- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
Bencede soyle canım olanlari.su an hamileligin cok saglikli bi sekilde ilerliyo olabilirdi.tamamiyle drun ihmalkarligi bu !Kızlar Liv hospitala gittik bugün. Çok şükür ultrasonda sorun çıkmadı. Kilo ile birlikte insülin direnci gerçekleşmiştir deyip endokrine yönlendirdi.
Emzirirken hamile kalman çok umut verici dedi. Yine doğal yolla olma ihtimali yüksek dedi. Ama kan sulandırıcı iğne kullanmadığın için düşmüş olabilir dedi. Yani önceki doktor iğneye başlatmadığı için düşük yapmış olabilirim. Ben de öyle düşünüyordum. Çünkü tüm doktorlar erkenden başlatıyor.
Şimdi ben o doktoru arayıp bunları söylesem mi? Söylemesem içinde kalacak. Söylersem benim durumumda olan başkalarına ona göre davranır belki.
Cok cok gecmis olsun canım.hosgeldin.Uzun zamandır yazamadım bir türlü annem rahatsızlandı onunla ilgilendim sonra kendim hastalandım kızıma bulaştı bir taraftan işe git gel ayrıca eşim şehir dışına gitti iş için vs derken pert oldum resmen :-/ hala kırılıyorum ya nasıl bir öksürük ve halsizlik var anlatamam antibiyotik kullanıyorum ama o da pek işe yaramadı malesef. Umarım herkes iyidir kuzucuklar da iyidir okuyamadım sayfalar birikmiş.
crp 7.5 çıktı 5 üzeri olmamalı dedi doktor.serum takalım dedi ama ben istemedim 2saat tutamazdım kuzey'i.bizim 38.8 e kadar yükseldi. 2 gün devam etti ateşCanım peki crp nasıldı sızde ateşi kactı
Geçmişolsun canım çok kötü hissediyor insan benim oğlum da 3 aylık düşmüştü dr a götürdük kusma var mı diye takip et demişlerdi bişey olmadı Allah’a şükür ama ben kendimi hala affedemiyorum.eşimle telefonda konuşuyoduk kuzey kanepedeydi yumurta var mı evde dedi eşim bakmaya gittim odaya geldiğimde kuzey yerdeydi dönmüyodu çocuk ilk dönüşünde yere düştü akıl edemedim ilk çocuk bi de döneceğini düşünemedim hala kızıyorum kendime. Hasarlı kazadan dermansız dertten korusun allah bunlar gelmiş geçmiş olsun inşKizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.
çokgeçmiş olsun canım. hastayken ben de yanıma aldım. bi gece son anda anlayışına uyandım ayaklarından yakaladım ama basını komodine vurmuş, şükür bir şey olmadı. yorgunluk,bitkinlikKizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.
canım benim hepimizin çocuğu en az 1 kere dültü şimdiye kadar üzülme lütfen. allah beterinden korusun geçmiş olsun canımKizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.
ona mı kalmış kaç yaşında çocuk isteyeceğinbana da gittiğim doktor bu yasa kadar nerdeydin demişti, çok ağlamıştım 1ay sonra hamile kaldım. Allah vicdanlı, bilgili doktorlarla karşılaştırsın
Geçmişolsun canım çok kötü hissediyor insan benim oğlum da 3 aylık düşmüştü dr a götürdük kusma var mı diye takip et demişlerdi bişey olmadı Allah’a şükür ama ben kendimi hala affedemiyorum.eşimle telefonda konuşuyoduk kuzey kanepedeydi yumurta var mı evde dedi eşim bakmaya gittim odaya geldiğimde kuzey yerdeydi dönmüyodu çocuk ilk dönüşünde yere düştü akıl edemedim ilk çocuk bi de döneceğini düşünemedim hala kızıyorum kendime. Hasarlı kazadan dermansız dertten korusun allah bunlar gelmiş geçmiş olsun inş
çokgeçmiş olsun canım. hastayken ben de yanıma aldım. bi gece son anda anlayışına uyandım ayaklarından yakaladım ama basını komodine vurmuş, şükür bir şey olmadı. yorgunluk,bitkinlik
canım benim hepimizin çocuğu en az 1 kere dültü şimdiye kadar üzülme lütfen. allah beterinden korusun geçmiş olsun canım
sorma çok ağlattı beni,prolaktin yüksekti hiç açıklamadan neyin ne olduğunu direkt öyle dedi.kadinlar kulübüyle de öyle tanıştım. burada öğrendim çoğu şeyi, çok şükür evladıma da kavuştumona mı kalmış kaç yaşında çocuk isteyeceğin
Canım gelmiş geçmiş olsun şükür ciddi bişey olmamış benim küçük oğlum dün koltukla zıplarken düşecek diye abisi tutmak istemiş oturtmuş büyük kendisi geri geri düşmüş sırtı ağrıdı çok kuzumun anne sakın bidaha kardeş doğurma buna zor bakıyoruz diyor bide ağlarkenKizlar dün gece oğlum yataktan düştü o kadar üzgünümkigece çok sik uyanıyor yerine koyuyorum ağlıyor diye yanıma aldim. Arada oyle alıyorum ama ona doğru dönükyatıyorum kipirdandigi gibi bakiyorum. Dün gece uykusuzluk ve yorğunluktan arkamı dönmüşüm ama kıpırdaınca arkami döndüm karanlikta yatakta oglumu ararken pat diye ses geldi aklim yerinden cıktı resmen ve o an aklımdan gitmiyor. Yavrum cok agladi alni ve yuzu kızardı. Bu arada yatağın kenarina yastık koyuyorum ama o yastıkların olmadığı tarafa dönüp düşmüş.
bana da uyumasını istiyorsan memeden kes dedi doktor ama eni sonu bitecek bu aramızdaki bağ ne kadar yoğrulsam da ona kıyamıyorum. sadece beslenmiyor ki korktuğunda canı yandığında ilacı gibi,huzur bulduğu arkadaşı gibi... bir gün bitecekse doya doya geçsin istiyorum. benin sütüm azdı, oğlumun dil bağı vardı ememiyordu çok korkuyordum 6ay bile emziremiyecegim diye çok şükür bu günlerimize...selam herkese, hasta bebelerimize şifa diliyorum. bende kaynımın düğünü vardı, bebekleri bırakıp bir gece il dışına gittik. Aklım kalmadı desem yalan olur. Ama şükür sabah 6:30'a kadar uyanmamışlar :) Bunlar bana yapıyor kesin. Gece kaç kez kalkıyorum emzirmek için. Bana da memeden kes artık diyorlar ama kıyamıyorum. Sayfalara alışmaya çalışıyorum şuan.
Aynı durumdayız. Benimki de zor emdi şimdi de bırakası yok. Rüyalarımda artık memelerimi görüyorum şaka gibi ama... Dün gece rüyamda sıkıyordum içinden kan geliyordubana da uyumasını istiyorsan memeden kes dedi doktor ama eni sonu bitecek bu aramızdaki bağ ne kadar yoğrulsam da ona kıyamıyorum. sadece beslenmiyor ki korktuğunda canı yandığında ilacı gibi,huzur bulduğu arkadaşı gibi... bir gün bitecekse doya doya geçsin istiyorum. benin sütüm azdı, oğlumun dil bağı vardı ememiyordu çok korkuyordum 6ay bile emziremiyecegim diye çok şükür bu günlerimize...
Canım gelmiş geçmiş olsun şükür ciddi bişey olmamış benim küçük oğlum dün koltukla zıplarken düşecek diye abisi tutmak istemiş oturtmuş büyük kendisi geri geri düşmüş sırtı ağrıdı çok kuzumun anne sakın bidaha kardeş doğurma buna zor bakıyoruz diyor bide ağlarkenAllahım daha büyük kazalardan korusun.
Evet canım. Yazın olmuştu, çocuk cerrahı bir hareketle açtı. O kadar kolaymış ki. Şimdi yine başladı. Ben de krem sürüyorum biraz iyi geliyor ama hormon kremi olduğu için ne kadar süreyle kullanılır bilmiyorumTeşekkür ederim kızlar, kızım 3. Antibiyotik iğneyi vurulunca daha iyi oldu. Yarın son iğnemiz. Crp 96 olana kadar neden bekledim sanki ama işte
Bu kontrolde kızımın vajinasında yapışıklık fark etti doktor, cidden yapışıklık var halbuki bakarım neden dikkat etmediysem. Krem verdi sabah akşam sür diye. @nisandeniz senin kızında da vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?
Bizim de ateşi geçti ama burun akıntısı var. Agzında 6 7 tane diş patlamış ve patlamak üzere olanlar da var. Antibiyotik vermedim. Ama kafam karısık.İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Eger crp yukselseydş ateşi devam etmezmiydicrp 7.5 çıktı 5 üzeri olmamalı dedi doktor.serum takalım dedi ama ben istemedim 2saat tutamazdım kuzey'i.bizim 38.8 e kadar yükseldi. 2 gün devam etti ateş