2017 EKİM Anne adayları

Kizlar daha once Konusuldumu bilmiyorum ama rota virusu asisi yaptiracak olan var mi?

çikolata ver dedi senin kayınpeder epey hızlı .. inan bnde oyleydim doğru bildiğimi kabul ettirene kadr konusurdm baktm sadece kendime zarar veriyorm çok zor oluyo ama önce içime atmaya susmaya çalıştım zamanla alismisim suan ne içime atıyorum nede cevap veriyorm. Geçen bnm görümce de kizimin karnına gaz masajı yaparken dediki 'napiyosun ovma öyle bağırsakları birbirine karışır düğümlenir ölür çocuk dedi bn sok gözlerim ayrıldı sonra bi kahkaha aldı bni.. şimdi her masaj yapmamda eşimle esprisini yapıyoruz gülüyoruz. Sizde öyle yapın takmayin en iyisi

Bizim kızda öyle uyuyo canm ama takip edebileceğim zamanlar öyle uyutabiliyorum yastığa yüzünü dönerdee havasız kalır korkusuyla . Niye zararı olsun ki bnce yoktur :)

Rica ederim.
Evet bende öyle siteril ediyorum.
Bana 1aylık kontrolde Dr arada yüzüstü yatır ve senin kontrolünde olsun dedi. Bir de yüzüstü egzersizleri gösterdi. Ayy şuan yüzüstü yatmayı özlediğimi farkettim.

Niye zararlıymis ben yatırıyorum arada yanindayken

Bende yatiriyorum öyle sırtına masaj yaparken uyuyor rahat bir şekilde ama yanından ayrılmıyor allah korusun yanlız birakma öyle

Kızlar reflu yatagi denilen yataklardan aldim içinde kiraz çekirdeği torbası var kiraz çekirdeklerini fırında ısıtıp torbayla yatağa monte ediyorsun bebeği yatiriyorsun.. gaz problemine iyi geliyor diye aldim gerçekten o gece ağlamasini kesti ve oglan mayisip uyudu. Belki derdinize çare olur diye buraya yazayım da dursun burda

Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl. Sizi görmeye ve tanımaya başladı mı. Sizi Görünce gülümsuyor mu. Tepkileri neler. Biz 44 gunluk olduk. Gulumsemeye başladık ama gözlerle takip yok henüz. Erken mi acaba

Bizimki 50günlük. Son 4gündür bişeyler söylediğimde gülümsüyor. Anlat bende dinleyeyim der gibi bakıyor. Özellikle Banyo sırasında gözünü hiç çekmiyor. Önceleri yoktu. Zamanla sizinkinde de olacaktır. Zaten gelişim takibinde 2.ayın sonuna doğru deniliyor

ay canım insanın başına gelince çok sinirleniyor ama sonra başkasına anlatırken çok guluyoruz dediklerine. Benim bi arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıgını kimse yapmıyodur eminim insallah yapmazlarda :) arkadaşım bebegini yalnız bıraktıgında bikaç kez kayınvalidesinin emzirdiğini görmüş :)) kızı görüncede gülüyomuş durmadı bende verdim diye :) tovbeler olsun

yaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…