim leylek bulayım bari
Canım su an ateşi yok 2 gundur. Gaz da azaldı. Bir şey yemıyordu kaka yok denecek kadar azdı. Dişlerden de köpek dişler onun yanındakiler baska bir iki tane daha cıkan var belki 7 8 tane birden cıkıyorCanım şimdi gördüm çok çok çok geçmiş olsun. Gaz olayı çok fena malesef o kadar çok sebepten olabiliyor ki. Ama hastalık ile birlikte olan gaz hastalığın viral olma ihtimalini çok çok artırıyor. Kakada mukus var mı? Şayet sümük yuttuysa sümük bağırsağa taşındığında o da çok gaz yapar. Ayrıca beslenmede değişikliğe gittiysen o da.
Ben büyük kızımda gazdan çoook çektim, hala da bitmiş değil, çok iyi anlıyorum seni
Şimdi ateşi nasıl? Diş ateş yapar bu arada o ateşin aynı anda 4-5 diş patlatan çocukta olması bana abes gelmedi. Hangi dişler çıkıyor?
yesoka90 canım ben de senin gibi düşündüm götürmeyecektim ama artık dayanamadım hiç bişi yememesine ateşine ve huysuzluğuna.
Dün doktora götürdük. Doktor muayene etti ve kan tahlili istedi. Ayrıca vücudu çok susuz kalmış halsiz kalmış diye serum taktı. Bi buçuk saat serum bağladılar. O sırada kan sonuçları çıktı crp 96 çıktı 6 vs olması gerekirken. Kanında enfeksiyon varmış. Bu denli yüksek çıkması belki idrardada bişi vardır diye idrar kültürü de yaptılar sonuçlar 3 güne çıkacakmış. Crp yüksek olduğu için 3 tane antibiyoikli iğne verdi doktor. Biri kataterden yapıldı ikisi de bugün ve yarın yapılacak.
Umarım Bi an önce iyileşir. Ama o kan alma serum verme bende travma yarattı onunla birlikte ben de ağladım..
Allahım evlatlarımızın acısını vermesin.
Doktorumuz bebeklerin mide kapakçıklarının gelişim aşamasında daha kolay reflü yapabildiğini ve üsyenin bunu tetiklediğini söylemişti canım, motilium şurup vermişti her yemekten 20-30 dk önce veriyorduk. İlk günden faydasını gördük. 5 gün kullanım yeterli olmuştu. Sende bir doktora danış istersen?Kızlar yaa bu siteye nolmuş bildirimleri göremiyorum.
yesoka90 evet canım kusmadan önce üst solunum yolu enf ve idrar yolu enf geçirmişti antibiyotik kullanmıştık. Size verdiği şurup neydi ve dr üsye sonrası neden kusma oluştuğunu açıkladımı? Kızımada maflor damla yazdı sabah akşam 5 damla kullanıyorum.
Çoooook geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcın olsun canımUzun zamandır yazamadım bir türlü annem rahatsızlandı onunla ilgilendim sonra kendim hastalandım kızıma bulaştı bir taraftan işe git gel ayrıca eşim şehir dışına gitti iş için vs derken pert oldum resmen :-/ hala kırılıyorum ya nasıl bir öksürük ve halsizlik var anlatamam antibiyotik kullanıyorum ama o da pek işe yaramadı malesef. Umarım herkes iyidir kuzucuklar da iyidir okuyamadım sayfalar birikmiş.
Allah beterinden korusun, ah analık ahh hep kalp ağrısı..Kizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.