2017 EKİM Anne adayları

Selam kızlar doğumdan sonra makatta çatlak oluştu sanırım bugun 15. Günüm ilk hafta hiç agrım olmadı ama bu hafta hep makatta ağrı başladı napıcam önerisi olan var mı veya bununla ilgili ilaç alan ben tekrar doktora gitmedim dikişlerim var

Gerekiyormuş araştırdıgıma göre. Sebamed kullanmaya başladım çok memnun kaldım. Zeytinyağı sürenler de var heralde ama bana agır kokulu gelio o yuzden sürmüorum

Biz bebegi yikamadan once saclarindan ayak parmaklarina kadar zeytinyagi surup 2 3 saat bekletiyoruz yuzune felan da heryerine suruyoruz ondan sonra yikiyoruz bebegin cildini cok guzellestiriyo hem de kurutmuyo

2 buçuk 3 saat arayla besleniyor benimki. 80 ile 100 cc arası doyar.
ay bende emzirdiğim için bu kaç cc içio olayı hep kafamdaydı bi fikir oldu böylece 3 saatte tek göğsümğ sağdığımda 70 90 arası çıkıo tek göğüsle doyarmı acaba bnmki emme delisi 3 5 tur emio her iki göğüsüde sonra kusuo sonra bidaha emio tam bi kısır döngü yani pompanın sağdığıyla bebeğin çektiği nekdr fark eder acbaa

Aslında kiyaslamayın diyorlar. Bebegin emdigi ile pompa farkliymis ama hangisi daha fazla cekiyo bilmiyorum. 70-90 cc çok iyi. Benim 50 cc çıkıyo pompayla. 5 saatten fazla beklerse 70 çıkıyo. Çok emiyormuş seninki. Nasıl dayanıyorsun. Benim belim agrıyo çok emzirirken. 15 dk tek meme anca emziriyorum.

Bebek daha cok cekiyomus pompadan ben oyle okumustm

Vajina genisledi ya canim ondan bahsediyorummmm.
Ben agri cekiyordum mantar hastaligim flan vardi ondan yani :)))
Bende de şuan yeşil akıntı var cnm mantar için tedavi olmadinmi geçmiyor mu ay senin için iyi olabilir ama erkek için sanmıyorum

2 buçuk 3 saat arayla besleniyor benimki. 80 ile 100 cc arası doyar.
Ben el pompası yola sagdim CC falan bilmem de azıcık çıkıyor dedim bu kız bunla nasıl doyuyor

Kuru incir hoşafı baya süt yapıo kızlar ben gazlı içecekleri bıraktım sabahları yumurtamı mutlaka yıyorum.ve bol su içiyorum. Hastanede ilk biberon verdiler ertesi günü meme istemedi süt gelmesine ragmen bende aglıo die kıyamayıp bıberondan verdım 3 4 gün sonra inat ettm emzirmek için ağladı ağladı tuttu sonunda artık bıberon istemio o yuzden çok mutluyum.

Valla napim ya benim canim cok yaniyor mantar oldugum zaman
Ben iki yil cektim mantardan enfeksiyondan. Herkes normal dogum yap temizlenirsin falan dedi.
Insallah bidaha yasamam ama bence yine olur
Iki yil boyunca kullanmadigim ilac fitil krem antibiyotik kalmadi canim. Hep yeniledi

1 aylık kontrole gel demişti çocuk doktoru. Sağlık ocağındaki hemşire aşı için gel dedi. Boşuna dr para vermenize gerek yok, aynı seyi biz de yapıyoruz dedi. Sağlik ocaginda 2. Doz hepatit aşısı vuruldu. Kilo boy ölçümü yapıldı. Dr gitmedik. Sizce gitmeye gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…