- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.901
Allah razı olsun canım, evet küçükler ama anne gücü sabrı ile geliriz üstesinden inşallah :) iyi olmanıza çok sevindim. Allah bize bağışlasın onlarıSağol canım iyiyiz :) Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah bebekler küçük Allah kolaylık versin, inşallah rahat geçer gebeliğin..Sende Allaha emanet ol.
Amin inşaallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hep ikiz istiyordum 1 sene aralıklı oldu çok şükür veren rabbime inşaallah hayırlısıyla da yetistirmeyi nasip etsin hepimizeBeslenmeme çok dikkat ediyorum evet, hafif yürüşlerde yapıyorum. Maşallah meleklerine. Doktorumda şaşırdı ama senden bekliyordum dedi :) şükür herşeye . Dilerim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Allah gönlümüze göre verdi şükür, dualarına yürekten kocaman bir Aminnn . Hep iyi ve sağlıklı olsunlar inşallahAmin inşaallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hep ikiz istiyordum 1 sene aralıklı oldu çok şükür veren rabbime inşaallah hayırlısıyla da yetistirmeyi nasip etsin hepimize
Amin inşaallah canımAllah gönlümüze göre verdi şükür, dualarına yürekten kocaman bir Aminnn . Hep iyi ve sağlıklı olsunlar inşallah
Besafe izi comfort x3 isofix var bizde öneririmNasilsiniz anneler????
Arkadaslar bu ay oto koltugu almak istiyoruz. Nasipse recaro da karar kildik. Sizlerde neler var ne onerirsiniz?
Hamdolsun! Onemli olan da bu...Slm kızlar. Bebislerinizin gelişimi nasıl. Bizimki hala emekleyemiyor yerde yuvarlaniyor. Dizlerini bi türlü cekemiyor. Tutunup Ayağa da kslkamiyor ama koltuğa kanepeye koyunca sıralıyor yavaş yavaş . Ellerinden tutup yurutturuyorum onu çok seviyor. Alkışı yeni öğretim. Onun dışında gel deyince geliyor ama canı isteyince. Söylediği bi kelime de yok. O kadar :))) çok şükür sağlığımız yerinde :))
Bizimkide öyle sıralamayı yürümeyi seviyor elinden tutunca benimkide yeni başladı emeklemeye öyle komik gidiyor ki askerler kollarıyla sürünüyor ya oda öyle emekliyor ama hiç iyi olmadı her yere yetişiyor yaramazliktaSlm kızlar. Bebislerinizin gelişimi nasıl. Bizimki hala emekleyemiyor yerde yuvarlaniyor. Dizlerini bi türlü cekemiyor. Tutunup Ayağa da kslkamiyor ama koltuğa kanepeye koyunca sıralıyor yavaş yavaş . Ellerinden tutup yurutturuyorum onu çok seviyor. Alkışı yeni öğretim. Onun dışında gel deyince geliyor ama canı isteyince. Söylediği bi kelime de yok. O kadar :))) çok şükür sağlığımız yerinde :))
bizde britax römer advasafix 3 var arabamız fiesta genel olarak koktuktan memnunuz fakat şöylr bi durum var bizim arabanın arka camları çok yüksek ve oto koltuğunun bazası çok alçak bu yğzden bebek yan camdan dışarıyı göremiyor göremediği içinde bi süre sonra sıkılıp brni kucağına al die ağlamaya başlıyor adac testlerinden geçmiş bi koltuk alınmalı adac ın sitesine koltuk ismi yazıp okuyabilirsin aslında 9 18 kg almalıymış ama biz 2. kere koltuk almak istemediğimiz için 9 36 aldıkNasilsiniz anneler????
Arkadaslar bu ay oto koltugu almak istiyoruz. Nasipse recaro da karar kildik. Sizlerde neler var ne onerirsiniz?
bi hamiş daha sağlıkla gelsin bebiş inşallahh:)Allah gönlümüze göre verdi şükür, dualarına yürekten kocaman bir Aminnn . Hep iyi ve sağlıklı olsunlar inşallah
biz yaptırdıkKizlar menenjit asisini yaptirmamayi düşünüyorum doktor cok ustelemedi. Sizle?
bnmki tam bi küçük canavar 4.5 aylıkken kenfi etrafında döndü 6 aylıkken süründü 7.5 aylıkken koştururcasına emekledi şimdi her istediği yerde kalkıp sıralıyo koridorda duvarda bile sıralıo yaramazlıkta üstümüze yok elinden tutunca yürümüo adeta koşuyo. çok taklitçi velet bi kere yapsak hemen tekrarlıo bye bye, tel sarar, gel gel, öpücük, sakın haa die parmak sallama, amin gibi bi çok hareket öğrenmiş durumda ne desem anlıo akıllı yavrum otur kalk gel önlüğünü çıkart gibi komutları uyguluo ama gekgelelim ki yaramazlığa giderken hayır yapma gitme diince dönüp bakıp gülüp daha bi hızla gidio en son dün priz korumasını çıkartmayı öğrendiSlm kızlar. Bebislerinizin gelişimi nasıl. Bizimki hala emekleyemiyor yerde yuvarlaniyor. Dizlerini bi türlü cekemiyor. Tutunup Ayağa da kslkamiyor ama koltuğa kanepeye koyunca sıralıyor yavaş yavaş . Ellerinden tutup yurutturuyorum onu çok seviyor. Alkışı yeni öğretim. Onun dışında gel deyince geliyor ama canı isteyince. Söylediği bi kelime de yok. O kadar :))) çok şükür sağlığımız yerinde :))
Kesinlikle isofixli olmalı. Ben ve eşim yuzlerce oto koltuğu satmaktan bağlantıyı yapmak saniyelerimizi almasına rağmen kemerle uğraşmayalım dedik isofixli aldık. Hem uygun hem güvenli joie bold da karar kıldık 990tl idi galiba. Açılış vardı ve 300tl de çek kazandık. Bir aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Recaro da iyidir, uçak şirketlerine koltuk üreten firmadır aynı zamanda.Nasilsiniz anneler????
Merhaba herkese dilerim hepiniz yavrularınızla çok iyisinizdir. Okuyordum burayı devamlı ama giriş yapmadım hiç. Ben nasipse yeniden anne oluyorum 1 ay 1 haftalık miniğimSanırım mart annesi olacağım Rabbim nasip ederse çok istiyorduk eşimle şükür verene
Her hamilelik en başa dönüp yine aynı şeyleri yaşamakmış heyecan ile. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Allah’a emanet olun.
Hayırlı olsun kızlar, sağlıkla hatırla vakti zamanında alın kucaklariniza inşaallah.Yok canım kesmedim şimdiye kadar bu hafta kestim artık oda istemedi sende beslenmene dikkat et kesme sende bir sakıncası yokmuş çok şükür bugün gittim doktora da bebeğin gelisimide iyi dedi 610 gr olmuş tam hatasıyla uyumlu dedi valla araları 13 olcak artık kardeş mi olur arkadaslarmi bilmem
Sagol canim rabbbim hayırlısını versin inşaallah ben sırf bu süt zehirler lafını duymamak için cevremde kimseye söylemedim hamile oldugumu 5aylik olana kadar bizimki 5aylik olana kadar emdi isteseydide devam ederdim emzirmeye yemeğe düştü bıraktı benimki evet sezeryan benimki arasida 13 ay oluyor şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı inşaallah sonradan da çıkmazHayırlı olsun kızlar, sağlıkla hatırla vakti zamanında alın kucaklariniza inşaallah.
Ben de istiyorum bir an önce olsun diye ama cesaretim yok. Birincisi bebeğim çok emiyor, gün içinde yemek vermesem yadırgamaz. Bir de bana çok düşkün canı sıkılsa gelip boynuma yapışıyor. Ayaktaysam bacağıma tırmanıp yapışıyor. Kokluyor. Sürekli emzirmekten olsa gerek daha bu ay yeni adet oldum. O da çok az sürdü.
Bir de ben çok zayıfladım. Gebe kalınca emzirmeye devam etsem erir biterim heralde.
Sizler sezaryenli misiniz.?
Çevremde herkes hamile kalırsan emzirmeyi hemen bırakman lazım diyor. Emen bebeği süt zehirlermiş. En fazla 3ay emzirebilirmişiz bu doğru mudur ?
Helal sana. Maşallah. Keşke ben de öyle bir durumda saklayabilsem. Sürekli soruyorlar arayı açma hemen yapın diye.Sagol canim rabbbim hayırlısını versin inşaallah ben sırf bu süt zehirler lafını duymamak için cevremde kimseye söylemedim hamile oldugumu 5aylik olana kadar bizimki 5aylik olana kadar emdi isteseydide devam ederdim emzirmeye yemeğe düştü bıraktı benimki evet sezeryan benimki arasida 13 ay oluyor şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı inşaallah sonradan da çıkmaz