2017 EKİM Anne adayları

Ne kadar cok hamile varmiss.
Benim gozum cok korkuyo cesaret edemiyorum helal olsun sizlere
Allah sag saglim kavusmayi nasip etsinn saglikla alin insallah bebisleri kucaginiza
O korku bende de vardı. Eşim çok istiyordu. Korunmayi bıraktık. Ilk bebeğim tup bebek ve zorluklarla geldigi için olmayacağına emindim. Korunmayi bıraktıktan 11 ay sonra hic beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim ve şoka girdim. Ama şimdi mutluyum. Ilkinde oldugu kadar heyecanli ve daha çok rahatım. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum kızımın peşinden koşmaktan. Hamile kalınca korku bitiyor. 2 yıl sıkıntı çekeceğimiz ortada ama sonrasi guzel olur insallah.

Yaa ne kadar guzel tabiki cok mutlu olman lazim o kadar zorluklarla hamile olup simdi birden kendilignden olmasi rabbimin lutfu.
Sag saglim kavusun insallah
Bilmiyorum cok kararsizim bi yanim simdi yap birlikde buyusunler sonra rahat et diyor.
Diger yanimda bi korku. Sabir yok yapabilcekmiyim yetebilcekmiyim dusuncesi. Gercekden cok sabirsiz bir insanim
Dogumumda zor gecmisdi korkuyorum

Amin insallah. Rabbim gonlune gore versin. Bende cok sabirsizim. Bazen bunalip sesimi yukselttigimde kizima karşı vijdan azabi cekiyorum.allahim sabir ver diyorum. Bence gebelik zor geciyor. Cunku yatamıyorsun. 18 aylik bir bebek var. Tam oyun zamanı ilgi zamani. O uyudugu zaman dinlenebiliyorsun. Dogdugu zaman bir sekilde düzene girer diye umut ediyorum. En güzel yanı kıskançlık bilmiyorlar suan. Yas buyudukce kıskançlık eziyet oluyor. Eltimin kızı ile oglu arasinda 3 yas var. Gormen gerek kucugu kendi kendine büyüyor kız kiskanmasin diye. Benim yaşım geçiyor diye iyi oldu. Yaşım musait olsa belki beklerdim bilmiyorum.

Ayıptır sorması yaşın kac ben 30a girdim hala korkuyom... kızın vardi sanirim, ikincisi belli mi?

Ayıptır sorması yaşın kac ben 30a girdim hala korkuyom... kızın vardi sanirim, ikincisi belli mi?
Ben 40 yaşındayım. Kızımı 38 yaşında dünyaya getirdim. Doktor büyük ihtimal erkek dedi. Ama net birşey soylemem dedi. Cuma günü kontrolüm var. Belli olur sanırım.

Ben 40 yaşındayım. Kızımı 38 yaşında dünyaya getirdim. Doktor büyük ihtimal erkek dedi. Ama net birşey soylemem dedi. Cuma günü kontrolüm var. Belli olur sanırım.
Maşallah, sağlıklı sıhhatli olsunlar da. Yaz buraya merak ederiz Erkek genelde degismiyor diye duymuştum ama yinede nasip

Propolis basladim arkadaslar kullanan var mi?

Maşallah, sağlıklı sıhhatli olsunlar da. Yaz buraya merak ederiz Erkek genelde degismiyor diye duymuştum ama yinede nasip

Propolis basladim arkadaslar kullanan var mi?
Ben kullanmiyorum. Balık yağı sormuşsun onuda kullanmıyorum.

Benim için fark etmez sağlıklı olsun önemli olan o.
Tabiii Rabbim saglik, huzir versin... Ve butun melekleri korusun insanlar hayvandan da aşağı oldu çünkü.

Ben balik yağı aldim haftada 3 gun veriyorum yemediği zamanlar. Propolis de aldım bagisiklik icin cok iyiymiş. Alerjimiz var bahara gucsuz kalmasin diye veriyorum . İlk iki yil bagisikliklari biraz düşük oluyor o da baska sebeb

Özlemişim burayı :) Rabbim hamile arkadaşların kucağına almasını nasip etsin inşallah. Kızım 4.ayı bitirdi bile bağıra bağıra sesler çıkarmaya agu demeye başladı bile. Nasıl güleç cimcime :) oğlumun çok seviyor onu, oyuncak vermeye çalışıyor eline öpüyor. Biraz yorucu oldu başlar da evet ama şimdi herşeyi oturdu rayına şükürler olsun. Evlat dünyanın cennet tarafı. Allah hepimize bağışlasın çocuklarımızı, isteyenlere de nasip etsin. Amin...

Maşaallah canım darısı bize inşaallah. Zaman çabuk geçsin Eylül gelsin

Amin canım çok teşekkür ederim. Sen doğum yapmadın değil mi? Takvimin yok
Yaptım canım . 17temmuzda 31 haftalık erken doğum yaptım. Plasenta previa idi çok kanamam oldu, plasenta ayrılmaya başlamış ve bebeğim kakasını yapıp yutmuş. Hamdolsun ikimiz de iyiyiz . Hayırlısı buymuş. Bebeğim küvezde. Zor ve yıpratıcı bir süreç geçiriyorum ama sabırla günlerin geçip oğlumu yuvamıza getireceğimiz günün hayaliyle yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…