- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.301
Benim 15. Gunum 3 kere cikti sanirim 1 tane kaldi oyle hissediyorum yarin kontrolum var dr gitcem. Her tuvaletten sonra sac kurutmasi ile kuruttum o bolgeyi
Ayni durumdayiz:) her gece 1.5 ta uyanip sabah 7 ye kadar bakiniyo etrafa:) emiyo gaz cikariyo agulaniyo:) gunduz de paso uyuyo Gelen de hep uyuyo saniyo bilseler gecelerin yargici oglumGeceleri uyumuyor minnak. Gündüz de uyanmak bilmiyor. Bizim de gündüzümüz gecemiz karıştı. Napsak bilmiyorum.
Elimde hem avent hem de weewell elektrikli pompa var ve weewel i tavsiye ederim hem cok ucuza aldim hem de cekisi cok guzel benim sutumu o getirdi ( ki benim pompayla sutum cikmiyo ama vakumu cok iyi) ustelik sarzli da kullanilabiliyo tavsiye ederim. Ben 125 e almistim su an 150 felan sanirim ama arastir belki bulursun daha ucuzunuManuel pompada cok zaman alir. Elektrikli avent dusundum ama e bebekde kendi markasinaa ait baby plus gordum digerlerine oranla daha uygundu fiyati.160 tl
Ama cekisi nasildir bilemedim. Hakkinda pek yorumda bulamadim.
Sonucta calismiyorum evdeyim elimden geldiginde emziriyorum sadece icmedigi sutu degerlendirmek icin bosa gitmesin diye kullancam
cok pahali olmasina gerek yok diye dusunuyorum
Bana batikon önermedi doktorum canın sadece fito diye bi krem verdi günde iki defa onu sürdüm bide kuru tuttum sürekli o kadarAy ciddi misin ne kullandın canım da 7. Gun düştü? Ben her wc sonrası batikon ve gunde 2 kez bactroban krem kullanıyorum
Bide temizlerken soğuk su hiç kullanmadım hep sıcak su kullandmAy ciddi misin ne kullandın canım da 7. Gun düştü? Ben her wc sonrası batikon ve gunde 2 kez bactroban krem kullanıyorum
bugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.Kızlar kızım 2cm uzamış 1000 gram almış sizce iyi mi sizin bebislerin ilk ay ne kadar boy kilo artışı oldu
3 cm boyu uzamış 900 gr almış canımKızlar kızım 2cm uzamış 1000 gram almış sizce iyi mi sizin bebislerin ilk ay ne kadar boy kilo artışı oldu
Ben vurdurdum ilk ay aşısını ve vurdurmaya devam edecem cnmbugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.
hepatit B aşısının 2.dozunu vuruldu bu arada. nasıl ağladı içim acıdı.
siz aşı vurduruyor musunuz? bazıları reddediyor da merak ettim.
sağol canım cevabın içinBen vurdurdum ilk ay aşısını ve vurdurmaya devam edecem cnm
Maşallah canım sadece anne sütüyle mi besliyorsunbugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.
saol canım evet sadece anne sütü. o kadar da kusuyordu çok sevindim kilosuna.Maşallah canım sadece anne sütüyle mi besliyorsun
Sütun yarıyor maşallah ne kadar araliklarla emziriyorsun ve kaç dk sürüyor benim bebeğim 750 800 gr anca almışsaol canım evet sadece anne sütü. o kadar da kusuyordu çok sevindim kilosuna.
valla değişiyor canım emzirme sıklığı. ne zaman isterse veriyorum. bazen saat başı, bazen 2-3 saatte bir. çok uzun da emmiyor 10 dakika belki. ama bence bunlar değil de sütün kalitesi önemli.Sütun yarıyor maşallah ne kadar araliklarla emziriyorsun ve kaç dk sürüyor benim bebeğim 750 800 gr anca almış
Maşallah anne sütü mü veriyorsunuz sadece merak ettim maşallah iyi kilo almış boyu da baya uzamış bende aşılarını vurdurma taraftariyim cnmbugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.
İyi bence çok güzel3 cm boyu uzamış 900 gr almış canım
Sütün çok güzel yarıyor demek ki CNm ay özel yediğin birşey var mı ya bnm kız minicik hala çok isterdim benim kızda 1.5 kilo alsın ama buna da şükürsaol canım evet sadece anne sütü. o kadar da kusuyordu çok sevindim kilosuna.
MaşaAllah güzel uzamış. Ben vurdurdum, başta çekimserdim hatta vurdurmayacaktım ama okul çağını ve çevresel faktörleri göze alamadımbugün sağlık ocağına gittik 50 cm doğmuştu bebeğim, 58 cm ölçtüler. kilosu da 3.325 gramdı, 4700 çıktı.
Mama ile beslenenlerde gaz olmuyormuymuş sanki. Sen bakma o doktora hatta değiştir. İlk ay güzel kilo aldıysa anne sütüne devam et sadece. Anne sütü ile beslenen bebekler 3 ay, mama ile beslenenler 6ay çekiyormuş bu gazı, öyle okudum. Sen Yediklerine dikkat et. Kimyonlu rezene çayı iç sabah akşamMrb benım de kızım ın gaz sorunu var Ve kaka yı cok zor çıkarıyor kı doktora goturdum gaz damlası verdı ve bebek kolik burnumdan getırıyor resmen telefona saç kurutma makınasının sesını ırdırdım cocuk onunla uyuyo sakınleşiyor. Yurt dışındayım doktor anne sütü bebeğe gaz yapıyor dedı ve mama yazalım dedı ben kabul etmedım süt varken gerek yok dedım .Sizinde boyle sıkıntınız var mı?