- 8 Şubat 2017
- 232
- 177
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.741
İst. Anadolu yakasındayım Cnm bn Pendik yüzyıl hast. Gidiyorum randevu bulmak zor istediğim dr. O yüzden bu kadar geç OlduCanım yaşadığın yer neresi senin merak ettim ben Isparta da yasıyorum bunu doktor için sordum yanlış anlama bizim burda genelde kalp atımı duyulana kadar haftada 1 kesin gidiyoruz kalbini duyduktan sonra 15 de bi oluyor randevular senin 1 ay sonraya çok uzak geldi bana
Hayırlısı olsun KuZUM nediyelim sağlıklı olsunlar da ne zaman gittiğimizin önemi kalmıyor aslındaİst. Anadolu yakasındayım Cnm bn Pendik yüzyıl hast. Gidiyorum randevu bulmak zor istediğim dr. O yüzden bu kadar geç Oldu
Canım ben direk yarım atlete geçtim sütyene dayanamıyorum kesinlikle içi dolgulu olandan aldım çok rahat kullanım valla bi dene
Amin Cnm inş. Aynen öyle sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza bir alsak hiç birşeyin önemi kalmayacakHayırlısı olsun KuZUM nediyelim sağlıklı olsunlar da ne zaman gittiğimizin önemi kalmıyor aslında
Gayet guzel de kuzucuk kilo almalisin malum hamilelikte depolardan gidiyor annem bana oyle diye diye 1 bucuk senede 54 kilo oldum bende vardir bir bildigi azicik guclu olayim dedimde bakalim bebekten sonra verebilcek miyim zaman gostereceköyle zaten hepsi once terziye gidiyor genetik ya almıyoruz herkes zayf 30dan sonra alıyoruz biz valla olmazmi öyle hamile bak bn varm
Kilo ile ne alaka kız depom doluydu zaten kan tahlililerm hep temz çıkar sağlıklısn kiloyu napcn der doktor. Ustelik gebelk öncesi folik asit ve b12 takviyesi de aldm.. ama kilo konusunda haklisn almam gerek evlenmeden önce 50 kiloydm ben hem ev hem iş bunyem kaldırmadı sanırm sonra hamile kaldm işten ciktm oda kurtaj oldum mu çok kötü oldm dahada zayfladm sıkıntı dan birazda böyle oldm anlayacn alirm inslh . Bugn tekrar tartilacm bakalm almismiymGayet guzel de kuzucuk kilo almalisin malum hamilelikte depolardan gidiyor annem bana oyle diye diye 1 bucuk senede 54 kilo oldum bende vardir bir bildigi azicik guclu olayim dedimde bakalim bebekten sonra verebilcek miyim zaman gosterecek
Kesilmemstir canm ya gün günü tutmuyor kiKızlar bnm haftalarda olupta belirtisi olmayan var mı sanki bi anda kesildi korkuyorum bebeğime bişey oldu die
bakmaz mıyım canım ya valla yemediğim şeyleri yiyorum onun için yeterki tutunsun da büyüsün diyeRabbim hayırlısıyla tez zamanda sanada nasip etsin inşallah birde şu kalp atışlarını duysaydım
Benimki de kesilse canım. Arada nadiren bir belirti gelip gidiyor. Dün ben bildiğin sıradan insan gibi oldum. Neyse dedim nasılsa elimden bişey gelmez. Akşam saat 11 gibi midemin ağzıma gelmesiyle fena oldum. Şimdi üst karın kaslarım ağrıyor. Arada da göğüs ağrım oluyorKızlar bnm haftalarda olupta belirtisi olmayan var mı sanki bi anda kesildi korkuyorum bebeğime bişey oldu die
Limon ye ve ayaklarinin altina esin limonla masaj yapsinYaaa ben grip oldum. 3gündür eşim gripti bana geçmesin diye çok uğraştık. Kemik suyuna haşlama, nane limon ne varsa yaptım iyi ettim adamı, o iyi şimdi ben fenayım. Hapşuruk burun akıntısı, Boğaz ağrısı herşey var. Offf yaaa.
Kesilmemstir canm ya gün günü tutmuyor kikalbini ferah tut . Bugn bnm kontrolüm var.
Bende sabaha kdar kabuslar gordum o kadar tedirgin ve kaygiliyim ki anlatamamÇok kötüyüm anlatamam sana bnde rapor almaya diye gidicektm bakalımne dcek
Bende sabaha kdar kabuslar gordum o kadar tedirgin ve kaygiliyim ki anlatamam
Bende çok görmüştüm onlardan ama uçlarını belli eder diye cesaret edememiştim , eğer göstermiyorsa uçlarını nerden aldığını söylermisin kuzum bizde alalım :)Yok ben kompedan dan dan almistim icinde yine ince bir sunger var sutyen gibi ama atlet gibi giyiyorsun inanilmaz rahat bisey ben yazlari butun yazi bunlarla geciriyorum bir siyah bir beyaz almisim simdi bulamadim da tekrar vala sadece yikamak icin cikariyorum uzerimden kirli sepetine bile atmiyorum:)
Keseye göre aramızda 2 gün var cnm :)Teyzoslarrrr biz bugün 6+3 olmusuz ve kalbimi de annem hem gorrrduuu hemde duydu :))
Allaha şükür çok mutluyum elim ayağım titriyor aklima geldikçe:) ultrasona göre 22 Ekim doğum tarihi :)
Nereden aldınız acaba ?Canım ben direk yarım atlete geçtim sütyene dayanamıyorum kesinlikle içi dolgulu olandan aldım çok rahat kullanım valla bi dene
Gunaydin canim ilk ignemi sabah yaptim tahmin ettigim gibi degilmis ya cok acimadiDediğim gbi en çok etkileyen kuru fasulye nohut faln. Onuda yemeyiveririz zatn yaz geliyor