2017 EKİM Anne adayları

Bende de bir haftadır tekmeler hiç yok. Eskiden tekmelerden canım acırdı şimdi içerde kıvranma hareketleri var sadece. İttiriyor, gerinmeye çalışıyor. Sanki sıkışmış gibi çok derinde.
Hiç hareket etmediğinde çıplak elle göbeğimi yokluyorum Bikaç sn sonra hafif bir kıpırtı oluyor ama.
Uzandığında dikkat kesilip hissetmeye çalış canım

Off kızlar sanki benimde sancım var. Hiç rahat değilim. Salı günü gideceğim hastaneye. Biran önce şu tatil bitseydi. Doktorla çarşamba günü akşam görüşeceğiz. Çok korkuyorum. Bugün ilk ikiz doğdu tüp bebek ekim bölümünde. Benden 5 gün önceydi. Dün gece nişan gelmiş bu sabah doğuma almışlar. Çok şükür bebişleri iyi, küveze girmemişler.

Tabi sen yasadigin icin daha iyi bilirsin. Benim de doktorum cok iyi aslinda ama bilmiyorum dedigin gibi de olabilir..senin yakma islemini ve alinan sigili kim yolladi peki kadin dogum mu yoksa dermatoloji mi
Jinekolog canım şuan da hala takiplerimi yapıyor 7 yıldır doktorum sağolsun sayesinde çoğu şeyi rahatlıkla atlattım

Jinekolog canım şuan da hala takiplerimi yapıyor 7 yıldır doktorum sağolsun sayesinde çoğu şeyi rahatlıkla atlattım

Ben kriyoyu dermatolojide yaptiriyorum zaten bi kere yaptirdim onda da oylesine sans eseri gittigim an yapmisti kadin smdi randevulu gitcem carsamba gunu arastirma hastanesi zaten belki bu kez yollarlar patolojiye sorarim

Ben kriyoyu dermatolojide yaptiriyorum zaten bi kere yaptirdim onda da oylesine sans eseri gittigim an yapmisti kadin smdi randevulu gitcem carsamba gunu arastirma hastanesi zaten belki bu kez yollarlar patolojiye sorarim
Dondurma isleminden sonra kremde veriyolar ama hamilelikte sikintili belki ondan gecmemistir cunku biri gecmeyince cogalma yapabiliyo maalesef

Büyük ihtimal gönderirler hayırlı güzel haberlerle çabucak atlatırsın inşallah

Böyle deneyince oynadı biraz bizimki ama karnım çok taş gibi hiç rahat degilim otursamda yatsamda kalksamda rahat degilim gunlerdir boyle. Bide az once afedersiniz tuvalete gittigimde bembeyaz bi akıntı geldi
Bende armut yedim uzandım biraz hareketlendi sanki ama eskisi gibi değil. Canım karnında gaz vardır büyük ihtimalle. Cikmayinca benim de taş gibi oluyo çok sancılı oluyor.akıntıya normal diyorlar bu haftalarda.

Aynen canım sağımdan solumdan göğüs altından tekme yerdim hep. Bir haftada bu kadar farkeder mi bilmiyorum. Belki de buyuduler :)

Korkma canım artık çok az kaldı. Allahın izniyle sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah bizde. Benim de kasiklarim çok ağrıyor yuruyemiyorum doktor normal dedi. Başı asagida sanki vajinama baskı yapıyormuş gibi sanciyo. 37 ye kadar nasıl çalışıcam bilmiyorum.

Dondurma isleminden sonra kremde veriyolar ama hamilelikte sikintili belki ondan gecmemistir cunku biri gecmeyince cogalma yapabiliyo maalesef

Kendi doktorum zalain verdi krem olarak bide fitil verdi zalain 3 tane kasintim cok dedim diye kasintisi yok suan 2 gundur cok sukur. Kriyo yapilan yere kullanabilirisn kremi dedi ama kremi suruce daha cok kasiniyo :)

Canım ben salı günü çalışamaz raporunu alcam. Artık kaç hafta aktarmış oluyorum bilmiyorum. 31 temmuzda 30+1 de almıştım çalışabiliri. 35+2 de de ayrılacam. 5 haftamı aktarmış oluyorum acaba??
Bu arada bu akşam bavulu hazırladım. Biberonları vs kaynattım. Bavula da 2 şer takım, ağız mendilleri, 2 penye battaniye, 2 kalın battaniye, 2 şer çorap koydum. Kendime 2 pijama takım, 1 gecelik, terlik, ped, atlet, külot koydum. Çıkarken giymek için kıyafet. Süt sağma makinası.
Havlu kağıt, tuvalet kağıdı, peçete. Bir de tabak, bardak alcam.
Mama, göğüs kremi alıncak. Başka eksik varmı sizce??

Canm gecen hafta doktoruma hafif regl sancısı yaşıyorum arada dedim.normal dedi.seminki de dogum sancısı degildir emin ol.hem bundan sonra bebisler dogsa bile kuveze gerek kalmaz ins.cogul gebeliklerde bazen erken dogum olabiliyo ama her zaman degil.

Evet canm dogumdan önceki 5 haftanı aktarmış oluyorsun.3 hafta da dogum öncesi iznin var su anda.yani izne ayrıldığın bu salı gününden itibaren 16 hafta boyunca izinlisin. hangi tarihte dogum olursa olsun kalan izni dogum sonrasına aktariyolar erken dogum oldu yazıp.

Masallah artk sona doğru geliyoruz cantalar hazirlanıyomBebek için bez islak mendil falan aldn mı?ya da yazmayı unutmus olabilirsin.

Masallah artk sona doğru geliyoruz cantalar hazirlanıyomBebek için bez islak mendil falan aldn mı?ya da yazmayı unutmus olabilirsin.
Şimdi onların hepsini netten sipariş verdim. Mama, sleepy bez 2 adet, emzirme atleti, ıslak havlu, göğüs kremi ve göğüs ucu çıkarıcı. İlla unuttuğum bişey olur ama artık alırız

Bizde yalnız doğum öncesi 10 hafta. Yine 5 mi aktarmış oluyorum?

Bu arada ben de bugün yıkadım kıyafetlerini öpe koklaya...8 sene sonra tekrar aynı duygulardayım...
Heyecanlıyım...
Sabırsızım...
Duygusalım...
Hassasım...
Sancılıyım
Ve uyuyamıyorum...
Var mı benim gibi şu an??

2 gundur karnımdaki sertlik hic gecmiyor ve pozisyon degistirsemde bi işe yaramiyor. Bu aksamdan beride akıntım var afedersiniz ama beyaz ve çok koyu az az geliyor wc ye gittigimde. Uykusuzluga raziydim şu sertlik ve ağrı olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…