2017 EKİM Anne adayları

kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz

Sertlik bende de oldukça fazla...Gaz sıkıntısından olduğuna eminim artık...Çaresi dersen gazı atmak :))Ben evin içinde turluyorum...Biraz iyi geliyor sanki...
Fakat akıntı için doktoruna görünmen gerek canım..Son aylardayız ve ihmal etmeyelim derim..

kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz
Ben almadım...Gerekli olduğunda almayı tercih ediyorum açıkçası...Kızımda ilk başlarda hiç kullanmamıştım...Sonra ödünç vermişti komşum o da kullanmamış hiç...

Dayanamadim zaten geldim acile. Belimddn oyle bir agri giriyoki anlatamam nstye bagladilar simdi agri ve sertlik hic gecmiyor

İnşaAllah mühim bir şey yoktur canım güzel haberlerle çıkarsın. Yaz mutlaka
Sancı çıkmadı dedi dr. Bu dönemde olur boyle seyler falan dedi napicam peki bu agriyi sertligi diyorum en fazla parol icebilirsin baska bisey yapamazsin dedi gonderdi canim. suan hafifledi o ağrı biraz ama gercekten cok kotuydu doguruyorum sandım ya

Canım bende kaç gündür öyleyim. Karnım taş gibi oluyor, sancı giriyor. Magnezyumu 2 ye çıkardım bende. Onunla biraz rahatlıyorum. 1 tane de soda içiyorum çok sıkışınca. Ama birden bir ter boşalıyor doğuruyorum sanıyorum

Ah canim. Gunlerdir dayaniyorum artık bu gece en son bi ağrı girdi anlatamam kesin doguruyorum dedim nefesimi kesiyo midemi bulandiriyo ve ellerim falan uyustu o halde dusun altina girdim iyice kotu oldum belim iki buklum oldu apar topar ciktik eşimle şimdide annemlere geldim hastane annemlere daha yakin. Allah hepimize zamaninda doğum nasip etsin o korkuyu yaşadım.

Bende dua ediyorum yarınıda atlatayım diye. Doktorla çarş görüşeceğiz oda ayrı bişi. Özel muayenesinde, salıda hastaneye gidip iş göremez raporunu alcam bi doktor ismi vermiş onu bul demiş. İnş hayırlısı ile 1-2 hafta daha dururlar.

Banadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim

Banadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim
ya demin gittiğin doktor açılmayı nasl farketmedi de eve gönderdi kaç cm açılman var durdururlar inşallah hayırlısıyla korkma tatlım riski dönemleri geçtik ama bebişlerimiz artk kendilerine yetebilir tabi inşallah daha fazla kalır göbüşünde Allah yardımcınız olsun

Ben aldik weewell in elektrikli sarzli pompasini memnun kalirim ins

Gecmis olsun, ne durumdasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…