- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 44
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.941
Cinsiyeti belli oldu mu canimKusura bakmayın yeni gördüm, çok teşekkür ederim. 3. Ay bitti 4 e girdim bile :) bu ay cinsiyeti belli olacak. Doktorumada sordum ‘ o bırakana kadar emzirebilirsin’ dedi. Şükür kilosu ve gelişimi gayet yerinde. İnşallah siz ve bebeklerinizde çok iyisinizdir. Allah sağlık, huzur versin herkese
OlacaktıCinsiyeti belli oldu mu canim
Malesef öyle benim oğlumda da oldu geçen hafta resmen direndi uyumamak için birde ağlıyordu uykusunda. Hipp organik iyi geceler çayı var diş çıkaran bebekler için üretilmiş doktor tavsiye ediyor. Onu az az verdim çok şükür baya iyi geldi.Arkadaslar kizim alt kesici disinin birini cikardi yani patladi gozukuyor ama 3 gundur gece uyuyamiyor hep inliyor acaba disten mi ilk kez boyle oldu... Hep inliyor
Ciddimisin?? Hemen aliyim yavrum hep inliyor gorsen teyzesi ilk dislerde bu kadar olmamisti. 3-4 gibi de uyaniyor uykrar inliyorMalesef öyle benim oğlumda da oldu geçen hafta resmen direndi uyumamak için birde ağlıyordu uykusunda. Hipp organik iyi geceler çayı var diş çıkaran bebekler için üretilmiş doktor tavsiye ediyor. Onu az az verdim çok şükür baya iyi geldi.
Evet hatta resmini ekliyeyim Migros tan aldım ben. Nedense azı dişi gibi sivriler daha da can acıtıyor. Etkisi varmı bilmiyorum ama kefir de vermeye başladım ben o akşam çayıda verdim sabaha kadar uyudu arada su içti yine uyudu.hergün yarım bardak kefir içiriyorum. Rabbim tüm bebekleri hep iyilik güzellik versin. Biz anneler onlardan daha çok üzülüyoruz.Ciddimisin?? Hemen aliyim yavrum hep inliyor gorsen teyzesi ilk dislerde bu kadar olmamisti. 3-4 gibi de uyaniyor uykrar inliyorcinsiyeti buraya yaz merak ediyorum :))))
Aminnnn canim aminnnn maalesef ben veremiyorum cunku kizimda inek sütü ve yumurta alerjisi var
Anladım oda zordur ya, insanne yapacağını şaşırıyor. Ama inşallah çay şifa olur iyi gelir. Rezene var içinde zaten diş ağırısına birebir. Sende perhiz yapıyorsan emziriyorsun değil mi bırakmadı? Bende emziriyorum diş döneminde en çok emzirme iyi geliyor onlara. Birincide baya tecrübe sahibi oluyor insan 2. De bir rahatlama hissi oluyor:) birde ben yazın ortalarında soğuk şeyler veriyordum eline, bizimki dondurma bile yiyordu :) dilerim evladının sıkıntısı tez zamanda biter. Bebeğin cinsiyetini öğreneyim mutlaka yazarım canım.Aminnnn canim aminnnn maalesef ben veremiyorum cunku kizimda inek sütü ve yumurta alerjisi vartakip altindayiz ben ve o sıkı bir perhiz yapiyoruz
Allah razı olsun genis genis yazdin. Evet emziriyorum, kesmedik ikimizde ayni perhizi yapiyoruz. Ama baya yol kattettik bu ay benm perhiz açılacak kesin. İkincide dedigin gibi su an yok ama hep diyorum ay ne korkmusum bebek yikamaktan şimdi olsa pit pit yikarim :)))) merakla bekliyorumAnladım oda zordur ya, insanne yapacağını şaşırıyor. Ama inşallah çay şifa olur iyi gelir. Rezene var içinde zaten diş ağırısına birebir. Sende perhiz yapıyorsan emziriyorsun değil mi bırakmadı? Bende emziriyorum diş döneminde en çok emzirme iyi geliyor onlara. Birincide baya tecrübe sahibi oluyor insan 2. De bir rahatlama hissi oluyor:) birde ben yazın ortalarında soğuk şeyler veriyordum eline, bizimki dondurma bile yiyordu :) dilerim evladının sıkıntısı tez zamanda biter. Bebeğin cinsiyetini öğreneyim mutlaka yazarım canım.
Cinsiyeti belli oldu mu canim
Allah razı olsun genis genis yazdin. Evet emziriyorum, kesmedik ikimizde ayni perhizi yapiyoruz. Ama baya yol kattettik bu ay benm perhiz açılacak kesin. İkincide dedigin gibi su an yok ama hep diyorum ay ne korkmusum bebek yikamaktan şimdi olsa pit pit yikarim :)))) merakla bekliyorum
Ayyy oglusun vardı demiiii :)))) cok cok cok cok mutlu oldum . Rabbim tamamina erdirsin :)Kızlar selam :)
Bugün gittik doktora şükür sağlığı yerinde. Büyük ihtimalle kız dedi ama bir hafta sonra netleştirelim dedi. Kesinleşince yazarım yine. Allah’a emanet olun
Allah razı olsun canım çok ama çok teşekkür ederim, Aminnn. Evet oğullarım var şükür bende çok sevindim hemen pembelere baktım bileAyyy oglusun vardı demiiii :)))) cok cok cok cok mutlu oldum . Rabbim tamamina erdirsin :)
merhaba canımMerhaba güzel anneler
Bebeklerinizin günlük beslenmeleri nasıl.
Benimki vermesem hiç bişey yemeyip anne sütüyle gün geçirir. Sabah bizle beraber kahvaltıda 1küçük salatalık, yarım domates, 1siyah zeytin yiyor o kadar. Yumurtayı ağzına sürmezdi iki gündür beyazıyla beraber az tereyağında pişirince yemeye başladı. Onun da yarısını yiyor. Peyniri hiç sevdiremedim.
Öğlen: yarım su bardağı yoğurt ve o gün bize ne yemek varsa 1 mandalina kadar ondan yiyor.
Akşam çoğu zaman bişey yemeyip bazen yarım muz, bazen yarım bardak çorba , bazen de sadece yoğurt yiyor.
Anne sütünü azaltmak istiyorum yavaş yavaş ama ben bunu düşündükçe hissetmiş gibi daha çok memeye sarılıyor. Çok güçsüz hissediyorum kendimi, çok da zayıfladım
Bizimki hiçbirşeye kanmıyor. TV tablet uçak geliyor vs ne olsa umursamıyor. Ağzını kilitliyor resmen. Çok seçici. Bıraktım bende zorlamıyorum. Herşeyi kendisi yemek istiyor. Heryer batıyor, başta sabırlıydım ama şimdi zor geliyor bana da. Geçen gün ıspanak yemeği yedi, yemekten sonra duşa soktum mecbur. Cici bebe ve muhallebiyle hiç arası Yok.merhaba canım
benim kız kahvaltıda bir tatlı kaşığı peynir, 2 güne bir yumurta tam sarısı yiyordu 1 yaştan sonra beyazındanda biraz vermeye çalışıyorum ama sevmiyor. kahvaltıyı malesef bulamaç şeklinde yiyor hala 4 cici bebe bir tane ceviz şeklinde bazen işte muz bazen eline salatalık veriyorum küçük parça. öğlen çorba yiyor bir kase saat 15:00 gibi yarım subardağı yoğurt yiyor. akşam bazen bizim yediklerimizden bazen ayrı çorba yyapıyorum ondan yiyor uyumadan öncede muhallebi yada kaşık maması
kahvaltılarını haftasonları değiştirebiliyorum işte omlettir vs. hafta içi annem yapamıyor yarısına yakın yiyor ama işte sürekli oyunla kandırarak yiyor bunları
Canım senin bebek blw yapmıyormuydu?Bizimki hiçbirşeye kanmıyor. TV tablet uçak geliyor vs ne olsa umursamıyor. Ağzını kilitliyor resmen. Çok seçici. Bıraktım bende zorlamıyorum. Herşeyi kendisi yemek istiyor. Heryer batıyor, başta sabırlıydım ama şimdi zor geliyor bana da. Geçen gün ıspanak yemeği yedi, yemekten sonra duşa soktum mecbur. Cici bebe ve muhallebiyle hiç arası Yok.
Uyku eğitimine başladık ve mama da almayınca zor oluyor işte.
Sağlıcakla gelsin inşaallah Rabbim hayırlı evlat versin hepimize kızı oğlanı yok banada 12 kasıma gün aldım doğum icin dua edin hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagimiza inşaallah isteyen herkese de hayirli bir şekilde nasip etsin inşaallah RabbimKızlar selam :)
Bugün gittik doktora şükür sağlığı yerinde. Büyük ihtimalle kız dedi ama bir hafta sonra netleştirelim dedi. Kesinleşince yazarım yine. Allah’a emanet olun
Dualarım seninle, kesinleşti kız dedi doktorum. Ne ciciler aldım bile şimdiden bir görsen pembe süslü :) dilerim çok kolay ve çok güzel bir doğum olur, bana da dua et bende sağlıkla kavuşayım yavruma. Doğumdan sonra mutlaka yaz. Merakla bekliyor olacağımSağlıcakla gelsin inşaallah Rabbim hayırlı evlat versin hepimize kızı oğlanı yok banada 12 kasıma gün aldım doğum icin dua edin hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagimiza inşaallah isteyen herkese de hayirli bir şekilde nasip etsin inşaallah Rabbim