2017 EKİM Anne adayları

Ama gebeligin ilk donemlerinde rahim genisledikce oldugunu biliyorum agrilarinda hep vardi bir kac gundur hic olmamisti bugun yine oldu.
Ağrı oluyor canım hepimizde bndede arada batma oluyo özellikle sağ tarafımda kafana çok takma kndini çok dinleme canım bn ewde yalnız kaldıkça psikolojim bozuluyor burnum aksa acaba neden diyorum şu günler bi geçsede hepimiz rahatlasak

Sen ne kadarda zayifsin ya hu oyle hamile mi olunur kiiz evlenmeden once oyleydim bende hic bi aldigim olmazda illa terziye gidecek alis veris yapmak istemezdim bu yuzden simdi o halimden eser yok
öyle zaten hepsi once terziye gidiyor genetik ya almıyoruz herkes zayf 30dan sonra alıyoruz biz valla olmazmi öyle hamile bak bn varm

Cnm çokta kanım ısınmadı zaten özel acildeydi gittiğimizde bu dr. Perşembe tekrar gelin deri bazı testler istedi onları götürücez o arada tekrar muayene eder sanırım. kendi dr. 22 Mart'a randevum var
Canım yaşadığın yer neresi senin merak ettim ben Isparta da yasıyorum bunu doktor için sordum yanlış anlama bizim burda genelde kalp atımı duyulana kadar haftada 1 kesin gidiyoruz kalbini duyduktan sonra 15 de bi oluyor randevular senin 1 ay sonraya çok uzak geldi bana

Güzel dualarına bolca amin diyorum
Evet canım normal udrasonla duyduk çok şükür

Canım ben direk yarım atlete geçtim sütyene dayanamıyorum kesinlikle içi dolgulu olandan aldım çok rahat kullanım valla bi dene

Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni

malesef o korkula hepimizde var hele bnm gıbı panıkataklı bırı )) doktora söyledım saglıksız bebek kendını bırakır direnemez ondan bu kayıplar olur demişti kötü düşünmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…