- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.501
memede uyuyunca gaz çıkartamıyorum bn sizinki çıkartıomu doktora uyurkn çıkartmıo dedim sen vur o istemsiz bi hareket çıkartır dediSon saatler çok mu yoruyorsunuz. Eşimin eve geliş saati birbirinden farklıdır erken evde olduğu zaman biraz sarsarak omuzda dolaştırıp sürekli onunla konuşur . O akşam uyutmakta zorlanırım bişey de diyemiyorum tabi alınır diye. O yokken 6gibi loş ışık sessiz ortama geçiyorum. Bende konuşmuyorum hiç. Çok sürmeden memede uykuya geçiyor. Eşim erken geldiyse saat 10ları buluyor uyuması ve saat geçtikçe derin uykuya geçişi zor oluyor. Hırslanıp ağlıyor, memeyle kavga ediyor. Benimki saat kaçta yatarsa yatsın sabah hep aynı saatte uykulara son veriyor sonra uyumuyor. O yüzden max. 7.30 da uzun uykusuna geçmiş olmasını sağlıyorum.
dün gündz öyleydi bnmki yüzüstü yatırınca uyudu pırt pırt gazınıda çıkarttı uyurkn ama başından ayrılamıosun tabiBende dunddn beri boyleyim gazdan mahvoldu uyumuyor sadece kucagimda uyuyor. Yerine birakinca uyaniyor.
Bilmiyorum CNm bnm kızda aynı olabilir bide çok emiyor kusunca geri uyanıyor haliyleya uyumuo uykusuzluktan çatlıcak ağzı ayrılcak esnicem die emmekten kusup duruo altı temiz gazı yok ama uyumuo çok hareketli anlamadm neden böyle oldu büyüme atağımıdır nedir kafayı yicem normalde meme de uyuyodu bugün öyle de uyumuo
Bizimde tam tersi ben baş edemeyince babası alıyor gezdiriyor konuşuyor onunla hoşuna gidiyor birakincada gülümseyip uyuyor terapi gibi geliyor ona heralde ben ne yaparsam yapayım tinlamiyor beni mercimekSon saatler çok mu yoruyorsunuz. Eşimin eve geliş saati birbirinden farklıdır erken evde olduğu zaman biraz sarsarak omuzda dolaştırıp sürekli onunla konuşur . O akşam uyutmakta zorlanırım bişey de diyemiyorum tabi alınır diye. O yokken 6gibi loş ışık sessiz ortama geçiyorum. Bende konuşmuyorum hiç. Çok sürmeden memede uykuya geçiyor. Eşim erken geldiyse saat 10ları buluyor uyuması ve saat geçtikçe derin uykuya geçişi zor oluyor. Hırslanıp ağlıyor, memeyle kavga ediyor. Benimki saat kaçta yatarsa yatsın sabah hep aynı saatte uykulara son veriyor sonra uyumuyor. O yüzden max. 7.30 da uzun uykusuna geçmiş olmasını sağlıyorum.
Onu bnde yapıyorum canm hem göğüs yaralarının bir numaralı ilacıGaz sancisi olunca ben gogsume zeytin yagi suruyorum oyle emziriyorum yarim saatten yapiyo canim annemin tavsiyesi idi
Bende daha hiç almadım canım 46 günlüğüz bazen çok sancisi olunca üzülüyorum ama ilaçta kullanmak istemiyorum gide bildiğimiz kadar kullanmicamArkadaşlar size tavsiyem gaz damlalarını elinizden geldiğince kullanmamanız bebekler o ilaçlara bağımlı gibi oluyor onsuz çıkarmıyor gazını masaj ya da bitkisel yollar daha yararlı diye düşünüyorum biz 43 günlük olduk çok şükür hiçbirini kullanmadık gazı olmuyor mu oluyor ama bi şekilde çıkarıyor
Biraz toparlandıktan sonra düzelirler inş canım ben zeytinyağı sürüyorum yatmadan önce yağladığım günler daha uzun uyuyor masaj yapıyorum bide kimyon rezene kaynatıp içiyorum bunları yaptığım günler hiç olmuyor gazı ilerde bi sürü ilaç kullanmak zorunda kaşacağız bari şimdi elimizden geldiğince kullanmamak en iyisiBende daha hiç almadım canım 46 günlüğüz bazen çok sancisi olunca üzülüyorum ama ilaçta kullanmak istemiyorum gide bildiğimiz kadar kullanmicam
ay benimkide başkasında uyusa ya ne eşimde ne annemde kimsede uyumuoBizimde tam tersi ben baş edemeyince babası alıyor gezdiriyor konuşuyor onunla hoşuna gidiyor birakincada gülümseyip uyuyor terapi gibi geliyor ona heralde ben ne yaparsam yapayım tinlamiyor beni mercimek
Canım her emme sonrası yapmıyorum ben. Emerken kendini belli ediyor, o an kaldırıp çıkartıyorum. Ama gözleri kapandıysa artık ellemiyorum. Özellikle akşam uykusundaysa uyku sırasında kıpırdanıp çıkarıyor uyku ağır geliyor. Gündüz gazdan dolayı uyandığı oluyor maalesefmemede uyuyunca gaz çıkartamıyorum bn sizinki çıkartıomu doktora uyurkn çıkartmıo dedim sen vur o istemsiz bi hareket çıkartır dedi
MaşaAllah size. Öylesi daha rahat. Bizimki babasındayken bir süre sonra ağlamaya başlıyor, onun omzunda benim yakınıma gelince susuyor. Bir yere kaçış yokBizimde tam tersi ben baş edemeyince babası alıyor gezdiriyor konuşuyor onunla hoşuna gidiyor birakincada gülümseyip uyuyor terapi gibi geliyor ona heralde ben ne yaparsam yapayım tinlamiyor beni mercimek
Sağlık ocağı verdi bize zaten çoğu zaman unutuyorum vermeyi onuda hiç kusmadiHangi d vit kullaniyirsunuz benimkinin tadi igrenc cocuk helak oldu kusmaktan
ocean bizimki içinfr sadece zeytinyağında çözünmüş d vit varHangi d vit kullaniyirsunuz benimkinin tadi igrenc cocuk helak oldu kusmaktan
doktor bize bitki yağları içeren bir damla verdi. rezene yağı, kimyon yağı, melisa yağı vs. içinde koruyucu da var. versem mi vermesem mi bilemedimArkadaşlar size tavsiyem gaz damlalarını elinizden geldiğince kullanmamanız bebekler o ilaçlara bağımlı gibi oluyor onsuz çıkarmıyor gazını masaj ya da bitkisel yollar daha yararlı diye düşünüyorum biz 43 günlük olduk çok şükür hiçbirini kullanmadık gazı olmuyor mu oluyor ama bi şekilde çıkarıyor
Saol canim bende simdi yatirdim yuz ustu uyuyo suan insallah gazda cikartirdün gündz öyleydi bnmki yüzüstü yatırınca uyudu pırt pırt gazınıda çıkarttı uyurkn ama başından ayrılamıosun tabi
İçine sinmiyorsa içinde olan bitkilerden güvenilir bir aktardan alıp içebilirsn canım en azından katkı maddesi yokdoktor bize bitki yağları içeren bir damla verdi. rezene yağı, kimyon yağı, melisa yağı vs. içinde koruyucu da var. versem mi vermesem mi bilemedim
Ben de aynı durumdaym4 aylk olunca bebekler baya degisir diyorlar merakla bekliyorum..ben de bebek uyuyunca hemen uyuyaym diyorum.sağı solu topla biseyler yiyorum tekrar uyanyr.uykusuzluktan gözlerimin altı morardı.ev darma dağın yetisemiyorum hicbirseye.ama şikayetçi degilim bebidim iyi oldun düzenimiz zamanla oturur.bebegimi her gördüğümde şükrediyorum Allah acısını göstermesin bize.ben ilk bebegimi dogum esnasnda kaybettim hala acım ilk günkü gibi.simdiki bebeğimin hic bir zorluğu gözüme gel.iyo açıkçası.Geceleri uyku yok. gündüzleri vakit yok. nolacak ya. hem kendim hem ev perişan halde
Allah sabır versin canim Rabbim bunu bağışlasın inşaallah şükretmek için en büyük nimetlerimiz bizim için rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimkileride bize bağışlasın inşaallah huysuzluk yapınca kızıyorum ama uyuyunca da özlüyorum çok şükür onları bize veren rabbime :)Ben de aynı durumdaym4 aylk olunca bebekler baya degisir diyorlar merakla bekliyorum..ben de bebek uyuyunca hemen uyuyaym diyorum.sağı solu topla biseyler yiyorum tekrar uyanyr.uykusuzluktan gözlerimin altı morardı.ev darma dağın yetisemiyorum hicbirseye.ama şikayetçi degilim bebidim iyi oldun düzenimiz zamanla oturur.bebegimi her gördüğümde şükrediyorum Allah acısını göstermesin bize.ben ilk bebegimi dogum esnasnda kaybettim hala acım ilk günkü gibi.simdiki bebeğimin hic bir zorluğu gözüme gel.iyo açıkçası.
Ay benimki de hiç sevmiyor. Yutmak istemiyor. Elinden gelse geri tükürecek. Deca-tab kullanıyorum içinde A ve E vitamini de var ne gerek varsa. Dr yazmış biz de bakmadan almışız. Bu bitince ocean alıcam çünkü en güvenilir onu buluyorumHangi d vit kullaniyirsunuz benimkinin tadi igrenc cocuk helak oldu kusmaktan