2017 EKİM Anne adayları

Üzüntüden mi ölmüş ? neye üzüldünki bu kadar

Anladim canim sen sıkıntı ve stresten zayiflamissin Alirsin insallah nasil olsa kalir hamilelikte

Nereden aldınız acaba ?
Ben de atlet tarzı giyiyorum. Kompedan iflas etmiş kapanmış diye duydum. Penti ve Lcw da da var. Ben onlarınkini kullanıyorum. Pentinin iç süngeri biraz ince ama çok ince kıyafet giymiyorsan yada göğüs ucun uyarılmadıkça belli olmuyor, çamaşır makinasında da deforme falan olmadı. Lcw nınki göğüsü daha çok sarıyor, süngeri biraz daha kalın ama makinada kırıldı. Elde yıkamak lazım

Geçmiş olsun ya umarım en yakın zamanda iyileşirsin

Ay yıldızınkini buldum 29 tl güzel de duruyor ama bilemedim yinede

Yok kanamam yoktu uzuntuden kanamam oldu canim bebegin kalbi durmustu haberim yoktu ama hicbir belirti de yoktu. Öğrendikten sonra kanamam basladi
Diger gebeligimde ama gene hamileyim igneye başladık kan pihtilasmasi cikti diye bir de bas belasi bir miyomum var kotu yerde gene keseye yakin .ins iyi olur

Benim cok canim sikkin sanki...
bende çok takıyorum bir 4 gündür çok iyiydim heh tam düzeldi diyorum bu ağrı bugün çok canımı sıktı.Dün bir mide ağrısı başlamıştı bugünde bildiğin kasıklarım karnım çok ağrıyoryarın benim kontrol günüm ,mutlaka sorucam gene.

Diger gebeligimde ama gene hamileyim igneye başladık kan pihtilasmasi cikti diye bir de bas belasi bir miyomum var kotu yerde gene keseye yakin .ins iyi olur
Benimde var miyom aldirmak istedim kucuk diye almadilar insallah buyumez gebelik suresince senin nerede rahmin icinde mi disinda mi duvarinda faln mi?

Kalp atimini hala duymamis olmam da cok canimi sikti, bi de kotu kotu ornekler verdiler bana... emin olamiyorum iyi olduguna. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldu

Kalp atimini hala duymamis olmam da cok canimi sikti, bi de kotu kotu ornekler verdiler bana... emin olamiyorum iyi olduguna. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldu
bende yarın duymaya gidicem sabah,sen ne zaman gidiceksin.Bende rüyamda lekelenme olduğunu gördüm korkuyla uyandım.sen progestan kullanıyormusun.

bende yarın duymaya gidicem sabah,sen ne zaman gidiceksin.Bende rüyamda lekelenme olduğunu gördüm korkuyla uyandım.sen progestan kullanıyormusun.
Kullaniyorum benim kanamam filan da olmustu zaten.

Sali gunu gittim kalp atisi vardi ama ses yoktu doktor cihazdan kaynaklaniyordur dedi ama okudum benim gibi olup kalp sesi cikmayan sonra gelisimi duranlar varmis cok tedirgin oldum

Kullaniyorum benim kanamam filan da olmustu zaten.

Sali gunu gittim kalp atisi vardi ama ses yoktu doktor cihazdan kaynaklaniyordur dedi ama okudum benim gibi olup kalp sesi cikmayan sonra gelisimi duranlar varmis cok tedirgin oldum
hiçbirşey olmaz Allahın izniyle merak etme.çok okuma insan okudukça dahada çok siniri bozuluyor .benim ilk kızımda doktorum bana artık internetten bişeyler okuyorum diye çok kızıyordu.sen internetten oku zamanı gelince evde doğur derdi.
Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize.Ben yarın sana haber veririm ,ağrılarım benimde var yani korkmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…