- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Ben de 8 haftalikken kaybettim. Rabbim bir daha yasatmasin. Gozun aydin canim. Allah sag salim kucagimiz almayinasip etsin insallahslm kızlaarr beni de ekleyin. inşallah ekimde aynı mutluluğu yaşıycaz. rabbim nasip eder hepimize inşallah. benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. kürtaj olmadım 7 haftalıkken kaybettim. kalp atışlarını duymuştuk. aynı şeyleri bi daha yaşamayız inşallah. dua edelim birbirimize destek olalım bu süreçte.
H.geldin canm inslh bu kez sağlıkla gelir bebislerimizi ekimde meleklerimize kavusurz :) keseyi gördün mü sen
Ben de 8 haftalikken kaybettim. Rabbim bir daha yasatmasin. Gozun aydin canim. Allah sag salim kucagimiz almayinasip etsin insallah
Progestan vermedi mi ? Aynı şeyi bnde yaşadım canm 1 gün sonra kahverengi leke geldi sanırm yerleşmeydi ikinizinde.. bnde perşembe gidecegm haberleselm. Satlarda aynı bnde 31 aralık sat canm aynı zamanlarda alirz kucağımizacanım benim sat 1 ocak. 1 şubatta gittim doktora beta 1094 çıktı. sonra pazar günü birazcık kahverengi leke geldi acile gittik hemen. orda doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü. içerde bi kanama yok dedi. perşembe günü kendi doktoruma gidecem inşallah. bakalım ne dicek.
Progestan vermedi mi ? Aynı şeyi bnde yaşadım canm 1 gün sonra kahverengi leke geldi sanırm yerleşmeydi ikinizinde.. bnde perşembe gidecegm haberleselm. Satlarda aynı bnde 31 aralık sat canm aynı zamanlarda alirz kucağımiza
Rahimde kalan eski kandır belkide. Git bakalm perşembe verecekms bnde olduğunda bnde gittim kendi doktoruma hem iğnesini hem kapsülünu verdi iğnesi çok kötü agritiyoamin canım yaa inşallah. herhangi bi ilaç vermedi. istirahat edeceksin dedi ama maalesef çalışıyorum. aynen haberleşelim burdan canım. benim hala ara ara geliyor çok olmasa da. insan yine de korkuyo.
Hayirli olsun canm :) öyle oluyor canm 1 gün gecikme ile zaten doktor hesabına Gore 4 haftaliksa döllenmeden hesaplanirsa 2 haftalık oluyo :)Bende Ekim 2017 annesi olacak gibi görünüyorum.Dün test yaptım testte pozitif çıktı.Bugün dr'a gittim.kanda da gözüküyor ama çok yeni imiş 2 haftalık falan
Rahimde kalan eski kandır belkide. Git bakalm perşembe verecekms bnde olduğunda bnde gittim kendi doktoruma hem iğnesini hem kapsülünu verdi iğnesi çok kötü agritiyocekecez mecbr
nasıl ekleniyoH.geldinnntakvim eklememissin
Kişisel bilgilere giriyorsun orda tahmini doğum tarihi var ordan tarihi girip aşağı doğru in anne grubun yaziyo ordanda ekimi seç ve değişiklikleri kaydet de bitti :)nasıl ekleniyo11 ekim çarşamba gibi gözüküyo ama
Rica ederim canm
Bn k.marastaym canm. Doktorun çok haklı canm bnm doktorum da ilaç kullandirmam 3 ay kesinlikle kendine dikkat et dedi bol su iç dedi beslenmene dikkat et ve salonlardan uzak dur dedi grip faln olma dedi ama bnm öncesinde 1 düsük bir kurtajim var bunda bütün önlemler alınması bnmde içimi rahatlatacaktrcanım benim doktorum pek ilaç kullanmaktan yana değil. düşecekse ona hiçbişey engel olamaz diyor. ilaç kullanma diyor. sadece klasik önlemler ilişkiye girme, dinlen bol bol, yediklerine içtiklerine dikkat et diyor. bu arada ben Ankaradayım. Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum.
tabiki sende haklısın canım. tedbirimizi alalım gerisini Allaha bırakalım. Ona emanet bebişlerimiz. benim görümcem kadın doğum uzmanı sağolsun o ilgileniyor benimle. inşallah aynı sıkıntıyı tekrar yaşamayız canım.Bn k.marastaym canm. Doktorun çok haklı canm bnm doktorum da ilaç kullandirmam 3 ay kesinlikle kendine dikkat et dedi bol su iç dedi beslenmene dikkat et ve salonlardan uzak dur dedi grip faln olma dedi ama bnm öncesinde 1 düsük bir kurtajim var bunda bütün önlemler alınması bnmde içimi rahatlatacaktr
İnslh canm. Ne guzl rahatsindir yanında hersyide sorabiliyorsundurtabiki sende haklısın canım. tedbirimizi alalım gerisini Allaha bırakalım. Ona emanet bebişlerimiz. benim görümcem kadın doğum uzmanı sağolsun o ilgileniyor benimle. inşallah aynı sıkıntıyı tekrar yaşamayız canım.