- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.981
ay doğurdun mu sağlıkla büyüt bebişini :) Allah bağışlasnAmin inşaallah canım her birinde farklı bir heyecan varmış sanki ilkmis gibi çok şükür bunları bize ikram eden rabbime sende haklısın ile evladına kavuşursun canım
anamm sende mii :) hadi hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün canım. çok cesaretlisiniz vesselam. ben bitaneye yetemiyorumİnşaallah canım. 6.hastalık bizde geçirmiştik 10.ayında. Bir hafta falan sürüyor iyileşmesi. Su toplayan yerlere dikkat et patlamasın. Su dolu küvete bir iki kaşık karbonat koyup bebeği içine oturt , çok iyi geliyor hemen iyileşti bizimki böyle. Bilseydim en başından yapmıştım. Geçmiş olsun
Bebeden vakit bulamıyordum ama az önce test yaptım onun heyecanıyla topiğe girdim. İlk haberi buraya yazmak istedim. Daha kimse bilmiyor. Ters de silik çizgi çıktı. Daha önceki gebeliğimi de silik çizgiyle öğrenmiştim . Karmaşık duygular içindeyim şuan. Arkanızdan bende geldim galiba kızlar.
:) güldürdün beni yaa utancsk ne vsr çok heyecanlı bi durum insan çigileri görümcr nr yapacağını şaşırıo ztn :) Allah gönlünüze göre versin canımAy yanlışmış ya. Şaşkınım. Test eskiydi ondan mıdır nedir, sonuç yanlışmış. Az önce tekrar test yaptım negatif çıktı, üstüne regl başladı. Nasıl da kaptırdım kendimi bu kadar. Çok İstiyormuşum meğer. Hemen de buraya yazdım. Çok utandım şuan.Hayırlısı olsun. Size hayırlı sağlıklı doğumlar kızlar
muz da mı sevmiyo muzu reddeden bebek hiç duymadmAz olmaz mi az tabi. Ama hicbirsey yemiyor neler denemedim ki... insallah zamanla alisir bilmiyorum
Bak arkadaşında dediği gibi muz ez, ceviz rendele, yogurt belki sever. Bebekler tatlı şeyleri daha kolay kabulleniyorlar. Bir de içerebilirsen keçiboynuzu yada dut pekmezi 1 tatlı kaşığı günde versen. Anneler böyle zamanlarda daha çaresiz kalıyor, süslü tabak çatal kaşık alıp eline versen onuda sevebilir.Az olmaz mi az tabi. Ama hicbirsey yemiyor neler denemedim ki... insallah zamanla alisir bilmiyorum
Hic sevmiyo:) hatta muzu oguruyo :) gecen gun denedigim hicbir meyveyi sebzeyi bisiyi yemedi greyfurt yalattim ona baya yaladi durdu.muz da mı sevmiyo muzu reddeden bebek hiç duymadm
Cok secenek denedim, bir cok tarif denedim, ac biraktim olmadi, reddediyor cok ilginc. Mesela bir gun yumurta pisirdim biraz yedi, oh dedim onu yiyecek demekki, bi daha asla yemedi mesela.Bak arkadaşında dediği gibi muz ez, ceviz rendele, yogurt belki sever. Bebekler tatlı şeyleri daha kolay kabulleniyorlar. Bir de içerebilirsen keçiboynuzu yada dut pekmezi 1 tatlı kaşığı günde versen. Anneler böyle zamanlarda daha çaresiz kalıyor, süslü tabak çatal kaşık alıp eline versen onuda sevebilir.
bnm ki pekmwzi hiç bi türlü tüketmiyo mesela hem keçiboynuzu hem üzüm denedim soğuk sıkım içmedi yemedi. tahinle karıştırınca azıcık yedi ama o da alerji yapar diye güvenemiyorum.Bak arkadaşında dediği gibi muz ez, ceviz rendele, yogurt belki sever. Bebekler tatlı şeyleri daha kolay kabulleniyorlar. Bir de içerebilirsen keçiboynuzu yada dut pekmezi 1 tatlı kaşığı günde versen. Anneler böyle zamanlarda daha çaresiz kalıyor, süslü tabak çatal kaşık alıp eline versen onuda sevebilir.
rafadan yumurta kolay yutuluo sıvı ya askında ii pişmiş yedirin diolsr ama bide balık sever belki onu da denedin mi. kocaman oldukar artk yemesi lazm bnm ki de miktar olarak az tüketio. kikosuda zayıf 13. ayda 9200g 75cm çıktı seninkinin kilosu naslCok secenek denedim, bir cok tarif denedim, ac biraktim olmadi, reddediyor cok ilginc. Mesela bir gun yumurta pisirdim biraz yedi, oh dedim onu yiyecek demekki, bi daha asla yemedi mesela.
Sunu seviyor bunu sevmiyor diyemiyorum bir gun sevdigi seyi ertesi gun reddedebiliyor
Koskanın keçiboynuzlu tahin pekmezi var karışık minik minik ekmeğine sürüyorum yiyor kaşığı batırıp veriyorum eline yiyor. Deneyebilirsin bizde alerji olmadı ama tabi sen gözlemle bir kaç gün olmazsa alerji öyle ver.bnm ki pekmwzi hiç bi türlü tüketmiyo mesela hem keçiboynuzu hem üzüm denedim soğuk sıkım içmedi yemedi. tahinle karıştırınca azıcık yedi ama o da alerji yapar diye güvenemiyorum.
Allah iştah versin zordur tabi, sağlıkları yerinde olsun da oda düzene girecekti inşallah. Bu bir süreç sonra rahatlayacaksın, üstesinden gelirsin senCok secenek denedim, bir cok tarif denedim, ac biraktim olmadi, reddediyor cok ilginc. Mesela bir gun yumurta pisirdim biraz yedi, oh dedim onu yiyecek demekki, bi daha asla yemedi mesela.
Sunu seviyor bunu sevmiyor diyemiyorum bir gun sevdigi seyi ertesi gun reddedebiliyor
Amin çok teşekkür ederim, buraya girince sanki çok eski anılar geliyor halbuki 1 yıl geçti ama insan bir tuhaf oluyor. Rabbim herkesin gönüle göre versin. Evlatlarımızın hep iyi haberlerini yazalım dilerim Allah’tan.Ikinci bebeklerini doguranlarin gozu aydin:) hamile olanlara hayirli dogumlar:) ne zaman gecicek 9 ay derken 1 yaslarini gectiler bile zaman cok hizlii
Yedigi herseyi cok nazli yiyo, ve cok az miktarda tabiki... agzina aliyo oyle bekliyo 10 dakika mesela. Ama tukurmezse istahli bugun diyorum:) surekli biseyler deneme halindeyim. Balik denedim nisbeten yiyor ama dedigim gibi, genel olarak hicbirseyi hic yemedigi icin onlardan da cok cok az aliyor ama en azindan tukurmuyor reddetmiyor mesela. Miktar olarak maksimum kendi bas parmagi kadar yiyordur sevdigi birseyi.rafadan yumurta kolay yutuluo sıvı ya askında ii pişmiş yedirin diolsr ama bide balık sever belki onu da denedin mi. kocaman oldukar artk yemesi lazm bnm ki de miktar olarak az tüketio. kikosuda zayıf 13. ayda 9200g 75cm çıktı seninkinin kilosu nasl
tahinli biraz yiyo ama tahin alerji yapıo :)Koskanın keçiboynuzlu tahin pekmezi var karışık minik minik ekmeğine sürüyorum yiyor kaşığı batırıp veriyorum eline yiyor. Deneyebilirsin bizde alerji olmadı ama tabi sen gözlemle bir kaç gün olmazsa alerji öyle ver.
Amin canım, az kaldı doktoru dedi zaten bebekler tam anlamıyla yürümeye başladıklarında kapanır diye. Bandigo aktivide masamız var ben onu baya önce almıştım 130 tl idi şimdi 230-250 arası çok zamlanmış sen uygun birşeylerde bulursun bana kalırsa. Bizim ufaklık dengede duruyor, tutunarak hızla yürüyor. Tek başına adımlar atıyor. Birde ben ona yardımcı olsun diye yürüme arkadaşı aldım.Mavikelebek0134 canim bi sevindim bi sasirdim hayir olsun. Allah en guzel zamanda nasip etsin inşallah. Ben su ara cok zordayım. Kizim alerjik, 4 azi dışı lanli apseli geliyor, hamdolsun ikisi patladi. Esim bebek diyor ama rabbm olmayana nasip etsin. İnsallİn bana en guzel zamanda verir.
Sizlere sorum bıngıldaklariniz kapandi mi? Melekleriniz yuruyor mu?
Aktivite masaniz varmi, onerdiginiz bir marka var mi????
Aaa gözün aydın hayırlı olsun dilerim. Ben 7. Ayımdayım ve benim bebeğimde 10 ekim doğumlu düşün :) bende sezeryan ile doğum yaptım. Senin zamanın daha uzun düşün. Doktorum beklesen iyi olurmuş dedi ama bir sorun görmedi. İçin rahat olsun sağlıkla al bebeğini kucağınaKızlar merhaba
En başından beri takipteyim bilenler bilir oğlum 13.5 aylık oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendim istiyordum ama birkaç yıl sonra.. Oyüzden fena karıştım ve sezeryanla doğum yapmıştım sorun olur mu içimi bin türlü korku aldı nolur bişiler söyleyin..
Aaa gözün aydın hayırlı olsun dilerim. Ben 7. Ayımdayım ve benim bebeğimde 10 ekim doğumlu düşün :) bende sezeryan ile doğum yaptım. Senin zamanın daha uzun düşün. Doktorum beklesen iyi olurmuş dedi ama bir sorun görmedi. İçin rahat olsun sağlıkla al bebeğini kucağına