2017 EKİM Anne adayları

Ya ben dayanamadım ilk olduğu için söyledim herkese
Amann nolcak canm şöyle benm durum biraz farklı düşuk öyküm olduğu için kalp atışlarıni duymam lazm önce. Hemde bna kimse sormuyo sorsa belki bnde ağzımı tutamam herkese düşuklern sebebi anlaşılmadan çocuk düsünmuyoruz dedm sorup durmasnlar diye o yüzden soran yok anneme demk istiyorum bir yandan ama sonra düşünce çok üzülüyor bnm canm yaniyo zatn kimsenin yansn istemiyorum beklicm o yüzden de ablam ağzını tutamams kaynanasının yanında kaçırmış agzindan inslh annm ben demedn onlardan duymaz

Bence en doğrusunu yapmissin sen bekle kalp atışını duyduktan sonra söylersin herkese bak gör bu topik uğurlu gelecek hepimize ve inşallah Ekim ayında kucagimiza alacağız bebislerimizi

Hep okurdum böyle topikleri ve çok imrenirdim içimden derdim eğer bende hamile kalırsam hemen böyle bir topik açacağım dokuz ay birbirimize destek olan arkadaşlıklar edinecegim diye çok şükür nasip oldu umarım bu topik hepimizin bebislerimizi sağ salim kucagimiza aldığımız ve sonrasından da sohbet edebileceğimiz bir yer olur

Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. Ben kan tahlili yapmadan inanamiycam sanirim ama ikinci cizgi cok koyuydu
Kan tahsilini yarın mı yaptiracaksin ayrıca valla ben 8 aydır o testleri yapıyorum tık yoktu bu ay yaptım adete 3 gün Kala silik çıktı hemen kan verdim 127.3 çıktı seninki.koyuysa hayırlı uğurlu olsun testlerin yanilma payı çok düşük çünkü bence seni de bu toopikte göreceğiz bence

Ben de bayagi bi test yaptim su ana kadar aylardir. Silik bile olusmadi bu test saniyesinde cikti. Nutkum tutuldu cok tesekkurler insallah tatlim birbirimize yoldas oluruz burda

Daha önce kimyasal basimdan gecti kan kalmamisti vere vere, simdi Allah a sukur kanamam yok yarin yada sali gidicem bende cuma diyordum ama dayanamicam galiba

Sürekli bişeyler için bekliyor olacağımız bir süreç bekliyor bizi şuan mesela kese görmek ve kalp atışı duymak için gün sayıyoruz ki daha çok başında olmamıza rağmen geçmiyor gunler

Allah bir daha yasatmasin oyle bisey. Ama haklisin. Ben de 8 haftalikken dusuk yaptim simdiden korkularim var
Amin canim cumlemize ben hep surdan yola cikiyorum kuzenim ve esinin yaslari buyuk 35 falan 2 sene cocuklari olmadi tedaviler ameliyatlar falan sonra en son yine tup bebek icin gittiler bes dkya doktor bebegi rahme enjekte edecek ama bakiyoki usgden olisum var su an 4 aylik kiz bebege hamile Allah yazmışsa simdi on sene sonra olur olmayacaginda onune gecemeyiz herşeyin hayırlısı

Ayyy cok etkileyici. Allah bagislasin bebişi onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…