2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bugün etlikteki doktorumla karsilastim ayakustu görüştüm. 36. Haftadan sonra hazır olmamı söyledi. Sezeryan olacağı için 39. Haftayı bekleyecegimizi çünkü yaş akciğer sendromu olabilecegini normal doğumda böyle bi tehlikenin olmadığını söyledi. Yani eğer bebek kendisi erken gelmek istemezse ekimin 2 sinde yanda 3 ünde alırız dedi. Artık nasip :) hastane odasını da istediğiniz gibi susleyebilirsiniz dedi.
Hayirlisiyla sağlıkla gelsinler inşallah.

senin ki de şahane dönüş yapmış gerçekten :) bnm karnım top gibi yukarda henüz de bebek tee aşağılarda hareket ediyo bazen bikini bölgesinden daha da aşağılarda :)

Banadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim
Sağlıklı olsun da bu haftada sıkıntısız doğar inşallah, öncelikle geçmiş olsuh canım, sağ salim dönün hastaneden

20 ile artırıyorum
20,2 ile zirveyi zorluyorum

Kizlar bebegim iki gundur hareketleri azaldi. Eskisi gibi canli vurmuyor. Sadece arada toplanma ve hafif hareketler hissediyorum.
Once saga ozellikle sola yatinca nerdeyse gunun her saatinde oynardi.
Korkmalimiyim normalmi??

Kizlar bebegim iki gundur hareketleri azaldi. Eskisi gibi canli vurmuyor. Sadece arada toplanma ve hafif hareketler hissediyorum.
Korkmalimiyim normalmi??
yeri daraldı die az hareket edio diolar ama aklın kaldıysa bi doktoruna danış yine de bnmki yemek yediğimde oynuo hep bide hep aynı saatler de

Korkmalimiyim normalmi??
Bnce normal canm bndede azalma var snin dediğin gbi aşırı hareketliydi bi kaç gundur sakinledi ki bnce normal yani yerleri yok artk sadece kıvrılma gbi küçük hareketler yapıyorlar artk hafif ittirmeler. İstersen bak internetten 36.haftada kese içinde nasl duruyorlar yerleri yok ki eski gbi canlı hareketleri olsun :)

yeri daraldı die az hareket edio diolar ama aklın kaldıysa bi doktoruna danış yine de bnmki yemek yediğimde oynuo hep bide hep aynı saatler de
Oturduğum zaman gogsumun altında sertlesmesini hissediyorum. Birkaç gün öncesine kadar yatinca her yattigimda vuruyordu simdi sadece arada sertleşme hissediyorum.
Eski msjlara bakdim cogumuzda varmış bu ama bilemedim ki insan korkuyordu yaa

Saol canim işte birden boyle kesilince korktum

hayırlısı olsun canım inşaAllah bekler ozamana kadar. Bende cuma günü görüşücem dr ile. Bakalım bizimki hangi gün. Ben 38+3 e denk gelen evlilik yıldönümümüzü istiyorum beklerse tabi.

Canim bende öyle düşünüyordum ama erken olur dedi. Yani seninki de Sezeryan olacaksa bekleyin derim. Çünkü yaş akciğer sendromu oluyormuş. Akciğer suyu tam atamiyormus.
Risk yoksa beklemek en iyisi tabiki.benim riskim oldugu icin zaten doktorda 38 yeterli diyo bakalm dogru kararı alrz ins

Ben fazla beklemek istemiyorum.nasip olursa 37- en fazla 38 beklerim
Bir an önce geçse şu günler. Bana kalsa ben de daha beklemek istemiyorum ama ne kadar kalırsa o kadar iyi. Sezaryende genelde 39+0 tavsiye ediliyor ama Çok zorlanıyorum artık.
Senin riskin neydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…