- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.321
çok sağlamlarmış benim 15te fln dğlmeye başlamıştı sanırım o diilde bu vajina kendini ne zaman toparlar acaba o eski halinden eser yok şimdi :)Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü? Bugun 19. Günüm ve hala düşmedi
ceviz ve fındık tavsiye edebilirim. sütü yağlandırıyormuş. tahin-pekmez yiyebilirsin.Sütün çok güzel yarıyor demek ki CNm ay özel yediğin birşey var mı ya bnm kız minicik hala çok isterdim benim kızda 1.5 kilo alsın ama buna da şükür
doğru ölçmüşlerdir umarım. 1 ayda 8 cm maşallah..:) ben de duyunca şaşırdım.MaşaAllah güzel uzamış. Ben vurdurdum, başta çekimserdim hatta vurdurmayacaktım ama okul çağını ve çevresel faktörleri göze alamadım
Mama ile beslenenlerde gaz olmuyormuymuş sanki. Sen bakma o doktora hatta değiştir. İlk ay güzel kilo aldıysa anne sütüne devam et sadece. Anne sütü ile beslenen bebekler 3 ay, mama ile beslenenler 6ay çekiyormuş bu gazı, öyle okudum. Sen Yediklerine dikkat et. Kimyonlu rezene çayı iç sabah akşam
bizimki 50 cm 3345 doğmuştu sağlık oxağı geçen hafta 58cm 4450 g dedi bugün doktor 55 cm 4710 g dedi sağlık ocağı pek doğru ölçmedi bizimkinibugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.
hepatit B aşısının 2.dozunu vuruldu bu arada. nasıl ağladı içim acıdı.
siz aşı vurduruyor musunuz? bazıları reddediyor da merak ettim.
bende vurdurcam ama 2. ay aşısnda 2 bacaktann1 koldan varmış nasıl tutucam çocuğu bilmiyorum 1. ayda bitaneydi onda ağladı die içim gittisağol canım cevabın için
pmuydu bu muydı derkn gğnler geçio nezaöan biticek die bekliyoruz canm herkes aynı şeyleri denio aşağı yukarı kimyonlu rezene çayı içmek gaz yapan bişi yememek üşütmemek2 gecedir gaz sancımız başladı oğlum ağlayınca çok üzülüyorum ne kadar zormuşgaz sancısına çare bulan var mı
ben yaptırıyodum hamilelikte çıkabileceğini söylemişlerdi ama bende pek çoğalma olmadı ztn tam sıfırlanmamıştı yine aynı duruolar çoğalmadılar yaniKızlar hamile kalmadan once lazer yaptirip hamilelikte tekrar cikan oldu mu. Ben 40dann sonra epilasyona baslicam ama bidaha hamile kalsam geri cikar mi acaba tuyler
maşallah senin bebiş de iyi kilo almış. bilmiyorum yanlış da olabilir dediğin gibi.bizimki 50 cm 3345 doğmuştu sağlık oxağı geçen hafta 58cm 4450 g dedi bugün doktor 55 cm 4710 g dedi sağlık ocağı pek doğru ölçmedi bizimkini
off yapma ya 3 aşı birden mi. yazık ya küçücük bebek.. benim de içim acıdı ağlamasına. sırf acıtıyor diye aşı yaptırmayabilirim.:/bende vurdurcam ama 2. ay aşısnda 2 bacaktann1 koldan varmış nasıl tutucam çocuğu bilmiyorum 1. ayda bitaneydi onda ağladı die içim gitti
bnmki her akşam 7 12 ayaktasaat 21 den beri kızımla uğraşıyorum. saat 02.00 daha yeni yattı..
3345deb 3150 ye düşmüştü sonra 4720a çıkmış bugün 40 ımız bizim bi aylık ölçüm diil yani doktorun ölçümü ama okdr kusmaya ii çok kusuo bnmkimaşallah senin bebiş de iyi kilo almış. bilmiyorum yanlış da olabilir dediğin gibi.
1 tane de hadi vurdu aldım kucağıma susturdum 3 tanede ağlıcak yine vurcaklar ağljcak yine vurcaklar nasl dayancazoff yapma ya 3 aşı birden mi. yazık ya küçücük bebek.. benim de içim acıdı ağlamasına. sırf acıtıyor diye aşı yaptırmayabilirim.:/
Hayatımın iyikileri arasında , gebelikte çok rahat ettim. Ben 4seans gittim. Neredeyse bitti sayılır. İki seansım kaldı, onlara da 6.aydan sonra gidicem. Lazer merkezi öyle demiş.Kızlar hamile kalmadan once lazer yaptirip hamilelikte tekrar cikan oldu mu. Ben 40dann sonra epilasyona baslicam ama bidaha hamile kalsam geri cikar mi acaba tuyler
Hayatımın iyikileri arasında , gebelikte çok rahat ettim. Ben 4seans gittim. Neredeyse bitti sayılır. İki seansım kaldı, onlara da 6.aydan sonra gidicem. Lazer merkezi öyle demiş.
Gebelikte artmış gibi hissettim ama değilmiş. tek tük var.
Seninki yine iyimis biz akşam yedide uyandı gece 2 zor uyudu artık belkide ben ondan önce uyudum hatirlamiyorum yani:)saat 21 den beri kızımla uğraşıyorum. saat 02.00 daha yeni yattı..
çok sağlamlarmış benim 15te fln dğlmeye başlamıştı sanırım o diilde bu vajina kendini ne zaman toparlar acaba o eski halinden eser yok şimdi :)
Dogum yapan herkes alti sekiz aya eski haline doner diyor ama keske donmese ya ben boyle daha mutluyum :))çok sağlamlarmış benim 15te fln dğlmeye başlamıştı sanırım o diilde bu vajina kendini ne zaman toparlar acaba o eski halinden eser yok şimdi :)
ooovv :))Seninki yine iyimis biz akşam yedide uyandı gece 2 zor uyudu artık belkide ben ondan önce uyudum hatirlamiyorum yani:)