- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #35.001
Cevap icin teşekkür ederim. Benim kizim bağımsız yuruyor ama cabucak düşüyor Bıngıldak da cok az kaldi gibi. Ben yürüme arkadaşı almistim cok seviyor onu Chicco dan onunde toplar falan var aktivite masasi gibi oynuyor o yuzden istiyorum bir tane. Bende clementoninin begendim ama alan bulamadim artik ben deniycem Allah'a emanet olun.Amin canım, az kaldı doktoru dedi zaten bebekler tam anlamıyla yürümeye başladıklarında kapanır diye. Bandigo aktivide masamız var ben onu baya önce almıştım 130 tl idi şimdi 230-250 arası çok zamlanmış sen uygun birşeylerde bulursun bana kalırsa. Bizim ufaklık dengede duruyor, tutunarak hızla yürüyor. Tek başına adımlar atıyor. Birde ben ona yardımcı olsun diye yürüme arkadaşı aldım.
Rica ederim, evet gerçekten çok faydası var aktivite masanın. 2 yaşına kadar çok rahat yürümesede sorun değilmiş zaten. İyi olsunlarda herşey zamanla olur. Sen ve evladın da Allah’a emanet olun.Cevap icin teşekkür ederim. Benim kizim bağımsız yuruyor ama cabucak düşüyor Bıngıldak da cok az kaldi gibi. Ben yürüme arkadaşı almistim cok seviyor onu Chicco dan onunde toplar falan var aktivite masasi gibi oynuyor o yuzden istiyorum bir tane. Bende clementoninin begendim ama alan bulamadim artik ben deniycem Allah'a emanet olun.
Amin canım evet az kaldı şükürler olsun Rabbim senin de kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Allah yardım ediyor öyle bir güç geldi ki inan bana. Oğlum karnımı açıp, sevip kafasını koyuyor :) hiç endişe duyma bak bir daha lütuf etti Allah ne güzel.Ay canım çok sağol daha Dr. Umla görüşemedim henüz. Ya bana inan hiç ama hiç gelen giden yok Bi kaç arkadaşla paylaştım ama hiç desteğin yok nasıl olucak diyorlar zaten bende aynı endişedeyim...
Allahım sanada sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış ya
Durumunu ara ara yaz olur mu merak ederim. Haklısın Allah yardımcımız olur inanıyorum ama korkumu aşmakta biraz zorlanıyorum.Amin canım evet az kaldı şükürler olsun Rabbim senin de kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Allah yardım ediyor öyle bir güç geldi ki inan bana. Oğlum karnımı açıp, sevip kafasını koyuyor :) hiç endişe duyma bak bir daha lütuf etti Allah ne güzel.
Canim gece ikiye sonra bire dusur. Yoksa cekersin. Ben 12 gibi birde 3 gibi veriyorum. Zorlu surecti ama sukur kirtulduk saat basi kalkmaktan.Durumunu ara ara yaz olur mu merak ederim. Haklısın Allah yardımcımız olur inanıyorum ama korkumu aşmakta biraz zorlanıyorum.
Canım emzirme işini naptın gündüz 2kez ama gece 2-3 saatte bir kalkıyor sen nasıl yaptın
Yazarım tabi ki, korkma canım. Gece su içmeye kalkıyor 1-2 kere alışkanlıktan 2 dk emiyor yatıyor. Zaten karnını doyurmak için emmiyor artık. Yemeklerini maşallah güzel yiyor. Ama bebek doğmadan bıraktırmayı deneyeceğim bırakmazsa da emziririm az az . Doktor sakınca görmedi. Sende yaz kontrole gittikçe. Biz geçen hafta şeker testi yaptırdık şükür herşey yolunda. Kızımı gördüm daha net büyümüş. İnsan ilk gibi heyecanlı oluyor gör bak :)Durumunu ara ara yaz olur mu merak ederim. Haklısın Allah yardımcımız olur inanıyorum ama korkumu aşmakta biraz zorlanıyorum.
Canım emzirme işini naptın gündüz 2kez ama gece 2-3 saatte bir kalkıyor sen nasıl yaptın
Korkma canım hiç bir şey olmaz allahın izniyle yeterki sağlıcakla gelsinler ben ikinciyi doğum yaptigimda iki oğlumun arası 13 buçuk ay canım bende sezeryan oldu ikiside çok şükür rabbime iyiyim darısı size inşaallahKızlar merhaba
En başından beri takipteyim bilenler bilir oğlum 13.5 aylık oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendim istiyordum ama birkaç yıl sonra.. Oyüzden fena karıştım ve sezeryanla doğum yapmıştım sorun olur mu içimi bin türlü korku aldı nolur bişiler söyleyin..
Çok şükür iyiyiz canim bebek de iyi şuan biraz zor oluyor bebek emerken oğlum oynamak istiyor anne diye geliyor kucağıma çıkmak istiyor bende üzülüyorum öyle yapınca ama kardeşini cici cici diye seviyor öpüyorum diye yaliyor çocuğu herseyiyle çok güzel darısı sağlıcakla sizlere inşaallah canımB Bende Burdayim canım nasılsın , bebeğin nasıl?
Yaaaaa ısırırım ben onuuu :))) allah yardımcın olsun arkadasim. Uzulme hepsi guzel hepsi. Rabbim sagliklarini korusun gerisi gecer insallah.Çok şükür iyiyiz canim bebek de iyi şuan biraz zor oluyor bebek emerken oğlum oynamak istiyor anne diye geliyor kucağıma çıkmak istiyor bende üzülüyorum öyle yapınca ama kardeşini cici cici diye seviyor öpüyorum diye yaliyor çocuğu herseyiyle çok güzel darısı sağlıcakla sizlere inşaallah canım
Sagol canim uzulurmuyum kız çok şeker oluyorlar bir görsen ufak ağlıyorsa buyukte ağlıyor odayı terkediyor susunca geri geliyor seviyor başını cici diyeYaaaaa ısırırım ben onuuu :))) allah yardımcın olsun arkadasim. Uzulme hepsi guzel hepsi. Rabbim sagliklarini korusun gerisi gecer insallah.
Maşallah sana canım Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip etsin peki uyku olayı nasıl büyüğünü nasıl uyutuyorsunKorkma canım hiç bir şey olmaz allahın izniyle yeterki sağlıcakla gelsinler ben ikinciyi doğum yaptigimda iki oğlumun arası 13 buçuk ay canım bende sezeryan oldu ikiside çok şükür rabbime iyiyim darısı size inşaallah
Canım inşaallah sağlıklı güzel haberler alırsın gündüz önce afakligi uyutup sonra büyüğe geliyor sıra yoksa hemen kalkiyor sesine aksamlarida eşim gelmediğinde kayin validem geliyor uyutana kadarMaşallah sana canım Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip etsin peki uyku olayı nasıl büyüğünü nasıl uyutuyorsun
Bu arada ben 5+5 de Dr a gittim kese yok kanama da iki gündür devam. kan tahlilleri istedi cuma belli olacak benim durumum
Çok şükür iyiyiz canim bebek de iyi şuan biraz zor oluyor bebek emerken oğlum oynamak istiyor anne diye geliyor kucağıma çıkmak istiyor bende üzülüyorum öyle yapınca ama kardeşini cici cici diye seviyor öpüyorum diye yaliyor çocuğu herseyiyle çok güzel darısı sağlıcakla sizlere inşaallah canım
Canım aktivite masasını ne yaptın, benim ki legolar ile oynamaya başladı, ilk tabletim var onlarda ki sesleri taklit ediyor. Bul-tak oyununu çok seviyor. Hayvanları gösteriyorum kartlarla seslerini çıkarıyor. Şimdi konuşan tost makinası aldım nereye ne zaman basacak ne çıkacak öğreniyor. Sürekli aktivite yaptırıyorum, evdeki eşyalarla da nesneleri öğretiyorum, kartonları değerlendiriyorum süsleyip anne çocuk kitabından bakarak. Aklıma gelenler bunlar.Kizlar minnak kizima oyuncak almak istiyorum.... Ama bi karar veremedim, eglenceli ve zeka geliştirici birseyler onerirseniz sevinirim.
Maşallah sana canım Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip etsin peki uyku olayı nasıl büyüğünü nasıl uyutuyorsun
Bu arada ben 5+5 de Dr a gittim kese yok kanama da iki gündür devam. kan tahlilleri istedi cuma belli olacak benim durumum
Ay yerim onu al tabi annesi ben barbie bebeklere başladım bile :) şarkı söyleyen dans eden bebek var birde baya büyük bebek :) topluyorum yavaş yavaş aslında hepsi benim hevesim sormaCardialgia canim masa isi soyle oldu, bende chicco yurume arkadasi var ve onu bildigin aktivite masasi gibi top atma,bul tak cark cevirme, asagi yukari kollari... Var. Bubyuzden vazgeçtim. Egitici bir ayisi var clementoninin cok seviyor onu konusma ve sarkilarini taklit ediyor. Eğitici kupler aldik onunla cok iyi oynuyor. Zaten bir suru dokun hisset ve hikaye kitabi var... Sanirim kizim kir bebek istiyor Heidinin oyuncağı var onu alicam bu ay :)
Tost makinesinde bayildim :)
Evet canım düşürdüm ben maalesef takdir böyleymiş hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur inşallahCanım durumun belli oldumu?