- 20 Temmuz 2017
- 219
- 219
- 31
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.361
Aynen. Ben her sabah kahvaltıda yiyorum. Çok faydasını gördüm.Tahin pekmez canım dene faydasını göreceksin
2 buçuk 3 saat arayla besleniyor benimki. 80 ile 100 cc arası doyar.Kizim sanki bu aralar istahsiz gibi geliyor bana 27 gunluk olduk acaba kac cc yemesi gerekir ki tek seferde bilgisi olan varmi.sizinkiler nasil kac saat araylabesleniyorlar
Benim kızım da 1000 gr almış ve 5 cm uzamış.Kızlar kızım 2cm uzamış 1000 gram almış sizce iyi mi sizin bebislerin ilk ay ne kadar boy kilo artışı oldu
Gerekiyormuş araştırdıgıma göre. Sebamed kullanmaya başladım çok memnun kaldım. Zeytinyağı sürenler de var heralde ama bana agır kokulu gelio o yuzden sürmüorum
ay bende emzirdiğim için bu kaç cc içio olayı hep kafamdaydı bi fikir oldu böylece 3 saatte tek göğsümğ sağdığımda 70 90 arası çıkıo tek göğüsle doyarmı acaba bnmki emme delisi 3 5 tur emio her iki göğüsüde sonra kusuo sonra bidaha emio tam bi kısır döngü yani pompanın sağdığıyla bebeğin çektiği nekdr fark eder acbaa2 buçuk 3 saat arayla besleniyor benimki. 80 ile 100 cc arası doyar.
aa ii fikir biz yıkadıktan sonra sürdük ama çocuk çok koktuBiz bebegi yikamadan once saclarindan ayak parmaklarina kadar zeytinyagi surup 2 3 saat bekletiyoruz yuzune felan da heryerine suruyoruz ondan sonra yikiyoruz bebegin cildini cok guzellestiriyo hem de kurutmuyo
tamam canım sağol. bizimkinin dilinde pamukçuk var galiba. ondan olabilir belkiBizim yarin 1. ay kontrolumuz var doktora sorayim yazarim canim bizimki memeyi zaten her zaman almiyordu artik biberonu da eskisi gibi almiyor iki gundur
biz hiç sürmüyoruz ya başlayalım biz deGerekiyormuş araştırdıgıma göre. Sebamed kullanmaya başladım çok memnun kaldım. Zeytinyağı sürenler de var heralde ama bana agır kokulu gelio o yuzden sürmüorum
Bende olmadi canim. Dedigim gibi daha rahatim hattaay hissetmekte değişiklik olmyştur ya ben baktıkça kendimi çok kötğ hissedşyorum çabuk toparlansa
Aslında kiyaslamayın diyorlar. Bebegin emdigi ile pompa farkliymis ama hangisi daha fazla cekiyo bilmiyorum. 70-90 cc çok iyi. Benim 50 cc çıkıyo pompayla. 5 saatten fazla beklerse 70 çıkıyo. Çok emiyormuş seninki. Nasıl dayanıyorsun. Benim belim agrıyo çok emzirirken. 15 dk tek meme anca emziriyorum.ay bende emzirdiğim için bu kaç cc içio olayı hep kafamdaydı bi fikir oldu böylece 3 saatte tek göğsümğ sağdığımda 70 90 arası çıkıo tek göğüsle doyarmı acaba bnmki emme delisi 3 5 tur emio her iki göğüsüde sonra kusuo sonra bidaha emio tam bi kısır döngü yani pompanın sağdığıyla bebeğin çektiği nekdr fark eder acbaa
Aslında kiyaslamayın diyorlar. Bebegin emdigi ile pompa farkliymis ama hangisi daha fazla cekiyo bilmiyorum. 70-90 cc çok iyi. Benim 50 cc çıkıyo pompayla. 5 saatten fazla beklerse 70 çıkıyo. Çok emiyormuş seninki. Nasıl dayanıyorsun. Benim belim agrıyo çok emzirirken. 15 dk tek meme anca emziriyorum.
Pamukcuk bizimkinde de var acaba aciyan bsy mi pamukcuktamam canım sağol. bizimkinin dilinde pamukçuk var galiba. ondan olabilir belki
emmesini engelleyen bişeymiş. dili bembeyaz. annem karbonatlı suya batırdığı bezle ağzını sildi. bide meme ucuna sürüyorum aynı suyu öyle emdiriyorumPamukcuk bizimkinde de var acaba aciyan bsy mi pamukcuk
Bende de şuan yeşil akıntı var cnm mantar için tedavi olmadinmi geçmiyor mu ay senin için iyi olabilir ama erkek için sanmıyorumVajina genisledi ya canim ondan bahsediyorummmm.
Ben agri cekiyordum mantar hastaligim flan vardi ondan yani :)))
Ben el pompası yola sagdim CC falan bilmem de azıcık çıkıyor dedim bu kız bunla nasıl doyuyor2 buçuk 3 saat arayla besleniyor benimki. 80 ile 100 cc arası doyar.
Sıcak biseyler yiyip icince bebekte pamukcuk çıkıyor.tamam canım sağol. bizimkinin dilinde pamukçuk var galiba. ondan olabilir belki
Ben de temiz agiz mendiliyle silmistim bir daha bakayim olmadiemmesini engelleyen bişeymiş. dili bembeyaz. annem karbonatlı suya batırdığı bezle ağzını sildi. bide meme ucuna sürüyorum aynı suyu öyle emdiriyorum
Valla napim ya benim canim cok yaniyor mantar oldugum zamanBende de şuan yeşil akıntı var cnm mantar için tedavi olmadinmi geçmiyor mu ay senin için iyi olabilir ama erkek için sanmıyorum
Ben el pompası yola sagdim CC falan bilmem de azıcık çıkıyor dedim bu kız bunla nasıl doyuyor