- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Ohoo bize kalsa emin olmak icin boyna kan testi yaprdik daAy ne guzl bnden iki kere aldılar kan artış normal dedilrde bnm içime dsinmiyor bugünde baksalardi ne vardi
Kız evde kan testi yapılsa kan kaybından ölürüz.Ohoo bize kalsa emin olmak icin boyna kan testi yaprdik dateknoloji o kadar ilerliyor ama evde kan testi yapamiyoruz anca idrar testi
Valla o kadar iyi anlıyorum ki günler geçmek bilmiyor ya daha öğreneli bir hafta bile olmadı halbukiAynen canm bir an önce gelseydi perşembe acaba diyorum uyusamda şimdi perşembe sabah mi kalksam
Benm gecikmemin 8. Günü btti canm öğreneli 1 hafta oldu. Ama sanki aylardr doktor bebeğimi bna gostermiyoValla o kadar iyi anlıyorum ki günler geçmek bilmiyor ya daha öğreneli bir hafta bile olmadı halbuki
Ayyyy çok güldüm aynı bende öyleyim yaa valla biz 8 ayı nasıl geçireceğiz bilmiyorumBenm gecikmemin 8. Günü btti canm öğreneli 1 hafta oldu. Ama sanki aylardr doktor bebeğimi bna gostermiyo
Tipatip ayni gogus agrisi var bir deBen cok halsizim uyku hali var. Okulda uyukluyorumarada kasik ağrısı oluyor bi de akinti var o kadar simdilik
Bende de çok gaz yaptı karnım şişiyor özelikle ayağımı biraz üşümeyi davul gibi geriliyorKizlar birde afedersiniz bagirsaklarim hrp gurul gurul sizdd de var mi
Esim de öyle diyor canm sen daha şimdiden böyle dersen diyo 8 ay ne yaparsın acaba diyo . Ya eski kadınlar 9 ay gitmezmis nasıl dayaniyorlarmis acabaAyyyy çok güldüm aynı bende öyleyim yaa valla biz 8 ayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum
Biliyolar da yapmiyolar o zamanKız evde kan testi yapılsa kan kaybından ölürüz.dusunsne gebelk var mı yap gebe kaldn arttı mı yap 2 güne bir
Benm gecikmemin 8. Günü btti canm öğreneli 1 hafta oldu. Ama sanki aylardr doktor bebeğimi bna gostermiyo
Benim dokununca agriyor sadeceTipatip ayni gogus agrisi var bir de
Geçer inslh tez zamanda canm elbet alisirz bunada 9 ay böyle geçmezSana aylar bana bu hafta bir yıl gibi geldi bakalım bu bir hafta nasıl geçer evliliğim nerdeyse 1.5 sene oldu hiç bişi anlamadım ....
KesinlikleBiliyolar da yapmiyolar o zaman
Geçer inslh tez zamanda canm elbet alisirz bunada 9 ay böyle geçmez
Evet canm bi kalp atışlarıni duyalmda rahatlatır 8 . Haftadan sonra diye düşünüyorumİnşallah sağlıklı oluşumlarda alışırız ya
Kizlar birde afedersiniz bagirsaklarim hrp gurul gurul sizdd de var mi
Valla bende öyle oluyor canım isten gelirken dışarıda biraz usuyeyim hemen sisiyorum:)Usutunce mi gaz oluyor canim hmm dogru bebeklerde de oyle, bizde sonucta (insallah )icimizde bebek taşıyoruz dimi :))