2017 EKİM Anne adayları

Kızlar hamile kalmadan once lazer yaptirip hamilelikte tekrar cikan oldu mu. Ben 40dann sonra epilasyona baslicam ama bidaha hamile kalsam geri cikar mi acaba tuyler

doğru ölçmüşlerdir umarım. 1 ayda 8 cm maşallah..:) ben de duyunca şaşırdım.

bizimki 50 cm 3345 doğmuştu sağlık oxağı geçen hafta 58cm 4450 g dedi bugün doktor 55 cm 4710 g dedi sağlık ocağı pek doğru ölçmedi bizimkini

2 gecedir gaz sancımız başladı oğlum ağlayınca çok üzülüyorum ne kadar zormuş gaz sancısına çare bulan var mı
pmuydu bu muydı derkn gğnler geçio nezaöan biticek die bekliyoruz canm herkes aynı şeyleri denio aşağı yukarı kimyonlu rezene çayı içmek gaz yapan bişi yememek üşütmemek
gaz masajı sıcak koymak gaz damlaları falan filan

Kızlar hamile kalmadan once lazer yaptirip hamilelikte tekrar cikan oldu mu. Ben 40dann sonra epilasyona baslicam ama bidaha hamile kalsam geri cikar mi acaba tuyler
ben yaptırıyodum hamilelikte çıkabileceğini söylemişlerdi ama bende pek çoğalma olmadı ztn tam sıfırlanmamıştı yine aynı duruolar çoğalmadılar yani

bende vurdurcam ama 2. ay aşısnda 2 bacaktann1 koldan varmış nasıl tutucam çocuğu bilmiyorum 1. ayda bitaneydi onda ağladı die içim gitti
off yapma ya 3 aşı birden mi. yazık ya küçücük bebek.. benim de içim acıdı ağlamasına. sırf acıtıyor diye aşı yaptırmayabilirim.:/

Hayatımın iyikileri arasında , gebelikte çok rahat ettim. Ben 4seans gittim. Neredeyse bitti sayılır. İki seansım kaldı, onlara da 6.aydan sonra gidicem. Lazer merkezi öyle demiş.
Gebelikte artmış gibi hissettim ama değilmiş. tek tük var.

Iyi bari ben de baslicm 40im cikar cikmaz daha dogrusu su kanama biter bitmez

çok sağlamlarmış benim 15te fln dğlmeye başlamıştı sanırım o diilde bu vajina kendini ne zaman toparlar acaba o eski halinden eser yok şimdi :)
Dogum yapan herkes alti sekiz aya eski haline doner diyor ama keske donmese ya ben boyle daha mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…