2017 EKİM Anne adayları

bem çocuğu hiç bi türlü uyutamıyorum yaa meme de uyuyo sadece nasl çözcem bu işi bilmem

Benimki de nazlana nazlana uyuyo iste her ses cikardiginda illa kucagina alcan gezdrcen hoplatip ziplatcan artik dayanamiyorum bazen esim gelir gelmez cocugu atiyorm ustune o da her kucagina almasnda askim cocuk emcek heralde diyo uykusuzluga hic alisamadim daraliyorum geceleri uyandikca. valla oyle boyle bi sekilde buyutcez yavrucaklari ama cok zormus benim gozum korktu dogurmadan once 4 5 cocuk istiyorum diyodum smdi en fazla 1 tane daha yaparim Allah nasip ederse diyorum :):)

Sabah sabah cok guldum canım benimde eşim asla sallamayız diyordu şimdi ben biraz uyuyayım diye durduramayınca sallıyor

Ben kendi evimde olsaydim belki de sallamazdim ya ama hala yeni binaya tasinmanin sikintilarini yasiyoruz daha kombimiz yapilmadi kvde kaliyoz burda da bebek kocamin bebeklik besiginde yatiyo besige koydugun zaman istemsizce salliyosun cok rahat bi besik o yuzden alisti galiba cocuk :)

Ben genel cerraha gittim ilaç kullanıyrm canım

senin yine iyiymiş biz ikinciden vazgeçtik:))

Bende de var şuan sanırım doğumdan sonra geçmek yerine arttı sanki bide yeşil akıntı çıktı başıma kaşınıyor da kadın doğum a gideceğim yine

Kızlar geçen gün 4 5 tane baharatlı cipsi yedim kızım öyle pişik olmuş ki sakin yemeyin bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim birde kalça çıkığı 2 ay 1. Ayda olan göz testi bizde pazartesi gidicez göz testine bebislerinizin gözleri ne renk bnm ki şuan gri gibi gri yada lacivert ise renkli olur diyorlar :) bide bende o sallanan diye inat edenlerdenim ya emerken uyutuyom yada sırtını pispislarken inşallah da değişmez emerken uyuması çok iyi oluyo pispislamak bı nevi sallamak ama beyni o kadar sarsilmiyordur heralde

geçmiş olsun canım takip mi edilcek

Geçmiş olsun canım. Büyük müymüş boyutu. Çözüm için ne diyorlar

Ses kısıklığı denir mi bilmem ama benimkinin gece uykudan kalkınca çok kalın çıkıyor sesi Hastaymış gibi.

Bize daha var o zaman biz 17 gunluk olduk

Oy kuzu yaa Allah sifa versin

canım geçmiş olsun inşallah iyi olur

Saolun kizlar 13×7mm boyutunda.
Anne sutunden veya anne karnindayken hormonlardan gecebiliyormus.
Bir ay sonra randevu verdi tekrar ultrasona gircek eger kuculuyorsa sorun yok buyurse gidisata gore o zaman konusuruz dedi.
Insallah kuculur daha cok ufak minigim niye olur ki yumurtaliklarinda kist. Dua edin kizlar

Rabbim şifa versin inşaallah canım ufalip kaybolsun inşaallah tez zamanda

inşallah küçülür yok olur allah şifa versin canım benim üzüldüm inan ki. başka bi doktora daha mı göstersen kesin bilgi mi bu. nasıl ortaya çıktı

bize göz testinden bahsesilmedi. kalça testi de 1.ay yapıldı. kimisine 2.ay denmiş. hangisi doğru:/
bebeğimin gözleri de gri gibi, net bi rengi yok. ama büyük ihtimalle kahverengi olur ya sanmıyorum.

Kızlar hava güzel olduğunda hiç dışarı çıktınız mi bebeginizle. Ben çok bunaldim evde bide yalnızım eşim de yok artık yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama korkuyorum bebeğim hasta olur diye. Tavsiyesi olan var mı. Bugün 42 günlük olduk çok şükür

Prematüre bir anne kışın dahi bebeğimi temiz havaya çıkardım demişti. Biz istanbuldayız 48günlüğüz ve 3.haftadan itibaren her pazar akşam dışarı çıktık nerdeyse. Arabayla gidip açık havada oturduk. Sıkı giydirdikten sonra faydası olur. Ayaklarına 2kat çorap ve panduf giydiriyorum özellikle çünkü bizimki ayaktan üşüyor. Temiz hava alıp eve gelince çok güzel uyuyor. Yalnız çıkmama eşim müsade etmiyor yoksa çıkardım hep. Avm gibi kalabalık kapalı alanlara girme yeter.

inşallah küçülür yok olur allah şifa versin canım benim üzüldüm inan ki. başka bi doktora daha mı göstersen kesin bilgi mi bu. nasıl ortaya çıktı
Insallah canim Bilmiyorumki anne sutunden hormonlar gecebiliyormus. Veya karnindaykende oluyormus. Iki doktora gorundum ayni hastanede aynisini soylediler.
Benimde yymurtaliklarimda kist vardi acaba ondan dolayimi gecdi dedim yok onunla alakasi yok dedi
Doktor uzmandi. Bize cok onemsenecek bi durum oldugunu sanmiyorum oluyor boyle durumlar ama kuculup buyumesine bakicaz dedi.
Bir ay sonra insallah kontrolunde kuculmus olur. Pesine duscem zaten

Canım ben izmitte oturuyorum aldım anneme ist gittim tek otobüsle çok güzel geçti yolculuk fırsat buldukça çıkcaz her zaman yanımızda biri olmaz oda bize bizde onla yaşamaya alicaz

çok sağlamlarmış benim 15te fln dğlmeye başlamıştı sanırım o diilde bu vajina kendini ne zaman toparlar acaba o eski halinden eser yok şimdi :)
Senin yırtık vardı sanırm canm ondan mı eski haline dönmedi acaba dikisler düstükten sonra bnm ki normale dönmeye başlamıştı 1 ay olduğunda dikişlerin yerini bilmesem bakınca belli olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…