- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Çok tatlısın :))ay suan gülmekten karnım agridi ekim anneleri grubu iki tane olunca karistirmisim ya ben ne alemim ya bide millete hoşgeldin diyorum Allah'immmm
Ben sadece ilk kan ile öğrendiğimde gittim doktora o da haftaya gel dedi ben ondan sonra bir kere daha kan verdim şimdi tekrar cumayı bekliyorumSen gittin mi canim muayeneye
Canım sen ne zaman gidecen doktora :)
Perşembe günü gidecem :) ay hemen gelseeeeCanım sen ne zaman gidecen doktora :)
Bu günler hemen geçsin vallaaaa, cumartesi de hemen gelsiiiiinPerşembe günü gidecem :) ay hemen gelseeee
Aynen ya bn doktorun odasına girecek zaman migdem ucuyo gbi hissediyorum yer ayağımın altında değil gbi oluyo :)Bu günler hemen geçsin vallaaaa, cumartesi de hemen gelsiiiiin
Hepimiz sabırsızız valla :))Tek sabırsız ben degilmisim
Ben Cumartesiyi düşününce öyle oluyom bi De doktorun odasına gidince bayılırım herhaldeAynen ya bn doktorun odasına girecek zaman migdem ucuyo gbi hissediyorum yer ayağımın altında değil gbi oluyo :)
Sen kalp atışını duyarda gelirsin yda bebisi görürsn. Bnm kontrol seninkinden önce hemde sen benden ondesin zaten ay bn bide kalp atışları için 15 beklicemBen Cumartesiyi düşününce öyle oluyom bi De doktorun odasına gidince bayılırım herhalde
Cumartesi 6+3 olacam keseyi görürüm inşş ama kalp atışı bi ihtimal canım bakalım artık ,seni ayın 15 inde mi çağırdı kalp içinSen kalp atışını duyarda gelirsin yda bebisi görürsn. Bnm kontrol seninkinden önce hemde sen benden ondesin zaten ay bn bide kalp atışları için 15 beklicem
Bna ddiki perşembe gel keseye bakalm ondan 2 hafta sonrada kalp atışları için gel ddi yani 7 haftalık ta çağırmış oluyo sanırım. İnternette döllenmeden 22 gün sonra kalp atmaya başlar diyo yani bnm salı günü başlamış olması gerk ama ultrasonda görünurmu o var işte birde tam emin değilsin ki ne zamn olduğundan tahmin sonuçta. Bakalm ya çok acelecimiyz ne:)Cumartesi 6+3 olacam keseyi görürüm inşş ama kalp atışı bi ihtimal canım bakalım artık ,seni ayın 15 inde mi çağırdı kalp için
İçten içe çok aceleciyim ama doktora bi kere gittim adetten bir gün sonra ayın 26 sında daha da ne doktora gittim ne bişey :)) çünkü biliyorum ne kadar geç gitsem o kadar iyiBna ddiki perşembe gel keseye bakalm ondan 2 hafta sonrada kalp atışları için gel ddi yani 7 haftalık ta çağırmış oluyo sanırım. İnternette döllenmeden 22 gün sonra kalp atmaya başlar diyo yani bnm salı günü başlamış olması gerk ama ultrasonda görünurmu o var işte birde tam emin değilsin ki ne zamn olduğundan tahmin sonuçta. Bakalm ya çok acelecimiyz ne:)
Tabi canm orası öyle kalp atışlarıni da duy gel inslh ya genelde 7. Haftadan sonra duymuş arkadaşlr amaİçten içe çok aceleciyim ama doktora bi kere gittim adetten bir gün sonra ayın 26 sında daha da ne doktora gittim ne bişey :)) çünkü biliyorum ne kadar geç gitsem o kadar iyi
Duysaydım iyiydi canım ama iyi olsun da birazcık geç olsunTabi canm orası öyle kalp atışlarıni da duy gel inslh ya genelde 7. Haftadan sonra duymuş arkadaşlr ama
Tabi canm.saglikla gelsimDuysaydım iyiydi canım ama iyi olsun da birazcık geç olsun
Hepimizin sağlıklı sıhhatli olsunlar teyzesi:)Tabi canm.saglikla gelsim