2017 EKİM Anne adayları

Kizlar dogum yaptiktan 15 gun sonra kontrole gel demisti dr bana ne icin gidiliyo acaba ne yapiliyo? Cok mu gerekli gitmemiz??

Kizlar bebegim iki gundur yine cok uyumaya basladi istahi da azaldi.bundan midir bilmem kaka da az yapar oldu gunde bir kez yapiyor.Yarin tam bir aylik olucak ama niye boyke uykulu iki gundur anlamadim.istahi kakasi azalinca korkmaya basladim.Bu donemlerde benzeri durun yasayan var mi

Ben sezeryan oldm sadece dikislere bakti karnima bastirdi burda bi sertlik var kanaman oldukca bu gitcek dedi bandaji cikardi o kdae 1 dk bile surmedi yani. Sendede oyle yapar heralde bide belki vitamin kan ilaci fln verir
Anladim canim ben normal oldum yinede geldim hastaneye vazgecmek uzereydim ama :)

Kizlar bebegim iki gundur yine cok uyumaya basladi istahi da azaldi.bundan midir bilmem kaka da az yapar oldu gunde bir kez yapiyor.Yarin tam bir aylik olucak ama niye boyke uykulu iki gundur anlamadim.istahi kakasi azalinca korkmaya basladim.Bu donemlerde benzeri durun yasayan var mi
evet ben. benim de 2 gündür az emip çok uyuyor dikkatimi çekti. doymadan uyuyor sonra acıkınca ağlıyor ama memeyi ya almıyor yada 2 fırt çekiyor

Kızlar aranızda nurse Harvey colex gaz ilacı kullanan var mı eşim bundan almış inşallah işe yarar

evet ben. benim de 2 gündür az emip çok uyuyor dikkatimi çekti. doymadan uyuyor sonra acıkınca ağlıyor ama memeyi ya almıyor yada 2 fırt çekiyor
Bizim yarin 1. ay kontrolumuz var doktora sorayim yazarim canim bizimki memeyi zaten her zaman almiyordu artik biberonu da eskisi gibi almiyor iki gundur

selam. ben bebeğimi yağlamıyorum? gerekli mi bu işlem? yağlayacak olsaydım da hakiki zeytinyağı kullanırdım ben.
Gerekiyormuş araştırdıgıma göre. Sebamed kullanmaya başladım çok memnun kaldım. Zeytinyağı sürenler de var heralde ama bana agır kokulu gelio o yuzden sürmüorum

X