- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.481
internette okumuştum. gözle takip 2 aydan sonra başlıyormuş. bana da bqzen gülümsüyor, tesadüf mü bilmiyorum.Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl. Sizi görmeye ve tanımaya başladı mı. Sizi Görünce gülümsuyor mu. Tepkileri neler. Biz 44 gunluk olduk. Gulumsemeye başladık ama gözlerle takip yok henüz. Erken mi acaba
yok devenin bale pabucuay canım insanın başına gelince çok sinirleniyor ama sonra başkasına anlatırken çok guluyoruz dediklerine. Benim bi arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıgını kimse yapmıyodur eminim insallah yapmazlarda :) arkadaşım bebegini yalnız bıraktıgında bikaç kez kayınvalidesinin emzirdiğini görmüş :)) kızı görüncede gülüyomuş durmadı bende verdim diye :) tovbeler olsun
Kaç günlük canım. Benimki de gülümsuyor bazen konuşunca. Emmek istediği zaman gözlerime bakıyo bekliyo.internette okumuştum. gözle takip 2 aydan sonra başlıyormuş. bana da bqzen gülümsüyor, tesadüf mü bilmiyorum.
34 günlük. ama göz teması bizde hiç yok. çok erken daha gerçi bizim içinKaç günlük canım. Benimki de gülümsuyor bazen konuşunca. Emmek istediği zaman gözlerime bakıyo bekliyo.
emzirirken bi alev vuruo bana da sırtım su gibi oluo sonra donuo lorkuyorum hasta olucam die atlet değiştire değiştire bi hal oldumKızlar hala terliyor musunuz? Delircem bu ter yüzünden soğuk algınlığı geçiriyorum sürekliHep bı kırgınlık var bende.
Ayy onu biri daha yapmış. Doğduğu zaman anne gelene kadar kv göğsünü vermiş. Sonra anneninkini tutmamış bebek. Ay ne sinir bozucu. Evlerden ırak öyle kv.ay canım insanın başına gelince çok sinirleniyor ama sonra başkasına anlatırken çok guluyoruz dediklerine. Benim bi arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıgını kimse yapmıyodur eminim insallah yapmazlarda :) arkadaşım bebegini yalnız bıraktıgında bikaç kez kayınvalidesinin emzirdiğini görmüş :)) kızı görüncede gülüyomuş durmadı bende verdim diye :) tovbeler olsun
İlk haftalar göğüslerim küçüktü. Nasıl yorulduysam öyle yatmışım. Kalkanı da çıkartmayı unutmuşum. Emzirmek için göğsümü açtım süt döküldü içi dolmuş. Üstüm yatak hep battı. Normalde iyice masaj yapıp sıkıyordum sütüm bir damla ancak geliyordu. Çok şaşırdımyaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıom
bnm göğüsler ztn 100 beden oldular gece çıkarıp bi köşeye koyasım gelioAyy onu biri daha yapmış. Doğduğu zaman anne gelene kadar kv göğsünü vermiş. Sonra anneninkini tutmamış bebek. Ay ne sinir bozucu. Evlerden ırak öyle kv.
İlk haftalar göğüslerim küçüktü. Nasıl yorulduysam öyle yatmışım. Kalkanı da çıkartmayı unutmuşum. Emzirmek için göğsümü açtım süt döküldü içi dolmuş. Üstüm yatak hep battı. Normalde iyice masaj yapıp sıkıyordum sütüm bir damla ancak geliyordu. Çok şaşırdım
Erken değil canim takip etmesi lazım bizimde 45 günlük 1 haftadir iyice takip ediyorKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl. Sizi görmeye ve tanımaya başladı mı. Sizi Görünce gülümsuyor mu. Tepkileri neler. Biz 44 gunluk olduk. Gulumsemeye başladık ama gözlerle takip yok henüz. Erken mi acaba
bnm göğüsler ztn 100 beden oldular gece çıkarıp bi köşeye koyasım gelio
ya bu sıpaları nasl uyutuyosunuz bnmki 5te kalktı hala ayakta uykusuzşuktan ağlıo resmen ama uyutamıyorunÇok yaşa e mi .
Di mi yatarken çıkarsak ooohhh sere serpe ne yatılırdı. Şaka bir yana Allah yokluklarını göstermesin.
Ben yatıyorum ama kız iyice emip bosaltinca vallahi CNm bizde yediden beri ayaktayız yeni uyudu uyanacak diye ödüm kopuyoryaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıom
ya uyumuo uykusuzluktan çatlıcak ağzı ayrılcak esnicem die emmekten kusup duruo altı temiz gazı yok ama uyumuo çok hareketli anlamadm neden böyle oldu büyüme atağımıdır nedir kafayı yicem normalde meme de uyuyodu bugün öyle de uyumuoBen yatıyorum ama kız iyice emip bosaltinca vallahi CNm bizde yediden beri ayaktayız yeni uyudu uyanacak diye ödüm kopuyor
Gaz sancisi olunca ben gogsume zeytin yagi suruyorum oyle emziriyorum yarim saatten yapiyo canim annemin tavsiyesi idiyok yapmadı ama kıvranıp duruo kakamı sıkıştırıo gazmı anlamadm çok huzursuz
yaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıom
Ben daha 19. gundeyim ve hala menapozlu gibi terliyorumKızlar hala terliyor musunuz? Delircem bu ter yüzünden soğuk algınlığı geçiriyorum sürekliHep bı kırgınlık var bende.
Son saatler çok mu yoruyorsunuz. Eşimin eve geliş saati birbirinden farklıdır erken evde olduğu zaman biraz sarsarak omuzda dolaştırıp sürekli onunla konuşur . O akşam uyutmakta zorlanırım bişey de diyemiyorum tabi alınır diye. O yokken 6gibi loş ışık sessiz ortama geçiyorum. Bende konuşmuyorum hiç. Çok sürmeden memede uykuya geçiyor. Eşim erken geldiyse saat 10ları buluyor uyuması ve saat geçtikçe derin uykuya geçişi zor oluyor. Hırslanıp ağlıyor, memeyle kavga ediyor. Benimki saat kaçta yatarsa yatsın sabah hep aynı saatte uykulara son veriyor sonra uyumuyor. O yüzden max. 7.30 da uzun uykusuna geçmiş olmasını sağlıyorum.ya bu sıpaları nasl uyutuyosunuz bnmki 5te kalktı hala ayakta uykusuzşuktan ağlıo resmen ama uyutamıyorun
ay evt akşam eşim yatırıo konuşuo kucağa alıo konuşuo salona götürüo tv açık 5te bi kalkıo çocuk 1e kdrSon saatler çok mu yoruyorsunuz. Eşimin eve geliş saati birbirinden farklıdır erken evde olduğu zaman biraz sarsarak omuzda dolaştırıp sürekli onunla konuşur . O akşam uyutmakta zorlanırım bişey de diyemiyorum tabi alınır diye. O yokken 6gibi loş ışık sessiz ortama geçiyorum. Bende konuşmuyorum hiç. Çok sürmeden memede uykuya geçiyor. Eşim erken geldiyse saat 10ları buluyor uyuması ve saat geçtikçe derin uykuya geçişi zor oluyor. Hırslanıp ağlıyor, memeyle kavga ediyor. Benimki saat kaçta yatarsa yatsın sabah hep aynı saatte uykulara son veriyor sonra uyumuyor. O yüzden max. 7.30 da uzun uykusuna geçmiş olmasını sağlıyorum.
Bende dunddn beri boyleyim gazdan mahvoldu uyumuyor sadece kucagimda uyuyor. Yerine birakinca uyaniyor.Kızlar benim oglumun sabah 6 buçuğa kadar hic uykusu yok. 4e kadar huzursuz huzursuz agliyo sıkınıyo. 4ten sonra cok feci agliyo susturamiyorum. Inan cok yoruluyorum bir fikri olan varmı. Gazı var Biogaia ve Zinco kullanıyorum gazı gecmiyor napacağım bilemiyorum.