2017 EKİM Anne adayları

Ne kadar zormus anne olmak bide annelerin gercekten nasil yice olduğunu anladim iyice daha yok ama ona bisey olmasin diye neler cekiyoruz Rabbim büyüktür..
Aynen canm annelerin hakkı ödenmez bnce hamile kaldığında daha iyi anliyo insan birde doğum yapsak nasıl düsünürz kim bilir

Aynen kizlarrrrr ya daha görmediğimiz yavrularımız için endişelerini bak gün sayıyor aman bişey olmasın diye yapmadığımız kalmıyor birde düşün ki kucağında insan kafayı yer ona bişey olacak diye Rabbim kimseye evlat acısı vermesin ve yokluğuyla sınamasın

Amiiinnn :)

Kizlar hepimizin gozu aydin bende dun gece ogrendimm ekim anneleriyiz Allah nasip ederse. Sancim var ozellikle solumda sizdede varmi bu durum ?

Canım ilk sayfaya liste yapsana hamilelerimizin tablosunu oluştur tahmini doğum tarihlerini yazarsinnn ilerde cinsiyetleri yazarsinnn guzl olur :) D dilarazeynel

Tesekkur eder canim ssninde gozun aydin. Bide tahlil falan yaptinmi canim keseye falan baktirdinmi
Yok canim daha dun evde test yaptim bu sabah da kan tahliliyle emin oldum cok sukur. Henuz kontrole gitmedim. Persembe gunu dusunuyorum hem artis var mi bakilir. Sen gordun mu keseyi

Yok canim daha dun evde test yaptim bu sabah da kan tahliliyle emin oldum cok sukur. Henuz kontrole gitmedim. Persembe gunu dusunuyorum hem artis var mi bakilir. Sen gordun mu keseyi
Dun gece kasik agrimdan dolayi acile gittim orda ogrendim hcg 1700 du benim canim dayanamadim baska hastanede ultrasona girdim gorundu kese ama daha cok yeni dedi. Korktum kimyasal falan olmasin diye

Dun gece kasik agrimdan dolayi acile gittim orda ogrendim hcg 1700 du benim canim dayanamadim baska hastanede ultrasona girdim gorundu kese ama daha cok yeni dedi. Korktum kimyasal falan olmasin diye
Karindan mi gorundu. Takviminde 6 hafta yaziyor sat ne zamndi ki. Bence degerin gayet iyi sen gonlunu ferah tut :)

Karindan mi gorundu. Takviminde 6 hafta yaziyor sat ne zamndi ki. Bence degerin gayet iyi sen gonlunu ferah tut :)
Aynen canim karnimdan goruldu adetlerim cok duzensiz 43 gune bile ciktigi icin duzenini bilemedim hic. En son 29 aralikta adet olmustum :) ilk olunca bilincsiz oluyorsun korkuyorsun herseyden iste

Aynen canim karnimdan goruldu adetlerim cok duzensiz 43 gune bile ciktigi icin duzenini bilemedim hic. En son 29 aralikta adet olmustum :) ilk olunca bilincsiz oluyorsun korkuyorsun herseyden iste
Oyle canını sıkma tatlım. Iki gun sonra tekrar olc insallah degerlerin artmis olur. Bu benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim kurtajla sonuclandi. Ben de ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…