2017 EKİM Anne adayları

Merhabalar benim büyük oğlumdada yaptırmıştık 1 yaşındami birbuçuk yasindaykenmi tam hatirlamiyorum dr.önermisti bundada yaptıracam çok önemliymiş riske atamam
Elimizden geldikçe riske atmamalıyız, birde şöyle bir durum var geçen eşim dedi ki bulaşıcı olduğu için aşı yaptırmayan çocuklar eğer hasta olursa okul döneminde ister istemez aşılı çocuklara da bulaşacak yaptırırsak hafif atlatacaklar inşallah sadece bunun için bile yaptırmaya değer fikrimce.

Kızlar meningokok aşını yaptıranınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ben halaa ikilemdeyim

Ben yatarak emziriyorum Kucakta çok zor oluyor. Huysuzlandiginda bir de yorulup uykusu geldiğinde emziriyorum gece boyu zaten uyandikca emziriyorum . Boyu kaçtı senin bebisin:)

Aşıyı yaptırmayı düşünüyorum. Ülkemiz çok göç aldı biliyorsun. tehlikeli ve bulasici bir hastalik. Rabbim tum evlatlari korusun bir yaşından sonra tek doz yaptircam inşallah.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

9 bittiğinde 12 kg idi. Görünürde çok kilolu durmuyor ama. baba da ben de kemikliyiz.
Benimde 11 kilo boyu 75cm

Havuza gırmıstık ve bu sene Antalya dan bu hastalığa yakalanmadan donen cocuk yok gıbıymıs yeni ogrendım
Ben antalyadayim benim bebeğim olmadi. Çoğu arkadaşımın bebeğide var onlarda olmadi. Antalyaya bağlama bence çok geçmiş olsun.

Kızlar meningokok aşını yaptıranınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ben halaa ikilemdeyim
Ben yaşında tek doz yaptıracağım.

Son düzenleme:
Bende çok kararsızdım. Bu ay yaptırırsan ikinci bir doz daha olması gerekiyormuş. O yüzden yaşında tek doz yaptıracağım. Arasında bir fark yokmuş.

Boyunu bilmiyorum. Uzun zamandır fırsat bulupta doktora gidemedik. Şu taşınma işimiz bitsin tahlilleri duruyor onları yaptırıcam daha.

Âmin inşaAllah. Ben de 1 yaşında yaptırmaya karar verdim.

Bende çok kararsızdım. Bu ay yaptırırsan ikinci bir doz daha olması gerekiyormuş. O yüzden yaşında tek doz yaptıracağım. Arasında bir fark yokmuş.

Evet bende araştırdım 1 yaşında yaptırmaya karar verdim.

Merhaba herkese dilerim hepiniz yavrularınızla çok iyisinizdir. Okuyordum burayı devamlı ama giriş yapmadım hiç. Ben nasipse yeniden anne oluyorum 1 ay 1 haftalık miniğim Sanırım mart annesi olacağım Rabbim nasip ederse çok istiyorduk eşimle şükür verene

Her hamilelik en başa dönüp yine aynı şeyleri yaşamakmış heyecan ile. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Allah’a emanet olun.

Diğer bebeğin ne kadar lık oldu canım

Hayırlı olsun canım benden sonra arkamdan gelen sen oldun bende şuan 23 haftaligim bir Oğlum daha olcak
Benden hızlısın vallahi :) Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Biraz aceleci davrandık ama olsun böyle olması gerekiyormuş demek :) ne güzel sen baya yolu yarılamışsın ben daha başındayım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Ne güzel oğluna arkadaş geliyor. Peki emzirmeyi kestinmi hiç?

Yok canım kesmedim şimdiye kadar bu hafta kestim artık oda istemedi sende beslenmene dikkat et kesme sende bir sakıncası yokmuş çok şükür bugün gittim doktora da bebeğin gelisimide iyi dedi 610 gr olmuş tam hatasıyla uyumlu dedi valla araları 13 olcak artık kardeş mi olur arkadaslarmi bilmem

Sağol canım iyiyiz :) Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah bebekler küçük Allah kolaylık versin, inşallah rahat geçer gebeliğin..Sende Allaha emanet ol.

Beslenmeme çok dikkat ediyorum evet, hafif yürüşlerde yapıyorum. Maşallah meleklerine. Doktorumda şaşırdı ama senden bekliyordum dedi :) şükür herşeye . Dilerim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…