- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #27.021
kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sertlik bende de oldukça fazla...Gaz sıkıntısından olduğuna eminim artık...Çaresi dersen gazı atmak :))Ben evin içinde turluyorum...Biraz iyi geliyor sanki...2 gundur karnımdaki sertlik hic gecmiyor ve pozisyon degistirsemde bi işe yaramiyor. Bu aksamdan beride akıntım var afedersiniz ama beyaz ve çok koyu az az geliyor wc ye gittigimde. Uykusuzluga raziydim şu sertlik ve ağrı olmasa.
Ben almadım...Gerekli olduğunda almayı tercih ediyorum açıkçası...Kızımda ilk başlarda hiç kullanmamıştım...Sonra ödünç vermişti komşum o da kullanmamış hiç...kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz
Canım benim kızdan vardı. benim işime çok yaradı. Sende çalışıyorsun sanada gerekebilir. Benim lansinoh çiftli almıştım.kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz
Canım bezleri sleepy kendi sitesinden aldım. Mamayı emzirme atletini ebebekten aldım. Gögüs kremi ve göğüs ucu çıkarıcıyıda markafarmadan aldım.Hangi siteyi kullanıyorsun sipariş için???
Dayanamadim zaten geldim acile. Belimddn oyle bir agri giriyoki anlatamam nstye bagladilar simdi agri ve sertlik hic gecmiyorSertlik bende de oldukça fazla...Gaz sıkıntısından olduğuna eminim artık...Çaresi dersen gazı atmak :))Ben evin içinde turluyorum...Biraz iyi geliyor sanki...
Fakat akıntı için doktoruna görünmen gerek canım..Son aylardayız ve ihmal etmeyelim derim..
Hayir ucundan bahsediyorum orada mi catliyo hergun yagliyorum amaO çatlak olabilir canım o ayrı.
Teşekkürler cevabın içinCanım bezleri sleepy kendi sitesinden aldım. Mamayı emzirme atletini ebebekten aldım. Gögüs kremi ve göğüs ucu çıkarıcıyıda markafarmadan aldım.
İyi yapmışsın canım haber verDayanamadim zaten geldim acile. Belimddn oyle bir agri giriyoki anlatamam nstye bagladilar simdi agri ve sertlik hic gecmiyor
İnşaAllah mühim bir şey yoktur canım güzel haberlerle çıkarsın. Yaz mutlakaDayanamadim zaten geldim acile. Belimddn oyle bir agri giriyoki anlatamam nstye bagladilar simdi agri ve sertlik hic gecmiyor
Sancı çıkmadı dedi dr. Bu dönemde olur boyle seyler falan dedi napicam peki bu agriyi sertligi diyorum en fazla parol icebilirsin baska bisey yapamazsin dedi gonderdi canim. suan hafifledi o ağrı biraz ama gercekten cok kotuydu doguruyorum sandım yaİnşaAllah mühim bir şey yoktur canım güzel haberlerle çıkarsın. Yaz mutlaka
Çıktım canim ama ağrı siddetli olmasada devam. Bayramdan sonra kendi dr gidicem. Nobetci dr du. Istersen kal bu gece burda ama önemli bisey yok falan dediİyi yapmışsın canım haber ver
Endişe etme güzel olacak herşey
Sağlıkla çık inşallah
Canım bende kaç gündür öyleyim. Karnım taş gibi oluyor, sancı giriyor. Magnezyumu 2 ye çıkardım bende. Onunla biraz rahatlıyorum. 1 tane de soda içiyorum çok sıkışınca. Ama birden bir ter boşalıyor doğuruyorum sanıyorumSancı çıkmadı dedi dr. Bu dönemde olur boyle seyler falan dedi napicam peki bu agriyi sertligi diyorum en fazla parol icebilirsin baska bisey yapamazsin dedi gonderdi canim. suan hafifledi o ağrı biraz ama gercekten cok kotuydu doguruyorum sandım ya![]()
Ah canim. Gunlerdir dayaniyorum artık bu gece en son bi ağrı girdi anlatamam kesin doguruyorum dedim nefesimi kesiyo midemi bulandiriyo ve ellerim falan uyustu o halde dusun altina girdim iyice kotu oldum belim iki buklum oldu apar topar ciktik eşimle şimdide annemlere geldim hastane annemlere daha yakin. Allah hepimize zamaninda doğum nasip etsin o korkuyu yaşadım.Canım bende kaç gündür öyleyim. Karnım taş gibi oluyor, sancı giriyor. Magnezyumu 2 ye çıkardım bende. Onunla biraz rahatlıyorum. 1 tane de soda içiyorum çok sıkışınca. Ama birden bir ter boşalıyor doğuruyorum sanıyorum
Bende dua ediyorum yarınıda atlatayım diye. Doktorla çarş görüşeceğiz oda ayrı bişi. Özel muayenesinde, salıda hastaneye gidip iş göremez raporunu alcam bi doktor ismi vermiş onu bul demiş. İnş hayırlısı ile 1-2 hafta daha dururlar.Ah canim. Gunlerdir dayaniyorum artık bu gece en son bi ağrı girdi anlatamam kesin doguruyorum dedim nefesimi kesiyo midemi bulandiriyo ve ellerim falan uyustu o halde dusun altina girdim iyice kotu oldum belim iki buklum oldu apar topar ciktik eşimle şimdide annemlere geldim hastane annemlere daha yakin. Allah hepimize zamaninda doğum nasip etsin o korkuyu yaşadım.
İyi bayramlar kızlar ben kendimi tasiyamamaya başladım kilom iyice arttı buranın en kilolu hamilesin bnm büyük ihtimalle![]()
ya demin gittiğin doktor açılmayı nasl farketmedi de eve gönderdi kaç cm açılman var durdururlar inşallah hayırlısıyla korkma tatlım riski dönemleri geçtik ama bebişlerimiz artk kendilerine yetebilir tabi inşallah daha fazla kalır göbüşünde Allah yardımcınız olsunBanadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim
kızlarrrr süt sağma pompası aldınız mı ne marka aldınız yoksa ihtiyaç halinde mi almayı düşünüyosunuz
Gecmis olsun, ne durumdasin?Banadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim
Allahım esirgesin niye böyle oldu yaa.Banadua edin size yazsrkrn bi anda kanama basladi aklim cikti gitti hastanedeyim acilmm varmis nolur duaedin yavruma bisey olmasin bu sekilde devam ederse sezeryan olcakmisim