2017 EKİM Anne adayları

Gözünüz aydin canim. Bizimde vardi bugun ya unuttum malesef yarin gideym bari :)
Aaaaa tebrik ederim seninde ikinci geliyor çok sevindim. Ya ne günler geçirdik burda sen en eskilerden olunca aklıma geldi şimdi . Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.

Herkese selam
18.ay aşımızı olduk geldik. İki bacaktan bir de ağızdan damla şeklinde.
Bu arada ikinci bebeğim de erkekmiş. Oğluma arkadaş yoldaş geliyor
Gözün aydın sağlıkla kucağına al insallah. Bende cinsiyetini cok merak ediyorum. Zorlaniyormusun çocukla. Ben kızımın pesinde koşmaktan unutuyorum hamile olduğumu çoğu zaman. Mide bulantıları hatırlatıyor.

Amin canım sende inşaallah hayırla sağlıkla. Öğrenirsin yakında, az kalmış.
Bende hep unutuyorum hamileliğimi. Gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile.üstelik ilk hamileliğim yatarak geçmişti biraz risk biraz korkuyla. Bunda Allah’a emanet, hiç oturamıyorum bile

İkinci de erkekmiş canım. Bir yanım kız özleminde olsa da oğluma yoldaş arkadaş olacağı için seviniyorum da onun adına. İnşaallah da hayat boyu birbirlerine dayanak olurlar
Hayırla sağlıkla doğsun inşallah canım.Sağlıklı olsun öncelikle ama ben hep iki oğlum olsun diye hayal ederdim Allah gönlüme göre verdi çok şükür bin şükür yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah herkesin gönlüne göre versin.

B Bende senin gibiyim. Kızım uyudugunda dinlenebiliyorum. Onun dışında hep ayaktayim. Karnimdaki allaha emanet. Kizimda 1 kilo tasimazken simdi kizim hep kucagimda. 13 kiloda hafifde degil.

Hamile olanlar varmış yeniden Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın 1 aylık oluyor bebeğim pamuk gibi bir kızım oldu ufak oğlum gidip gelip öpüyor emzik veriyor ağzına. Evet uykusuzluk, yorgunluk oluyor ama değer. İkisi birden büyüyor en iyi arkadaş olacaklar birbirine. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hepinizi yeriimmmmmm ben, o minisleride kardeslerini de. Allahim saglikla getirsin onları:). Benim riskli gebelik tehlikem oldugu icin biraz daha bekleyivercem , insallah bende ikinci bir bebege sahip olurum. Sizleri seviyorum Allah'a emanet olun.

Bu arada balık yağı kullanan var mi? Bazi doktorlar gerek yok diyor aldım kenarda duruyor

Amin canım darısı sana. Benim de ilkte riskliydi kanamalar erken Doğum progestanlar vs. Her gebelik kendine özgü dedi doktorum bunda sıkıntı yok çok şükür. İnşaallah senin de öyle olur.

Ben ne balık yağı ne kan ilacı falan hiç bişey vermiyorum. Herşeyden yiyor çünkü. Kan değerleri de iyi kilosu da çok şükür. maşaallah

Aminnnnnn... Benim preklampsiydi o yüzden bende korkuyorum inşallah bir daha olmaz.
Bizim minikte oyle kan kullanmiyorum herseyden az az da olsa yiyor ama ne biliyim, bilemedim bazi doktorlar mucize diyor falan... Senin ikinci paşa geliyor he... Rabbim saglikla getirsin :)

Her gebelik bir olmuyor derler. Gercektende öyle. Birincide cok rahat gecirdim. Bunda mide bulantim cok fazla. Insallah seninde sorunsuz gecer.
Ben kızım icin hiç bir ilaç kullanmıyorum. Şükür yemek sorunumuz yok.

Ne kadar cok hamile varmiss.
Benim gozum cok korkuyo cesaret edemiyorum helal olsun sizlere
Allah sag saglim kavusmayi nasip etsinn saglikla alin insallah bebisleri kucaginiza

Aaaaa tebrik ederim seninde ikinci geliyor çok sevindim. Ya ne günler geçirdik burda sen en eskilerden olunca aklıma geldi şimdi . Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.
amin :) saglkli sahatli dogurmayi nasip etsin rabbim hepimize de. Ne cok konuşurduk ama :) bn gene ekim annesi olucam buyuk ihtimal ama kasima da kalabilir belki :)

amin :) seninde kizin hayirli olsun . yorgunluk elbet olucak ama beraber buyuyecek olmalari bence cok guzel umarim guzel anlasirlar

teşekkürler :) ben vermiyorum ama kullanan var sanirm

Ne kadar cok hamile varmiss.
Benim gozum cok korkuyo cesaret edemiyorum helal olsun sizlere
Allah sag saglim kavusmayi nasip etsinn saglikla alin insallah bebisleri kucaginiza
teşekkürler. :) ben kizim olmadan onceden diyordum arasini acmadan ikinciyi düşünürüm diye dogumdan sonra vazgecmistm ama kismet boyleymis :) esimin gazina geldm azcik

teşekkürler. :) ben kizim olmadan onceden diyordum arasini acmadan ikinciyi düşünürüm diye dogumdan sonra vazgecmistm ama kismet boyleymis :) esimin gazina geldm azcik
Ben uzuunn bir sure yapmam sanirim bazen hic yapmamayi dusunuyorum kizima uzuluyorum sonra. Kardessiz olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…