2017 EKİM Anne adayları

Ohoo bize kalsa emin olmak icin boyna kan testi yaprdik da teknoloji o kadar ilerliyor ama evde kan testi yapamiyoruz anca idrar testi
Kız evde kan testi yapılsa kan kaybından ölürüz. dusunsne gebelk var mı yap gebe kaldn arttı mı yap 2 güne bir

Usutunce mi gaz oluyor canim hmm dogru bebeklerde de oyle, bizde sonucta (insallah )icimizde bebek taşıyoruz dimi :))

Ayyyy çok güldüm aynı bende öyleyim yaa valla biz 8 ayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum
Esim de öyle diyor canm sen daha şimdiden böyle dersen diyo 8 ay ne yaparsın acaba diyo . Ya eski kadınlar 9 ay gitmezmis nasıl dayaniyorlarmis acaba ya belki ilk gebeligm olsa böyle yapmam hiç ilk ikisi 5 haftalk dusuk ve 8 haftalk kurtaj ile sonuçlandı bundan dolayı çok tedirginim ama Rabbim korusun o isterse sağ saglim doğar o nasip etmedikçe bn hergun doktorda olaym yine duser yine ölür faln . Allahım korusun o yüzden canm biraz firenleyelm kendimizi

Kızlar bol su için kabız olmayin zor geçer gebelikte gaziniz da varsa hele bol bol için şu bendede var bn birde ayva yedim aserme değildir daha çok erken ama canm deli gbi ayva istedi onu yiyorum Miss gbi kokuyo burnuma bağırsaklarada iyi geliyormuş yiyorum bol bol :) Ogrtmngelin
D dilarazeynel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…