- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.441
Geçmiş olsun canm inslh geçer hemenckInsallah canim Bilmiyorumki anne sutunden hormonlar gecebiliyormus. Veya karnindaykende oluyormus. Iki doktora gorundum ayni hastanede aynisini soylediler.
Benimde yymurtaliklarimda kist vardi acaba ondan dolayimi gecdi dedim yok onunla alakasi yok dedi
Doktor uzmandi. Bize cok onemsenecek bi durum oldugunu sanmiyorum oluyor boyle durumlar ama kuculup buyumesine bakicaz dedi.
Bir ay sonra insallah kontrolunde kuculmus olur. Pesine duscem zaten
Elbette oluyo milletimiz laf söylemek için varolmus senin haberin yokmuDışarı çıkan arkadaşlar çıktığınızda ailenizden laf eden oluyor mu ben 25 günlükken anneme gitmiştim farklı ilçede aramızda 50 dk yol var bebeğimin burun tıkanıklığı vardı sonra arttı ama evdeyken başlamıştı biraz terlediği için doktora gittiğimde gösterdim falan sonra görümcem kayınvalidem eşimi aradıklarında annesine gittiğinde olmştr kış boyunca gitmeyin falan demişler bn bunu bugün anneme gitmek istediğimde öğrendim merak ediyrm size de tepki gösteren oluyor mu
Bnm ipler beyazdi kurudukça sarardi dokundum daha sertti ipler ondan sonra dusmeye başladı
Elbette oluyo milletimiz laf söylemek için varolmus senin haberin yokmueskiden olsa kafama takar belkide bi cogunu dinlerdim . smdi o çocuk üsür gitme diyolr tmm diyorm tlfonu kapatıp hazırlanıp cikiyorm fazla takmada dinlemede. Ben kim ne derse tmm diyorum
Biri diyo emzik verme biri diyo ver he tmm diyorm. Biri diyo su ver biri verme vs. vs herşey tmm diyorm . :) Tam anlamıyla bir kulagidan giriyo bir kulağımdan cikiyo kafaya hc ugramiyo
Olmuyor, olamaz da...Ben iki haftaliktan beri her haftasonu dışardayım, haftaiçi de anneme gidip geliyoruz bazı günler, İstanbul malûm, biz Avrupa onlar Anadolu yakasinda bir saat sürüyor yol..Kimsenin karışmak gibi bir hakkı yok, bebek senin hayat senin canım, herkes kendi işine baksın bence..
Sarınca nasıl sığdı. Evde giydiği kıyafete bir kat tulum ekliyorum. Ayaklarına kalın içi yün olan bir panduf giydiriyorum. Kemerleri takıp ayaklarının altından omzuna kadar battaniyeyi çekip kenarlara sıkıştırıyorum. Battaniyesi kalın ve ikiye katlıyorum. Yarın sabah çıkacağız unutmazsam resim çeker atarım.
Laf etmeyen aile yoktur. Söylemiyoruz ki. Topa tutarlar beni. Ooo kv aylarca konuşur. Halbuki nasıl büyük bir ihtiyaç. Bebek için de anne için de. Ben dışarı çıktığımda moralmen daha iyi oluyorum ve o gece göğüslerim daha sert oluyor. Bebeğim de daha rahat uyuyor.
Biz Dr harici ilk 18günlükken çıktık ve bir çay bahçesinde oturduk
Saolun kızlar bugün hazırlanıp anneme gidecem kimseyi dinlmycemElbette oluyo milletimiz laf söylemek için varolmus senin haberin yokmueskiden olsa kafama takar belkide bi cogunu dinlerdim . smdi o çocuk üsür gitme diyolr tmm diyorm tlfonu kapatıp hazırlanıp cikiyorm fazla takmada dinlemede. Ben kim ne derse tmm diyorum
Biri diyo emzik verme biri diyo ver he tmm diyorm. Biri diyo su ver biri verme vs. vs herşey tmm diyorm . :) Tam anlamıyla bir kulagidan giriyo bir kulağımdan cikiyo kafaya hc ugramiyo
şu an nasıl durumu canım. bidaha kaka yaptı mıkızlar bebeğim sabah bi kaka yaptı ki akıllara zarar ne bady kaldıı ne pijama sanki ishaldi doktor takip et günde 5 kere yaparsa ya da kan veya kokusu çok kötü olursa getir dedi hala karnı gurulduo uykuya dalamıo yavrum
yok yapmadı ama kıvranıp duruo kakamı sıkıştırıo gazmı anlamadm çok huzursuzşu an nasıl durumu canım. bidaha kaka yaptı mı
anlayamamak ne kötü. Keşke konuşabilselerdiyok yapmadı ama kıvranıp duruo kakamı sıkıştırıo gazmı anlamadm çok huzursuz
kızlar bebeğim sabah bi kaka yaptı ki akıllara zarar ne bady kaldıı ne pijama sanki ishaldi doktor takip et günde 5 kere yaparsa ya da kan veya kokusu çok kötü olursa getir dedi hala karnı gurulduo uykuya dalamıo yavrum
Resim koydum canım. Bu sabah çıktık. Üzerindeki tulum pamuklu ne kalın ne ince. Onunda içinde çıtçıtlı atlet ayaklı alt üst takım ve çorap var. +panduf. Battaniye önce ikiye katlı ayaklarının altındaki minderin altına sıkıştırıyorum. Böylece pandufu da kaybetmiyoruz :) Otomobile binince belli sıcaklıktan sonra üstünü açıyorum. -ki zaten emniyet bağlantısını da battaniye altından yapıyorum. İnerken kapatıyorum. Son şeklini çekemedim. Huysuzlandı. Son şekli resmin solundaki müslin battaniyeyi de anakucağının tentesinin üstüne atıyorum. Tozdan rüzgardan koruyor.ay süper olur foto aığmadı ztn tostoparlak bişi oldu :)
Bende dayanamayıp açıklamaya çalışıyorum ama yok canım boşa yürek tüketmiş olunuyor. Geçen kv inek sütü ver dedi senin sütün yetmiyor dedi. Şaka mı dedim. Baktım anlamıyor sustum suratımı astım ozaman anladı hadsizliğini. (Ki haftada bir bikaç saat ancak bir aradayız ama teşhise bak. Çok şükür sadece anne sütüyle sağlıklı bebeğim) Kendi kızının bebeği 2aylıktı daha ve çilek yedirdi. Annesi yoktu ben izah etmeye çalıştım bebeklerde 1yaş öncesi çilek alerji yapar diye ama “bişey olmaz ben 3tane büyüttüm “ dedi. Eşime dedim sizi Allah korumuş. Bebeğin o anlık tepkileri hoşuna gidiyor. Sırf bu yüzden. O zaman anladım bebeğimi asla yalnız bırakmamalıyım diye. Çilek bulamasa çay verir kendi çay kaşığıyla. Seninki kayınpeder erkek neticede bilmez hadi, benim kayın valide.Ay ben yapamıyorum onu ya sinirleniyorum hemen kendimi ifade etmeye dogru buldugum şeyi acıklamaya kalkıyorum sonra sohbet saçma sapan yerlere gidiyor :) geçen gun kayınpederim bi kavanoz nutella getirmiş bebiş yesin diye espri yapıyo zannettim 2 gun sonra tekrar geldiginde cocuga veriyon mu diye sordu biz eşimle şok geçirdik. Hic cikolata verilir mi baba diye sordu eşim o da verilir tabi pekmezde verilir emzigine batırın verin diyo iki saat verilmeyecegini savundum o an icin tamam dedi ama anladıgını hic sanmıyorum. korkuyorum cocugumu bes dk yanlarında yalnız bırakmaya
Sana biogai mi yapıyormuş???Canım gaz damlası yapmıs olabilir mi? Bende biogaigaya basladıgımda öyle olmustu bagırsaklarıda calıstırıyormus
hııı sab kullanıyoruz 20. günden beri 42 günlük bugün öyle bişey olmamıştı ama 1 haftadr maflor probiyotik damlaya başkadk omu yaptı ki sonuçta bağırsak fkorası düzenlenip çalışsın die takip etcez bakalım büyüme atağımıdır hastamıdır anlamadm gittş 2 gündğr beni yedi bitirdi hiç bişeyden mutkh olmuo sürekli huzursuz ve meme istioCanım gaz damlası yapmıs olabilir mi? Bende biogaigaya basladıgımda öyle olmustu bagırsaklarıda calıstırıyormus
Ay ben yapamıyorum onu ya sinirleniyorum hemen kendimi ifade etmeye dogru buldugum şeyi acıklamaya kalkıyorum sonra sohbet saçma sapan yerlere gidiyor :) geçen gun kayınpederim bi kavanoz nutella getirmiş bebiş yesin diye espri yapıyo zannettim 2 gun sonra tekrar geldiginde cocuga veriyon mu diye sordu biz eşimle şok geçirdik. Hic cikolata verilir mi baba diye sordu eşim o da verilir tabi pekmezde verilir emzigine batırın verin diyo iki saat verilmeyecegini savundum o an icin tamam dedi ama anladıgını hic sanmıyorum. korkuyorum cocugumu bes dk yanlarında yalnız bırakmaya
ay çok saol internette bakmıştm nasıl yerleştiricem bu çocupu die bulamamıştm bi türlü saol bide bende lansinoh elektirikli pompa var bebeğim gece 1 göğüsümü emip uyuyo bende diğer göğsümü sağıyorum parçaları sıcak suda friendly deterjanla yıkıyorum sonra kaynar suda bekletiyorum doğru mu temizliyorum nasl temizlemeliyimResim koydum canım. Bu sabah çıktık. Üzerindeki tulum pamuklu ne kalın ne ince. Onunda içinde çıtçıtlı atlet ayaklı alt üst takım ve çorap var. +panduf. Battaniye önce ikiye katlı ayaklarının altındaki minderin altına sıkıştırıyorum. Böylece pandufu da kaybetmiyoruz :) Otomobile binince belli sıcaklıktan sonra üstünü açıyorum. -ki zaten emniyet bağlantısını da battaniye altından yapıyorum. İnerken kapatıyorum. Son şeklini çekemedim. Huysuzlandı. Son şekli resmin solundaki müslin battaniyeyi de anakucağının tentesinin üstüne atıyorum. Tozdan rüzgardan koruyor.
Bende dayanamayıp açıklamaya çalışıyorum ama yok canım boşa yürek tüketmiş olunuyor. Geçen kv inek sütü ver dedi senin sütün yetmiyor dedi. Şaka mı dedim. Baktım anlamıyor sustum suratımı astım ozaman anladı hadsizliğini. (Ki haftada bir bikaç saat ancak bir aradayız ama teşhise bak. Çok şükür sadece anne sütüyle sağlıklı bebeğim) Kendi kızının bebeği 2aylıktı daha ve çilek yedirdi. Annesi yoktu ben izah etmeye çalıştım bebeklerde 1yaş öncesi çilek alerji yapar diye ama “bişey olmaz ben 3tane büyüttüm “ dedi. Eşime dedim sizi Allah korumuş. Bebeğin o anlık tepkileri hoşuna gidiyor. Sırf bu yüzden. O zaman anladım bebeğimi asla yalnız bırakmamalıyım diye. Çilek bulamasa çay verir kendi çay kaşığıyla. Seninki kayınpeder erkek neticede bilmez hadi, benim kayın valide.
bebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş