- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.341
Ne demek istediğini ben anlamadım şahsenDogum yapan herkes alti sekiz aya eski haline doner diyor ama keske donmese ya ben boyle daha mutluyum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istediğini ben anlamadım şahsenDogum yapan herkes alti sekiz aya eski haline doner diyor ama keske donmese ya ben boyle daha mutluyum :))
Kizlar dogum yaptiktan 15 gun sonra kontrole gel demisti dr bana ne icin gidiliyo acaba ne yapiliyo? Cok mu gerekli gitmemiz??
Bebek için diyorsan sadece boy ve kilo kontrolü yapılıyor ben sağlık ocağına gittimKizlar dogum yaptiktan 15 gun sonra kontrole gel demisti dr bana ne icin gidiliyo acaba ne yapiliyo? Cok mu gerekli gitmemiz??
yok ağrım yoksa arada bi sızı gelio sankiHiç bilmiyorum canım benim vajinamda da bi ağrı var son 1 haftadır ortaya çıktı sende de olmuş muydu öyle bişey
8 aymı anammmDogum yapan herkes alti sekiz aya eski haline doner diyor ama keske donmese ya ben boyle daha mutluyum :))
dikişlere bakıo sanırım belki bide rahmin durumuna bakıodrKizlar dogum yaptiktan 15 gun sonra kontrole gel demisti dr bana ne icin gidiliyo acaba ne yapiliyo? Cok mu gerekli gitmemiz??
Yok bebek icin degilBebek için diyorsan sadece boy ve kilo kontrolü yapılıyor ben sağlık ocağına gittim
Sadece dikisler mi?Dikislerine felan bakiyo
Sadece dikisler mi?
Anladim canim ben normal oldum yinede geldim hastaneye vazgecmek uzereydim ama :)Ben sezeryan oldm sadece dikislere bakti karnima bastirdi burda bi sertlik var kanaman oldukca bu gitcek dedi bandaji cikardi o kdae 1 dk bile surmedi yani. Sendede oyle yapar heralde bide belki vitamin kan ilaci fln verir
evet ben. benim de 2 gündür az emip çok uyuyor dikkatimi çekti. doymadan uyuyor sonra acıkınca ağlıyor ama memeyi ya almıyor yada 2 fırt çekiyorKizlar bebegim iki gundur yine cok uyumaya basladi istahi da azaldi.bundan midir bilmem kaka da az yapar oldu gunde bir kez yapiyor.Yarin tam bir aylik olucak ama niye boyke uykulu iki gundur anlamadim.istahi kakasi azalinca korkmaya basladim.Bu donemlerde benzeri durun yasayan var mi
Vajina genisledi ya canim ondan bahsediyorummmm.Ne demek istediğini ben anlamadım şahsen
Benim 52cm 3205gr dogdu. 1 aylik kontrolde 58cm 4800grdiKızlar kızım 2cm uzamış 1000 gram almış sizce iyi mi sizin bebislerin ilk ay ne kadar boy kilo artışı oldu
Bizim yarin 1. ay kontrolumuz var doktora sorayim yazarim canim bizimki memeyi zaten her zaman almiyordu artik biberonu da eskisi gibi almiyor iki gundurevet ben. benim de 2 gündür az emip çok uyuyor dikkatimi çekti. doymadan uyuyor sonra acıkınca ağlıyor ama memeyi ya almıyor yada 2 fırt çekiyor
ay hissetmekte değişiklik olmyştur ya ben baktıkça kendimi çok kötğ hissedşyorum çabuk toparlansaVajina genisledi ya canim ondan bahsediyorummmm.
Ben agri cekiyordum mantar hastaligim flan vardi ondan yani :)))
Gerekiyormuş araştırdıgıma göre. Sebamed kullanmaya başladım çok memnun kaldım. Zeytinyağı sürenler de var heralde ama bana agır kokulu gelio o yuzden sürmüorumselam. ben bebeğimi yağlamıyorum? gerekli mi bu işlem? yağlayacak olsaydım da hakiki zeytinyağı kullanırdım ben.