2017 EKİM Anne adayları

En gicik oldugum insan tipi! Utan utan anne olacaksin bi de! Anne dedigin azicik porsumus olur kazayaklari cikar gobegi sarkar poposu duser felan. Seluliti felan olur
Ayy çok güldüm ayolll demi duruşunda anne tipi olur ama bizde yok ablam var 26 yaşında 20 duruyo bekar gbi sezeryana ragmn hiç göbeği yok inslh bnde öyle olurum

yok canim tahlil falam yapmadi verdi ama tahlil col yaptirmistim ben hamilelik oncesi ona gore vermistir belki bir de metionin diyetimi ne varmis ona basla dedi diyet de yapacakmisim saba diyet verdi mi icerigine baktim da et balik brokoli sut yogurt cerez falan var icinde biz ne yiyecegiz peki bir de hamilelikte en cok yararlo seyler bunlar

Benim de göğüsler çok fena kaşınıyor bi de

Yoo vermedi bana hiç liste faln . Canm bizde çok bi pıhtılaşma yok ki bnce gerekli değil yani sadece kuru baklagiller çok yeme et süt yemezsn olurmu bnm canm et istiyo sürekli süt icemiyorum zatnde . Bide limon suyu iciyorum bn sevdiğim için sadece ..

Oyle mi dersin canim. Bilmiyorum ki uzgunum gorunmedi diye. Bos gebelikse diye korkuyorum. Carsamba gunune kadar gunler nasil gecicek bilmiyorum.

Ayy çok güldüm ayolll demi duruşunda anne tipi olur ama bizde yok ablam var 26 yaşında 20 duruyo bekar gbi sezeryana ragmn hiç göbeği yok inslh bnde öyle olurum
Ne bicim annesin hih! Ben tam pufuduk olcam cocugum kucagimdan inmek istemiycek boyle senin ne bicim kemik kemik:) hahahah

Not: kedi yiyemedigi cigere mundar der hesabi:)

Ben de onu esime soyledim bizim pihtilasma duzeyimiz cok ileri seviyede degil k i dedim ben de cok uygulamayi dusunmuyorum acikcasi

Korkma hic. Ama sunu sorayim sirf seni rahatlatmak icin, kan testi takibi yaptirmis miydin? 2 gunde bir iki kat artis var miydi bakildimi hic?
Ben gebeligimi cok erken ogrendim. 17. Gun yumurtladim 26. Gun idrarda cikti. Yani reglime 5 gun kala ogrenmis oldum ilk deger 14.85ti. 65 saat snra tekrar yaptirdim 66.5 cikti yaklasik 4 kati artmisti. Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Ben de bir daha yaptirmadim hic kanamam da olmadi.

Nasıl bir doktor oyle cnm bebek gorunmez ki zaten bu haftada. Ben de sordum bebeği ama gorunmez haftaya gel hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarız dedi. Tahlilleri de yaptim ben.

Evet bak artis normalmis takilma o yuzden sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…