- 5 Nisan 2014
- 120
- 50
- 41
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
canım her türlü ilaçtan uzak durmamı söyledi. eğer düşük olacaksa progeston vs. ilaçlar ona engel olmaz dedi. nitekim ilk gebeliğimde promolut iğne oldum ama düştü.
İlacın zararları içinmi dedi acaba, beni yanlış anlamayında miyom ameliyat öncesinde 15 doktorla görüştüm neler neler söylediler (rahmim mutlaka alınması gerektiğini bile) artık tek bir doktorun söylediğine inanmak gelmiyo içimden illa bi iki tanesine daha sorma gereği duyuyorum.
anlıyorum seni canım. insan böyle kötü şeyler yaşayınca kime inanacağını şaşırıyor. Allaha tevekkül edelim. benim doktorum görümcem öz ablam olsa bu kadar olurdu. kendisi de benden önce düşük yaşadı. aynı şeyleri yaşadık onunla. uzman doktor ankarada. güveniyorum ona.
Hemen ekliyorum hoşgeldin atamiza gözünüz aydin :)Selammmlar listeye bi kişi daha eklendi :)
Merhaba hosgeldin canim :)Merhaba hanımlar
2017 EKİM ANNE ADAYLARININ MİS KOKULU BEBİSLERİNE KAVUŞMA ZAMANLARI
@Zanamm174 : 04.10.2017
@Hijyenikbakteri : 05.10.2017
@candy4 : 06.10.2017
B Biravucmutluluk : 07.10.2017
@Ogrtmngelin : 12.10.2017
D dilarazeynel : 14.10.2017
Psikolojik_biri : 16.10.2017
kirmizigitar : ???
loulou30 : 11.10.2017
@Arya stark: 08.10.2017
@Zuzu_911: 15.10.2017
Hoşgeldin canm aramıza.Merhaba hanımlar
Kac cikti degerin canim?Bende Ekim 2017 annesi olacak gibi görünüyorum.Dün test yaptım testte pozitif çıktı.Bugün dr'a gittim.kanda da gözüküyor ama çok yeni imiş 2 haftalık falan
Ben cok halsizim uyku hali var. Okulda uyukluyorumCanlar birsy soracagim bnde hiç belirti yok br tek göğsümun baş kısmı büyük ve sert göğüslerim ağrıyordu ağrısı geçti gaz sancısı var sizde demi böyle gözlerimin önünde kararma oluyordu oda geçti olmuyo artk.. belirtiler ne suanda??
Kasik agrin normal canm bende de vardı 2 gün öncesine kadr . Bnde uykuda yokBen cok halsizim uyku hali var. Okulda uyukluyorumarada kasik ağrısı oluyor bi de akinti var o kadar simdilik
Keseyi gormus muydun canim unuttumKasik agrin normal canm bende de vardı 2 gün öncesine kadr . Bnde uykuda yok
Yok canm . Şunun şurasında perşembeye ne kaldı canm ..Keseyi gormus muydun canim unuttum
Az kaldı senin sabret senden sonra da benim var cuma günü doktor kontrolüm hadi inşallah görüp gelelimYok canm . Şunun şurasında perşembeye ne kaldı canm ..perşembe çağırdı doktorum ama o gün gelmk bilmiyo sanki ay oldu
Her aşaması ayri heyecanYok canm . Şunun şurasında perşembeye ne kaldı canm ..perşembe çağırdı doktorum ama o gün gelmk bilmiyo sanki ay oldu
Aynen canm bir an önce gelseydi perşembe acaba diyorum uyusamda şimdi perşembe sabah mi kalksamAz kaldı senin sabret senden sonra da benim var cuma günü doktor kontrolüm hadi inşallah görüp gelelim
Ay ne guzl bnden iki kere aldılar kan artış normal dedilrde bnm içime dsinmiyor bugünde baksalardi ne vardiHer aşaması ayri heyecanBen de yarin tekrar kan vericem artis var mi diye cuma da doktora giderim