2017 EKİM Anne adayları

internette okumuştum. gözle takip 2 aydan sonra başlıyormuş. bana da bqzen gülümsüyor, tesadüf mü bilmiyorum.

yok devenin bale pabucu

Kızlar hala terliyor musunuz? Delircem bu ter yüzünden soğuk algınlığı geçiriyorum sürekli Hep bı kırgınlık var bende.

Ayy onu biri daha yapmış. Doğduğu zaman anne gelene kadar kv göğsünü vermiş. Sonra anneninkini tutmamış bebek. Ay ne sinir bozucu. Evlerden ırak öyle kv.
yaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıom
İlk haftalar göğüslerim küçüktü. Nasıl yorulduysam öyle yatmışım. Kalkanı da çıkartmayı unutmuşum. Emzirmek için göğsümü açtım süt döküldü içi dolmuş. Üstüm yatak hep battı. Normalde iyice masaj yapıp sıkıyordum sütüm bir damla ancak geliyordu. Çok şaşırdım

bnm göğüsler ztn 100 beden oldular gece çıkarıp bi köşeye koyasım gelio

Erken değil canim takip etmesi lazım bizimde 45 günlük 1 haftadir iyice takip ediyor

Ben yatıyorum ama kız iyice emip bosaltinca vallahi CNm bizde yediden beri ayaktayız yeni uyudu uyanacak diye ödüm kopuyor
ya uyumuo uykusuzluktan çatlıcak ağzı ayrılcak esnicem die emmekten kusup duruo altı temiz gazı yok ama uyumuo çok hareketli anlamadm neden böyle oldu büyüme atağımıdır nedir kafayı yicem normalde meme de uyuyodu bugün öyle de uyumuo

Kızlar benim oglumun sabah 6 buçuğa kadar hic uykusu yok. 4e kadar huzursuz huzursuz agliyo sıkınıyo. 4ten sonra cok feci agliyo susturamiyorum. Inan cok yoruluyorum bir fikri olan varmı. Gazı var Biogaia ve Zinco kullanıyorum gazı gecmiyor napacağım bilemiyorum.

Kızlar hala terliyor musunuz? Delircem bu ter yüzünden soğuk algınlığı geçiriyorum sürekli Hep bı kırgınlık var bende.
Ben daha 19. gundeyim ve hala menapozlu gibi terliyorum ve bugun cok siddetli bas agrisi yasadim terleyip sogudugum icin. Cok dikkat etmeliyiz

ya bu sıpaları nasl uyutuyosunuz bnmki 5te kalktı hala ayakta uykusuzşuktan ağlıo resmen ama uyutamıyorun
Son saatler çok mu yoruyorsunuz. Eşimin eve geliş saati birbirinden farklıdır erken evde olduğu zaman biraz sarsarak omuzda dolaştırıp sürekli onunla konuşur . O akşam uyutmakta zorlanırım bişey de diyemiyorum tabi alınır diye. O yokken 6gibi loş ışık sessiz ortama geçiyorum. Bende konuşmuyorum hiç. Çok sürmeden memede uykuya geçiyor. Eşim erken geldiyse saat 10ları buluyor uyuması ve saat geçtikçe derin uykuya geçişi zor oluyor. Hırslanıp ağlıyor, memeyle kavga ediyor. Benimki saat kaçta yatarsa yatsın sabah hep aynı saatte uykulara son veriyor sonra uyumuyor. O yüzden max. 7.30 da uzun uykusuna geçmiş olmasını sağlıyorum.

ay evt akşam eşim yatırıo konuşuo kucağa alıo konuşuo salona götürüo tv açık 5te bi kalkıo çocuk 1e kdr

Bende dunddn beri boyleyim gazdan mahvoldu uyumuyor sadece kucagimda uyuyor. Yerine birakinca uyaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…