2017 EKİM Anne adayları

Sen kalp atışını duyarda gelirsin yda bebisi görürsn. Bnm kontrol seninkinden önce hemde sen benden ondesin zaten ay bn bide kalp atışları için 15 beklicem
Cumartesi 6+3 olacam keseyi görürüm inşş ama kalp atışı bi ihtimal canım bakalım artık ,seni ayın 15 inde mi çağırdı kalp için

Cumartesi 6+3 olacam keseyi görürüm inşş ama kalp atışı bi ihtimal canım bakalım artık ,seni ayın 15 inde mi çağırdı kalp için
Bna ddiki perşembe gel keseye bakalm ondan 2 hafta sonrada kalp atışları için gel ddi yani 7 haftalık ta çağırmış oluyo sanırım. İnternette döllenmeden 22 gün sonra kalp atmaya başlar diyo yani bnm salı günü başlamış olması gerk ama ultrasonda görünurmu o var işte birde tam emin değilsin ki ne zamn olduğundan tahmin sonuçta. Bakalm ya çok acelecimiyz ne:)

İçten içe çok aceleciyim ama doktora bi kere gittim adetten bir gün sonra ayın 26 sında daha da ne doktora gittim ne bişey :)) çünkü biliyorum ne kadar geç gitsem o kadar iyi

İçten içe çok aceleciyim ama doktora bi kere gittim adetten bir gün sonra ayın 26 sında daha da ne doktora gittim ne bişey :)) çünkü biliyorum ne kadar geç gitsem o kadar iyi
Tabi canm orası öyle kalp atışlarıni da duy gel inslh ya genelde 7. Haftadan sonra duymuş arkadaşlr ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…