- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.701
Ben de çok gitmedim başta bi kere kan testi yaptım sonra 6+3 te gittim :)Bnde hamile oldumu öğrendgmden beri gitmiyorum Allah gidenlere yardım etsin 12. Haftadan sonra giderim heralde inşallah
Ben kullandım canım 2 gün önce doktorum banada onu yazmştıIdrarda enjeksiyon cikan var mi. Bana monurol tek kullanimlil ic diye mesaj atti doktorum kullanan var mi
Canim senin sat kacti ki benim bugun son adete gore 5+1 gozukuyor sadece kese gorundu bence erken daha dr um iki hafta sonra gel dediOyle mi dersin canim. Bilmiyorum ki uzgunum gorunmedi diye. Bos gebelikse diye korkuyorum. Carsamba gunune kadar gunler nasil gecicek bilmiyorum.
Bana tamamen birak yeme demiyorum dedi ama az tuket dediAnlamadim, et sut bakliyat yememek mi gerekiyormus pihtilasma olanlarda? Nasil ya?
Cnm sıkıntı yapma bak sana benimkini de atim bos bi kese ben de persembe gidicem goruruz insaallah içini ferah tutSorma ya canim cok sikkin. Haftaya carsamba gidecegim bakalim insallah gorunur.
Benim bugun 6+0 oldu canim. Son adet tarihim 18 Ocak.Canim senin sat kacti ki benim bugun son adete gore 5+1 gozukuyor sadece kese gorundu bence erken daha dr um iki hafta sonra gel dedi
Bana mesaj atti tek seferlik kullan diye acaba tek bi tane mi kullaniyorBen kullandım canım 2 gün önce doktorum banada onu yazmştı
Evet o bende de var niye ki acaba. Kasimiyorum catliycak diye. Simdi okuyunca tekrar kasindiBenim de göğüsler çok fena kaşınıyor bi de
Toz var canım bi paketin içerisinde kullanmadan önce bikaç saat sıvı tüketme mesane boş olsun sonra içip uyu bikaç saat lavaboya girmemş olursn böylece idrar yolların temizlenirBana mesaj atti tek seferlik kullan diye acaba tek bi tane mi kullaniyor
Tozu suda eritmen kazım canımToz var canım bi paketin içerisinde kullanmadan önce bikaç saat sıvı tüketme mesane boş olsun sonra içip uyu bikaç saat lavaboya girmemş olursn böylece idrar yolların temizlenir
Ne bicim annesin hih! Ben tam pufuduk olcam cocugum kucagimdan inmek istemiycek boyle senin ne bicim kemik kemik:) hahahah
Not: kedi yiyemedigi cigere mundar der hesabi:)
Dediğim gbi en çok etkileyen kuru fasulye nohut faln. Onuda yemeyiveririz zatn yaz geliyorBen de onu esime soyledim bizim pihtilasma duzeyimiz cok ileri seviyede degil k i dedim ben de cok uygulamayi dusunmuyorum acikcasi
olsun bu haftalar normal canim bak beni de iki hafta sonra cagirdi yani yedi hafta olacak seninde yolk sac gorunuyor ben ultrasyon goruntune baktım bugun yarin olusur bebekBenim bugun 6+0 oldu canim. Son adet tarihim 18 Ocak.
Gorunuyor mu gercekten ben anlayamadim nerede olduğunu.olsun bu haftalar normal canim bak beni de iki hafta sonra cagirdi yani yedi hafta olacak seninde yolk sac gorunuyor ben ultrasyon goruntune baktım bugun yarin olusur bebek
Neleri az tuketecekmisiz peki? Hic bi fikrim yokBana tamamen birak yeme demiyorum dedi ama az tuket dedi
Canim bak orda parlak noktalar var sagda bi parlak nokta var altinda cok minik bi parlaklik daha var. Bence o sagdaki parlak nokta yolk sac onun hemen yanindaki de yuksek ihtimalle bebekGorunuyor mu gercekten ben anlayamadim nerede olduğunu.
Zaten tek kullanimlik yani. Tesekkur ederim canimToz var canım bi paketin içerisinde kullanmadan önce bikaç saat sıvı tüketme mesane boş olsun sonra içip uyu bikaç saat lavaboya girmemş olursn böylece idrar yolların temizlenir
Ben de çok gitmedim başta bi kere kan testi yaptım sonra 6+3 te gittim :)
Canim bakis acisina gore sagda mi yoksa karnimiza gore sagda mi? Ben de bakis acimiza göre o söylediklerini solda goruyorum.Canim bak orda parlak noktalar var sagda bi parlak nokta var altinda cok minik bi parlaklik daha var. Bence o sagdaki parlak nokta yolk sac onun hemen yanindaki de yuksek ihtimalle bebek