2017 EKİM Anne adayları

Sağol canım, amin :) sevdiği şeylerin yanında az az diğer gıdaları denesen. Şükür oğlum yemek ayırmıyor ama bende az az verdim sevdiklerinin yanında alıştı böylece. Ah yerinde durmuyor benimki de, birde şiş karınla koştur peşinden Rabbim sağlık versin de biz yorulsakta olur

İnşallah çözümü bulmuşsundur. Benim ki de herşeyi yemiyordu. Yanında birşey yerken hemen eline vermek yerine merak edip istemesini sağladım. 1 yaşına girince ona ayrıcalıklı yemek yapmayı bıraktım sofra da ne varsa uzattım eline, istemiyorsa bıraktım, bu sefer başka şeyleri parmağıyla göstermeye başladı. En sevdiği şeyle pek istemediğini ard arda verdim örnek ; yoğurt ile sebzeyi anında birleştirip yedirdim. Keçiboynuzlu tahin pekmezi ekmeğine sürüp veriyorm. Sabahların varsa portakalda ekleyip mandalina suyu sıkıyorum. Önce meyveli kefir içti sonra sade de verdim. Anlatmata çalıştım dilerim faydası olur, oğlumda işe yaradı. Rabbim sağlık versin hepsine Amin

Çok sevindim senin adına canım sağlıcakla gelsinler inşaallah bende çok severim kiz çocuk larini benimki erkek olsada mutlaka kız kıyafetlerine bakar oyle çıkarım :))

Çok sevindim senin adına canım sağlıcakla gelsinler inşaallah bende çok severim kiz çocuk larini benimki erkek olsada mutlaka kız kıyafetlerine bakar oyle çıkarım :))
Amin inşallah canım. Sorma kız çocuklarının daha çok çeşit renk renk bir cazibesi var. Ama erkeklerinkimi es geçmeyelim kızarlar onların bir karizması var oğluma deri ceket aldım tam bir küçük adam oldu :) Evladın kızı erkeği olmaz tabi hepsi canımızın parçası.

Canım senin bebek blw yapmıyormuydu?
Uyku egitimin de var diye biliyordum.
Aynen blw gidiyorduk ama bazen vakit darlığında bekleyemedim bunaldım. Ağır ishal geçirdi hiç bişey yemek istemedi o dönem hep memede uyuyakaldı bitkinlikten. Sonrasında uyku eğitimi uçtu gitti. Kendi kendine uyuyordu ne güzel iki günlük hastalık düzen bozulmasına yetti. Şimdi büyüdüğü için tekrar eğitim kolay da olmadı. Zorla kucağıma yatıp kıyafetimi sıyırıyor. Memeden azaltmak istiyorum , memeye güvendiği için biçok şeyin kokusuna bakıp bırakıyor. Tadına bile bakmıyor uyanık.
Siz nasılsınız bebiş nasıl
Amin. Çok sağ ol canım. benimki memeye acayip güveniyor. Bağımlı resmen. Çok sevdiği yemek olan taze fasulye pilav sonrasında bile illa süt istiyor tıka basa doymuş olmasına rağmen. Ben 9 aylıkken bıraktım ayrı yemek yapmayı. Çünkü ona yaptıklarımı yemeyip bizimkinden istiyordu ve yiyordu. Çok seçici bir çocuk. Herşeyi babasına çekmiş

Sağlıcakla hayırla kucağına al bebeğini canım. Rabbim bize de nasip etsin en kısa zamanda. Eşim 2. olsun diye sayıklamaya başladı

Mavikelebek0134 evet canim maalesef blwninde boyle dertleri var. Benim kizimda meme canavarı. Bu ara ozellikle afedersin goguslerin sanki ilk doneme dondu sisler Ama disler fena kabarik iki tane patladi ve damaklar hala siş,sanirim digerleri de yukseliyor. Sıkıntılarını memelere anlatiyor diye dusunuyorum. Bir yerde okudum dis yuzunden bebekler yiyemezmis damaklari cok acirmis bu yuzden pure tarzi yedirin diye ama yine de kizim miz mız.

Uyku duzenine gelelim kizim pes pese bir 6. Hastalık atlatti birde fena grip oldu zaten dislerde dar iyice sasti aksamlari 7 de uyuyor geceleri 2-3 arasi bir saat uyanik duruyor sabah ezanla uyaniyor ggunduz de uyumuyor diyebikirim insallah bu gunleride atlatiriz.

Aynı durumdayız bir çözüm bulamadım

İnşallah seni daha çok üzmez annesi, onlarda kendilerince derdini böyle dile getiriyor. Az kaldı biraz daha büyüyünce sana daha da arkadaş olacak :) biz doğrurur bakarız gider babalarına çekerler zaten dimi Rabbim tez zamanda ikinci çocuk için gönlündekini versin. Evlat bambaşka duygu insan onu anlayınca zaten hiçbir zorluğu gözü görmüyor.

Ay çok sevindim, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Amin bende heyecanla bekliyorum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
Amin inşaallah canım her birinde farklı bir heyecan varmış sanki ilkmis gibi çok şükür bunları bize ikram eden rabbime sende haklısın ile evladına kavuşursun canım

Eneeeeeee ikinci postalari dogurmussunhz bile:) teprikler kizlar:)

Topige girmeyei cok olmus kaybetmistim zaten:)

Yemek peoblemini bizim kadar yasadigini saiyorun kimsenin, ek gida miktari haftada toplam kendi bas parmagi kadar kirk yilda bir iki lokma yedirince gozlerim yasariyor baya baya:)

Anne sutu tek basina artik yetmedigi icin mama takviyesine basladim ama o da cok sikintiliymis maddi manevi...

2 gundhr de sut dugumlenmesi oldum ve benim inatci oglum mememi emmek yerine damagina yapistiril sikistirdigi icin 13 aydir gecmeyen gogus ucu yaralarim var.... hala yumrugumu sikarak emzieiyorum...

İnşaallah canım. 6.hastalık bizde geçirmiştik 10.ayında. Bir hafta falan sürüyor iyileşmesi. Su toplayan yerlere dikkat et patlamasın. Su dolu küvete bir iki kaşık karbonat koyup bebeği içine oturt , çok iyi geliyor hemen iyileşti bizimki böyle. Bilseydim en başından yapmıştım. Geçmiş olsun

Bebeden vakit bulamıyordum ama az önce test yaptım onun heyecanıyla topiğe girdim. İlk haberi buraya yazmak istedim. Daha kimse bilmiyor. Ters de silik çizgi çıktı. Daha önceki gebeliğimi de silik çizgiyle öğrenmiştim . Karmaşık duygular içindeyim şuan. Arkanızdan bende geldim galiba kızlar.

A çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

A çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Ay yanlışmış ya. Şaşkınım. Test eskiydi ondan mıdır nedir, sonuç yanlışmış. Az önce tekrar test yaptım negatif çıktı, üstüne regl başladı. Nasıl da kaptırdım kendimi bu kadar. Çok İstiyormuşum meğer. Hemen de buraya yazdım. Çok utandım şuan. Hayırlısı olsun. Size hayırlı sağlıklı doğumlar kızlar

Amin inşaallah canım her birinde farklı bir heyecan varmış sanki ilkmis gibi çok şükür bunları bize ikram eden rabbime sende haklısın ile evladına kavuşursun canım
Aminnn Allah razı olsun canım bende seninle aynı fikirdeyim düşündükçe gözlerim doluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İnsan evladın tadını alınca başka oluyor :) dualarım seninle dilerim en kısa zamanda çok güzel haberler verirsin bizlere.

Sağlıklı olması en başta tabi lakin az değil mi yediği ? Sordun mu doktoruna. Ilık su tut gögüslerine, en sevdiği neyse ona birşeyler karıştırarak yedirmeyi denesen ( ki denemişsindir muhtemelen) umarım miniğin biran önce iştahı açılır da yer herşeyden.

Az olmaz mi az tabi. Ama hicbirsey yemiyor neler denemedim ki... insallah zamanla alisir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…