- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.761
Üzüntüden mi ölmüş ? neye üzüldünki bu kadarBak benim bebegim karnimda oldu kalbi durdu ama ben hic farketmedim yaklasik 15 gun oyle gecti bayramda araya girmisti zaten hicbir farklilikda hissetmedim taki dr kontrolune kadar öldüğünü ogrendigimiz aksam kanamam başladı dr a gittik üzüntüden olmus dedi yani a
Gunaydin canim ilk ignemi sabah yaptim tahmin ettigim gibi degilmis ya cok acimadi
Anladim canim sen sıkıntı ve stresten zayiflamissin Alirsin insallah nasil olsa kalir hamilelikteKilo ile ne alaka kız depom doluydu zaten kan tahlililerm hep temz çıkar sağlıklısn kiloyu napcn der doktor. Ustelik gebelk öncesi folik asit ve b12 takviyesi de aldm.. ama kilo konusunda haklisn almam gerek evlenmeden önce 50 kiloydm ben hem ev hem iş bunyem kaldırmadı sanırm sonra hamile kaldm işten ciktm oda kurtaj oldum mu çok kötü oldm dahada zayfladm sıkıntı dan birazda böyle oldm anlayacn alirm inslh . Bugn tekrar tartilacm bakalm almismiym
Ben de atlet tarzı giyiyorum. Kompedan iflas etmiş kapanmış diye duydum. Penti ve Lcw da da var. Ben onlarınkini kullanıyorum. Pentinin iç süngeri biraz ince ama çok ince kıyafet giymiyorsan yada göğüs ucun uyarılmadıkça belli olmuyor, çamaşır makinasında da deforme falan olmadı. Lcw nınki göğüsü daha çok sarıyor, süngeri biraz daha kalın ama makinada kırıldı. Elde yıkamak lazımNereden aldınız acaba ?
Geçmiş olsun ya umarım en yakın zamanda iyileşirsinYaaa ben grip oldum. 3gündür eşim gripti bana geçmesin diye çok uğraştık. Kemik suyuna haşlama, nane limon ne varsa yaptım iyi ettim adamı, o iyi şimdi ben fenayım. Hapşuruk burun akıntısı, Boğaz ağrısı herşey var. Offf yaaa.
Bende bugun oyleydim surekli bagirarak uyandim okumadan mi uyudum bilmiyorum ki 3 kere uyandim oyleBende sabaha kdar kabuslar gordum o kadar tedirgin ve kaygiliyim ki anlatamam
Ay yıldızınkini buldum 29 tl güzel de duruyor ama bilemedim yinedeBen de atlet tarzı giyiyorum. Kompedan iflas etmiş kapanmış diye duydum. Penti ve Lcw da da var. Ben onlarınkini kullanıyorum. Pentinin iç süngeri biraz ince ama çok ince kıyafet giymiyorsan yada göğüs ucun uyarılmadıkça belli olmuyor, çamaşır makinasında da deforme falan olmadı. Lcw nınki göğüsü daha çok sarıyor, süngeri biraz daha kalın ama makinada kırıldı. Elde yıkamak lazım
Yok kanamam yoktu uzuntuden kanamam oldu canim bebegin kalbi durmustu haberim yoktu ama hicbir belirti de yoktu. Öğrendikten sonra kanamam basladiÜzüntüden mi ölmüş ? neye üzüldünki bu kadar
yemin ediyorum bende öyle uyandım .kaç gündür çok iyiydim bu sabah uyandığımdan beri gene karnım ağrıyor.bizim doğumlarımızda aynı gösteriyor ,belirtilerimizde aynı gidiyor.Kizlar gunlerdir agrim yok diye paniktim bugun yine adet sancisi gibi sabahtan beri fenayim
Diger gebeligimde ama gene hamileyim igneye başladık kan pihtilasmasi cikti diye bir de bas belasi bir miyomum var kotu yerde gene keseye yakin .ins iyi olurYok kanamam yoktu uzuntuden kanamam oldu canim bebegin kalbi durmustu haberim yoktu ama hicbir belirti de yoktu. Öğrendikten sonra kanamam basladi
Guzl haberler verelim inslh . Sakin ol :)Çok kötüyüm anlatamam sana bnde rapor almaya diye gidicektm bakalımne dcek
Benim cok canim sikkin sanki...yemin ediyorum bende öyle uyandım .kaç gündür çok iyiydim bu sabah uyandığımdan beri gene karnım ağrıyor.bizim doğumlarımızda aynı gösteriyor ,belirtilerimizde aynı gidiyor.
bende çok takıyorum bir 4 gündür çok iyiydim heh tam düzeldi diyorum bu ağrı bugün çok canımı sıktı.Dün bir mide ağrısı başlamıştı bugünde bildiğin kasıklarım karnım çok ağrıyorBenim cok canim sikkin sanki...
Benimde var miyom aldirmak istedim kucuk diye almadilar insallah buyumez gebelik suresince senin nerede rahmin icinde mi disinda mi duvarinda faln mi?Diger gebeligimde ama gene hamileyim igneye başladık kan pihtilasmasi cikti diye bir de bas belasi bir miyomum var kotu yerde gene keseye yakin .ins iyi olur
Yok canm ya acimiyor o kadr . Bna oksapar yazms geçen çok kötü iğnesi inan ki nasılsa çok acittiGunaydin canim ilk ignemi sabah yaptim tahmin ettigim gibi degilmis ya cok acimadi
Aynen canm biraz öyle oldu umarm kalır iskelet gbi halimden memnun değilim en azından 50 kilo olmam lazm :)Anladim canim sen sıkıntı ve stresten zayiflamissin Alirsin insallah nasil olsa kalir hamilelikte
Kalp atimini hala duymamis olmam da cok canimi sikti, bi de kotu kotu ornekler verdiler bana... emin olamiyorum iyi olduguna. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldubende çok takıyorum bir 4 gündür çok iyiydim heh tam düzeldi diyorum bu ağrı bugün çok canımı sıktı.Dün bir mide ağrısı başlamıştı bugünde bildiğin kasıklarım karnım çok ağrıyoryarın benim kontrol günüm ,mutlaka sorucam gene.
bende yarın duymaya gidicem sabah,sen ne zaman gidiceksin.Bende rüyamda lekelenme olduğunu gördüm korkuyla uyandım.sen progestan kullanıyormusun.Kalp atimini hala duymamis olmam da cok canimi sikti, bi de kotu kotu ornekler verdiler bana... emin olamiyorum iyi olduguna. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldu
Guzl haberler verelim inslh . Sakin ol :)
Kullaniyorum benim kanamam filan da olmustu zaten.bende yarın duymaya gidicem sabah,sen ne zaman gidiceksin.Bende rüyamda lekelenme olduğunu gördüm korkuyla uyandım.sen progestan kullanıyormusun.
hiçbirşey olmaz Allahın izniyle merak etme.çok okuma insan okudukça dahada çok siniri bozuluyor .benim ilk kızımda doktorum bana artık internetten bişeyler okuyorum diye çok kızıyordu.sen internetten oku zamanı gelince evde doğur derdi.Kullaniyorum benim kanamam filan da olmustu zaten.
Sali gunu gittim kalp atisi vardi ama ses yoktu doktor cihazdan kaynaklaniyordur dedi ama okudum benim gibi olup kalp sesi cikmayan sonra gelisimi duranlar varmis cok tedirgin oldum