2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bızım kızda da vardı. Doktor sılerken biraz bastırarak sil masaj yapar gibi acılmazsa krem verırız demişti. Ben de oyle yaptım kendiliğinden acıldı. Krem pek tavsiye edilmiyormuş. Hormon oldugu için erken ergenliği tetikliyor diye. Eger acılmasaydı krem yerine cerraha gider actırırdım sanırım. Kucuk bir hamleyle acılıyormus zaten.

Cok gecmis olsun canım Rabbim beterinden saklasın.oluyor duse kalka buyuyor kuzucuklar ama biz vicdan yapiyoruz iste
Masallah kuzuya canım.son bir aydir benim kuzuda kendi kalkip geliyor :)
Benim kuzuda da vardi canim.kizlarin dedigi gibi tek bi hareketle acti yapisikligi.tekrar olmamasi icin o kisma masaj yapin surekli dedi.her altini aldigimda parmagimla masaj yaptim o bolgeye ve bi daha da olmadi sukur..

Kizlar bakici aramaktan sacma sapan insanlarla gorusme yapmaktan biktim artik.en son bugunku gorusmede yeter artik dedim.kadin tamam bakarim dedi snra baska bi sgkli is bulursam sizi birakirim yalniz dedi nolmus bu insanlara.bende bi yandan kres bakiyodum.evin yakinlarinda bulmustum bi tane gittik yeri gorduk.begendim gayet guzel temiz bi yer.yarin deneme yapicaz bakalim.baska carem kalmadi

ben de öyle düşünüyorum canım. ateş olmadığı için tekrar götürmedim. bir hafta zaten antibiyotik,alerji ilacı, balgam söktürücü, soğuk algınlığı ilacı kullandı.daha fazla yüklemek istemiyorum. inşallah kendisi çabucak atlatır. gece mendile cold mix damlatiyorum

canım çok zor güvenilir birini bulmak. inşallah en hayırlısı biran önce önüne çıkar

Bizim dişler 8 taneyi simdi hepsi birden cıkınca o zorluyor daha cok sanırım. Antıbıyotık veremedım korktum benim alerjım var cunku ya kızımın da varsa? Burun akıntısı var ama aglayınca cıkıyor yoksa hep bogazımda duruyor hıssedıyorum. İnşallah bir an once toparlar.Uyku duzenı de cok bozuldu gece 2 3 4 e kadar uyumuyor.Gunduz enerjisi dusuk uykulu gibi hep ama gece normal. Acaba bu dişten mi boyle oldu hastalıktan mı bılemedım. Diş halsizlik yapar mı

canım biz dişçıkarken sorun yaşamadık daha doğrusu hep gece en az 5-6kere uyandığı için anlamadık ama her çocuk farklı kiminde ateş, ishal,yanaklarda döküntü oluyor ama burun akıntısı sanmıyorum.bizimki de ağlayınca tek burun deliğinden akıyor ama sürekli agzi açık, tıkalı

Anladım canım acaba halsızlık yapar mı diş

sayfalara alışamadım hala ya sanki birbiri içine giriyor yazılanlar. beyaz zemin mi olmamış ne. bizde durum stabil. oğlum gündüz az yiyor kilosu hala az hareketli gece de 5 6 kez memeye uyanıyor. bn çok yorgunum diyet yapmadıpım halde 62 kg ya düşmüşüm uykusuzluktan yorgunluktan. herkes yazın yicekler bollaşınca ayır memeden diyor ben kıyamıyorum

Canım şimdi gördüm çok çok çok geçmiş olsun. Gaz olayı çok fena malesef o kadar çok sebepten olabiliyor ki. Ama hastalık ile birlikte olan gaz hastalığın viral olma ihtimalini çok çok artırıyor. Kakada mukus var mı? Şayet sümük yuttuysa sümük bağırsağa taşındığında o da çok gaz yapar. Ayrıca beslenmede değişikliğe gittiysen o da.

Ben büyük kızımda gazdan çoook çektim, hala da bitmiş değil, çok iyi anlıyorum seni

Şimdi ateşi nasıl? Diş ateş yapar bu arada o ateşin aynı anda 4-5 diş patlatan çocukta olması bana abes gelmedi. Hangi dişler çıkıyor?

Paris konusunda ben ilk kısımda kaldım romantizme giremedim zaten ruhum öküz biraz ondan herhalde :))) Ben benelüx ülkelerine gitmedim ama tahminim bende oralara bayılırım çünkü fotoğrafları çok güzel geliyor. Benim de eşim bazen yurtdışında yaşasak diyor ama bende tık yok. Meslek icabı 6-7 ay çıkacağız zaten o yeter gibi geliyor nedense kopamıyorum ülkemden :) sorsan birsürü de kulp takarım ama :)

Ne güzel anlatmışsın:) bende emdigi kadar emsin tadını çıkarsın diyorum. Inşallah zamani da gelince kendiliginden bıraksa üzülmeden etmeden..

Balkanlara gittiniz mi? Herkes onu cok methediyor.
Bosna-Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Sırbistan'a gittik. Yeşil ve doğa anlamında gerçekten çok güzel. Bosnada Kravice şelaleleri muhteşemdi. Belgrad şehir olarak en beğendiğim yer oldu zaten tuna nehri başkadır bende. Karadağ da kotoru sevmiştim en çok. Makedonya da matka kanyonu en çok bende yer eden. Arnavutlukta ise berat güzeldi. Kızlar büyüsün onlarla da istiyorum yeşil insanın içini açıyor.

Canım bebek ilk doğduğu yol öyle oluyor insan eve tıkılıp kalıyor ama artık çıkılabilir kıvama geldiler elbette yine kısıtlı oluyor ama bu kısıt insanı evde oturmaya mahkum ederse hakikaten psikolojik olarak yıpranıyor insan. Sen bir an evvel havada leylek yakala eski modunuza geri dönün, eminim hepinize çok iyi gelir :)

Canım su an ateşi yok 2 gundur. Gaz da azaldı. Bir şey yemıyordu kaka yok denecek kadar azdı. Dişlerden de köpek dişler onun yanındakiler baska bir iki tane daha cıkan var belki 7 8 tane birden cıkıyor

(( çooook geçmiş olsun, crp gerçekten yüksek çıkmış iyi ki gitmişsiniz canım. Şu vasatta zarara değil faydaya bakmak gerekiyor bende antibiyotik kullanmakta tereddüt etmezdim. İnşaallah tez zamanda iyileşir. Kan tahlilinde wbc nasıldı? Şu anda nasıl durumu?

Doktorumuz bebeklerin mide kapakçıklarının gelişim aşamasında daha kolay reflü yapabildiğini ve üsyenin bunu tetiklediğini söylemişti canım, motilium şurup vermişti her yemekten 20-30 dk önce veriyorduk. İlk günden faydasını gördük. 5 gün kullanım yeterli olmuştu. Sende bir doktora danış istersen?

Çoooook geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcın olsun canım

Allah beterinden korusun, ah analık ahh hep kalp ağrısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…