2017 EKİM Anne adayları

Canım ben izmitte oturuyorum aldım anneme ist gittim tek otobüsle çok güzel geçti yolculuk fırsat buldukça çıkcaz her zaman yanımızda biri olmaz oda bize bizde onla yaşamaya alicaz

Saolun Kızlar ben çok bunaldim tek başımayim maalesef eşim çalışıyor ama çıkmak istiyorum yinede. peki başını nasıl koruyorsunuz şapka yetiyor mu. Bizimkiler burnuna soğuk girmesin diyorlar korkuttular beni. Tam olarak ne giydiriyorsunuz.

bize göz testinden bahsesilmedi. kalça testi de 1.ay yapıldı. kimisine 2.ay denmiş. hangisi doğru:/
bebeğimin gözleri de gri gibi, net bi rengi yok. ama büyük ihtimalle kahverengi olur ya sanmıyorum.
Bize kağıt verdiler onda bir aylıkken göz 2 aylıkken kalça testi yazıyo CNm

kızlar hamileyken kullandığınız demir ve vitamin haplarına devam ediyor musunuz?
Bana dr kutular bitene kadar kullan dedi. Sağlık ocağındaki hemşireye kullanmam gerekiyor mu dedim 1 iay daha kullan dedi ama ben Doğumdan 1 hafta sonra bıraktım çünkü çok kilo aldırıyor iştah açıyor özellikle kan hapı

Anakucağından çıkarmadım, bu yüzden normal ince bere takıyorum. Ama üstünü kalın battaniye ile örtüyorum. Ana kucağının üzerine de müslin battaniye örtüyorum. Zaten dışarda hep uyuyor. Maksat benim hava almam.
Sık sık kontrol edersin yüzünün soğukluğunu. max. 2saat kalıyoruz çünkü anakucağında uzun süre kalması sağlıksız

ay bizde çıkmıyoruz ya 40 gündür sadece hastaneler için çıktık evden bebekten çok bana lazım açık hava

ana kucağına nasl yerleştiriosun battaniyesiylemi yoksa sadece kıyafetiyle yerleştirip üstünemi battaniyesini örtüyosun biz soğuk diye kalın battaniyeye sarıp yerleştirdik hastsnrye götürürken ama kemerler takılamıo öyle tabi düşcek die korktm ben kıyafetle koyuyosan ne giydiriyosun

Dışarı çıkan arkadaşlar çıktığınızda ailenizden laf eden oluyor mu ben 25 günlükken anneme gitmiştim farklı ilçede aramızda 50 dk yol var bebeğimin burun tıkanıklığı vardı sonra arttı ama evdeyken başlamıştı biraz terlediği için doktora gittiğimde gösterdim falan sonra görümcem kayınvalidem eşimi aradıklarında annesine gittiğinde olmştr kış boyunca gitmeyin falan demişler bn bunu bugün anneme gitmek istediğimde öğrendim merak ediyrm size de tepki gösteren oluyor mu

Olmuyor, olamaz da...Ben iki haftaliktan beri her haftasonu dışardayım, haftaiçi de anneme gidip geliyoruz bazı günler, İstanbul malûm, biz Avrupa onlar Anadolu yakasinda bir saat sürüyor yol..Kimsenin karışmak gibi bir hakkı yok, bebek senin hayat senin canım, herkes kendi işine baksın bence..

Sarınca nasıl sığdı. Evde giydiği kıyafete bir kat tulum ekliyorum. Ayaklarına kalın içi yün olan bir panduf giydiriyorum. Kemerleri takıp ayaklarının altından omzuna kadar battaniyeyi çekip kenarlara sıkıştırıyorum. Battaniyesi kalın ve ikiye katlıyorum. Yarın sabah çıkacağız unutmazsam resim çeker atarım.

Laf etmeyen aile yoktur. Söylemiyoruz ki. Topa tutarlar beni. Ooo kv aylarca konuşur. Halbuki nasıl büyük bir ihtiyaç. Bebek için de anne için de. Ben dışarı çıktığımda moralmen daha iyi oluyorum ve o gece göğüslerim daha sert oluyor. Bebeğim de daha rahat uyuyor.
Biz Dr harici ilk 18günlükken çıktık ve bir çay bahçesinde oturduk

ay süper olur foto aığmadı ztn tostoparlak bişi oldu :)

Bizim kızın da ilk doğduğunda guzl bi göz rengi vardı dedm herlde renkli olucak ama gittikçe degisti gri oldu şuanda biraz kahverengine döncekmos gbi duruyo ya ela ya kahverengi olur sanirsam. Gönül ister ela olsun :) geçen eltimde dedi gözleri renkli olucak gbi duruyo dye ama bakicizz

İki kere alışverişe gittik çarşı pazar :) evin karşısında park var oraya cikardm hava guzl olduğu günler iyi durmussn o kadr valla çıkın gezin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…