- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.381
eşli tedavi denediniz öiValla napim ya benim canim cok yaniyor mantar oldugum zaman
Ben iki yil cektim mantardan enfeksiyondan. Herkes normal dogum yap temizlenirsin falan dedi.
Insallah bidaha yasamam ama bence yine olur
Iki yil boyunca kullanmadigim ilac fitil krem antibiyotik kalmadi canim. Hep yeniledi
omuzlarım sırtım belim kopmuş durumda ama susmuo başka türlü nasıl susturcaz nasl uyutcaz bilmiyorum herşeyde meme de susuo uyurken memede acıkınca meme de sancısı olunca meme de bende çok yoruldum annemde eşimde durmuo sadece meme de duruo emzik almıo biraz başkası oyalayabilse bende dinlenicemAslında kiyaslamayın diyorlar. Bebegin emdigi ile pompa farkliymis ama hangisi daha fazla cekiyo bilmiyorum. 70-90 cc çok iyi. Benim 50 cc çıkıyo pompayla. 5 saatten fazla beklerse 70 çıkıyo. Çok emiyormuş seninki. Nasıl dayanıyorsun. Benim belim agrıyo çok emzirirken. 15 dk tek meme anca emziriyorum.
omuzlarım sırtım belim kopmuş durumda ama susmuo başka türlü nasıl susturcaz nasl uyutcaz bilmiyorum herşeyde meme de susuo uyurken memede acıkınca meme de sancısı olunca meme de bende çok yoruldum annemde eşimde durmuo sadece meme de duruo emzik almıo biraz başkası oyalayabilse bende dinlenicem
Benimki de bi yastigin ustune koyup asagi yukari sallayinca susuyo. Artik deli oldum cocugu hizli hizli titrete titrete uyutuyorum resmen. Bide asla sallamam cok zararli diyodum ama cocuk resmen havalanip ucmak istiyo gibi :):)
kız o uyuyomu sersemliomu acaba bende sıcaktan mayıştırıyorum karnıma yaslanıo karnı ısınıo uyukluo orda
biz gittik. 1. ayı doldurunca gidiliyor. senin bebiş ne kadarlık?Kalca cikikligi icin dr gittiniz mi kizlar? Bu hususta konustuysaniz gormemis olabilirim
Ben randevuyu aldık bakalım gidicez.Kalca cikikligi icin dr gittiniz mi kizlar? Bu hususta konustuysaniz gormemis olabilirim
Yok hic denemedik. Bundan sonra olursa ilk isim bu zateneşli tedavi denediniz öi
Ben bugun gittim sukur temiz cikti ama yumurtaliklarinda kist cikti kiziminKalca cikikligi icin dr gittiniz mi kizlar? Bu hususta konustuysaniz gormemis olabilirim
geçmiş olsun canım takip mi edilcekBen bugun gittim sukur temiz cikti ama yumurtaliklarinda kist cikti kizimin
bem çocuğu hiç bi türlü uyutamıyorum yaa meme de uyuyo sadece nasl çözcem bu işi bilmemBilmiyorum valla sersemliyosa da uyuyo iste uyurken geri sersemligi gidiyodur napim ya alisti cocuk ama kaynbabam cocugu yastiga koyuyo boyle yastiktayken cocukla konusuyo adam konusurken cocuk uyuyo hemen ama ben sabredemiyorum agladikca salliyorum valla :)
Benimki de bi yastigin ustune koyup asagi yukari sallayinca susuyo. Artik deli oldum cocugu hizli hizli titrete titrete uyutuyorum resmen. Bide asla sallamam cok zararli diyodum ama cocuk resmen havalanip ucmak istiyo gibi :):)
Geçmiş olsun canım. Büyük müymüş boyutu. Çözüm için ne diyorlarBen bugun gittim sukur temiz cikti ama yumurtaliklarinda kist cikti kizimin
Ses kısıklığı denir mi bilmem ama benimkinin gece uykudan kalkınca çok kalın çıkıyor sesi Hastaymış gibi.kızlar kuzumun seni kısıldı 2 gündür çok ağladı heralde ondan sizin bebeklerinde sesi kısılıomu arada
Bize daha var o zaman biz 17 gunluk oldukbiz gittik. 1. ayı doldurunca gidiliyor. senin bebiş ne kadarlık?
Oy kuzu yaa Allah sifa versinBen bugun gittim sukur temiz cikti ama yumurtaliklarinda kist cikti kizimin
Ben gittik ama yapmadı en anlaşır zamani 2 aylıkken mis 1ay erken oluyormuş ayın 5gun aldık bakalım hayırlısıKalca cikikligi icin dr gittiniz mi kizlar? Bu hususta konustuysaniz gormemis olabilirim
Benimde öyle yapışıyor öyle uyuyor başka yokbem çocuğu hiç bi türlü uyutamıyorum yaa meme de uyuyo sadece nasl çözcem bu işi bilmem
canım geçmiş olsun inşallah iyi olurBen bugun gittim sukur temiz cikti ama yumurtaliklarinda kist cikti kizimin