- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Unutuluyo gercekten. Oglum 3 yasında.
Allah bağışlasın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutuluyo gercekten. Oglum 3 yasında.
Amin hepimizinkiniAllah bağışlasın:)
Amin hepimizinkini
Yaptım canım.Sen test yapmış mıydın
Yaptım canım.
İnsallah canım hayırlısı olsun hadı bakalım. Artık gelsın ekim anneleriAa yi bari seninki belli olmuş:) benim test yapmama 10 gün var daha olursa inş sat a göre tahmini doğum tarihi 12 ekim sezaryen olacağı için 29 30 eylül ya da 1 2 ekim olur
İnsallah canım hayırlısı olsun hadı bakalım. Artık gelsın ekim anneleri
Evet 8 subatta ogrenmıstım oglumu 14 ekimde dogdu :)Şubatta kalabalıklaşırız herhalde :)
Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.
Ben hâlâ beklemedeyim.. Olmamış reglden ümit kesilmez
Tabı canım kendı jınekologuma gıttım. Yarın arıcak eger cok fazlaysa ya dusuk doz antibıyotık yada bitkisel bısey vercek. BakalımAa geçmşş olsun ya hamile olduğunu söylemişsindir ? Antibiyotik verecekler ya
Hamilemisin yanı canımbende ekim ayına talibim inşallah hayırlısı ile önce kesesini sonra kalp atışlarını görürüz Allah'ım her şeyi vakti zamanında yaşamayı nasip etsin hepimize
evet pazar gün kan verdim değerim 100 çıktı daha çok yeni benim şuan 3 hafta 5 günlük suan allahım hayırlısını versin hepimizi için inşallahHamilemisin yanı canım
Iste sonunda boyle bi topigin uyesi olmaya geldim:) insaallah Allah kismet ederse ekim annesi olucam gebeligimi yeni öğrendim cok şükür Allah isteyen herkese kismet etsin[/QUOT
bir garip yolcu sizinle yanı zamana geliyor bebişlerin doğumu