2017 EKİM Anne adayları

Mavikelebek0134 asksizmevsim evet bazen farkedemiyorlar surekli hatirlatmak lazim su eski hayat muvzusundan bende sikayetciyim. Birde kayinvalidem kaliyor yanimda annem gitti esim dun aksam bana "cay getir"dedi iceriden seslenerek normalde yapmaz kendi demler hatta cayi ama iste zoruma gidiyor bu davranis. Gece yatarken bende onu uyandirmamaya calisirim ise gidecek diye ama bazen kalkacak durumum olmuyo mecbur kaldiriyorum cunku ben annesi isem o da babasi tek basima buyutmeyecem. Ben 4 kere kalkiyorsam 1 kerede o kalkar. Gaz alma isi babada benden daha iyi yapiyor. Adami ovuyor muyum yeriyor muyum belli degil lohusa kafasi bu olsa gerek

Vallahi gece de kalkmıyor sabah çok erken ise gittiği için gerçi kalksa napacak hiçbir şeyi beceremiyor

Tereyağı pekmz tek gecerm

Benim doktor kontrole gittigimde bana sakın tereyag pekmeze abanma buranın kadinlarinda o var süt yapıyo diye dayiyolar doguranlara süt degil kilo yapar dedi :):) regenesis diye bi vitamin yazdi bana süt arttirir dedi bol bol su ic tatlidan uzak dur dedi.

Kiz sütte yapar kiloda pekmez kilo yapmaz olurmu hiç ( bna yapmıyor ama neyse )
İnan bn takip ediyorm pekmez yediğim gün kurabiye vs.yedigim gün sütüm daha iyi oluyo . Doğumdan gelir gelmezse yedirdiler bnada burda dediğin gbi çok meşhur

Kiz sütte yapar kiloda pekmez kilo yapmaz olurmu hiç ( bna yapmıyor ama neyse )
İnan bn takip ediyorm pekmez yediğim gün kurabiye vs.yedigim gün sütüm daha iyi oluyo . Doğumdan gelir gelmezse yedirdiler bnada burda dediğin gbi çok meşhur

Marul ve havuç ikilisi, Yeşil soğan, boza, bulgur pilavı, kısır, ... hepsinden en en etkilisi uyku.
Bunlar bende ciddi fark ettirdi .
Bulgur pilavı yiyor musunuz? Ben çok severim ama gaz yapar diye yemiyorum. Çiğ sogan, sarımsak falan da gaz yapıyormuş. Ben bol su içiyorum. Hamileyken olduğu gibi devam. Beslenmek önemli. Sağlıklı beslenmek lazım süt icin ama yemek yapmaya vakit bulabiliyorsanız tabi.

Yediğim zamanlarda pek bir fark olmadı. Bilmeden karnıbahar yemiştim mesela, o gün kriz yaşadık. Bazı yiyecekler için gaz yapıp yapmayacağını deneyin deniliyor. Belki bulgur bizde yapmamıştır. Ben yemekleri akşamdan iki günlük yapıyorum. Tabi sarma gibi detay isteyen yemekler değil

Valla bizimkide kimildamiyor aglayinca da nesi var ağlıyor diye bir de soruyor gece banada geliyorlar cumartesi geceleri birakiyom ona ne yaparlarsa yapsınlar gece sadece emzirip veriyom
Yok CNm eşimin izni de yok hergun çalışıyor maalesef atsam da ağladıkça içi parçalanıyor Muş yapamıyor Muş gece benim ki De niye ağlıyor diyo bende çocuk bezi ağlayacak çözemedim neyi var diyorum olurda ben tuvalete ne gittiysem çok ağladıysa kalkıp alır kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…