- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.981
Aslında bunu yapmaları lazım siğillerin yok olmadan patolojiye gönderip hangi tip olduğunu bilmek gerekir diye düşünüyorum
O çatlak olabilir canım o ayrı.Canim oyle agri sizi olmuyor ama catlamis gibi beyaz beyaz yariklar var benim
Muhakkak ki öyledir canım geçtiğim yolları bana ve bir çok kişiye uygulanan yöntemi anlatmaya çalıştım aslında ve bu konuda her doktor aynı tecrübeye sahip değil bende çıkan siğili kendim farkedip kendim teşhisini koymuştum ki doktorum denecek adam ısrarla hayır enfeksiyon deyip dünya kadar vajinal fitil kullandırıp durdu baktı geçmiyor evet siğilmiş yakalım dedi o saatten sonra o doktoru hemen sildim tavsiyeler üzerine başka doktora gittim direkt bu siğil deyip patolojiye gönderdi ve öyle yaktı siğillerin çünkü 100 den fazla tipi var bazıları tehlikeli olup ona göre takip ve tedavi öneriliyorHicbi fikrim yok bu konuda doktor eminim bizden daha bilgilidir ve gereken sey neyse yapacaktir :)
Katılıyorum. Benim kv ninde 3.çocuğu çok kiloluymuş. Kış şartları ve köy yeri olunca ölü Doğum yapmış. Ebe de bulamamışlar normal kişiler doğurtmaya kalkmış. Doğumu çok zor olmuş kocaman karnım vardı diyo. Şimdi o bunları yaşamış olmasına ve benim bir sürü riskim olmasına rağmen normal Doğum yap diyip duruyor. Herkes ister herşey doğalında olsun ama sağlıklı kısmını bir tart bakalım.Televizyonda bir kadin dogumcuyu dinlemistim o zaman hamile degildim ama hak vermistim.diyordu ki dogumun normali anormali yoktur normal dogum diye toplum kaliplastirmis.aslinda onun adi vajinal dogum.sezeryana onyargi olusturulup anormalmis gibi gosteriliyor gerekce olarak da eski kadinlar tarlada dogurmus evde kendi dogurmus ne gerek var sezeryana diyorlar.o eski kadinlara soralim kac cocugunuz var diye 5 kere hamile kaldim 2 sini kaybettim 7 cocugum var 3unu dogumda kaybettim vs.derler.cunku neden cunku sezeryan yoktu eskiden.simdi ise olu dogumlar cok az.cunku sezeryanla mudahale edebiliyoruz.Yani biz o zamanlar dogumda anne karninda bebekler kaybedilmesin yasasin diye sezeryan yapiyoruz diyordu.Gercekten de oyle dogumun anarmali normali yok vajinal dogum ve sezeryan dogum var.Annenannenden bahsedince aklima geldi paylasmak istedim
Biz kararlaştırdık, ziyarete gelecekler için yasin tesbih siparişi verdik artık değil tire meyit :)İsimlerinizi belirledinizmi ?
Biz hala bulamadık sanırım doğunca karar vericez :)
işte aynen bu o zaman korunma yok bukdr sakıncalı gıdalar yok ztn sürekli hamile kalıyolarmış onlarında bazısı doğuyo bazısı doğmuo bazısı doğumda ölüyomuş hastalıkların bile tanısı olmadığı için tedavisi yokmuş kadın 12tane doğurmuş 8i yaşıo ona göre ölen 4 tane sağlıksızmış Allah nasip etmemiş ölmüş ama biz bitaneye bile öylr zor kavuşuyoruz ki tabi ki kaybetmek istemiypruzTelevizyonda bir kadin dogumcuyu dinlemistim o zaman hamile degildim ama hak vermistim.diyordu ki dogumun normali anormali yoktur normal dogum diye toplum kaliplastirmis.aslinda onun adi vajinal dogum.sezeryana onyargi olusturulup anormalmis gibi gosteriliyor gerekce olarak da eski kadinlar tarlada dogurmus evde kendi dogurmus ne gerek var sezeryana diyorlar.o eski kadinlara soralim kac cocugunuz var diye 5 kere hamile kaldim 2 sini kaybettim 7 cocugum var 3unu dogumda kaybettim vs.derler.cunku neden cunku sezeryan yoktu eskiden.simdi ise olu dogumlar cok az.cunku sezeryanla mudahale edebiliyoruz.Yani biz o zamanlar dogumda anne karninda bebekler kaybedilmesin yasasin diye sezeryan yapiyoruz diyordu.Gercekten de oyle dogumun anarmali normali yok vajinal dogum ve sezeryan dogum var.Annenannenden bahsedince aklima geldi paylasmak istedim
Aynen oyle canim illa vajinadan ciksin diye zorlamak ustelik de riskli oldugu halde ne kadar sacma ve bencilceKatılıyorum. Benim kv ninde 3.çocuğu çok kiloluymuş. Kış şartları ve köy yeri olunca ölü Doğum yapmış. Ebe de bulamamışlar normal kişiler doğurtmaya kalkmış. Doğumu çok zor olmuş kocaman karnım vardı diyo. Şimdi o bunları yaşamış olmasına ve benim bir sürü riskim olmasına rağmen normal Doğum yap diyip duruyor. Herkes ister herşey doğalında olsun ama sağlıklı kısmını bir tart bakalım.
Imtihan dunyasi canim elbet Allah'in takdiri de var.ama tedbir bizden takdir Allah'tan.saldim cayira mevlam kayira dersek ohooooişte aynen bu o zaman korunma yok bukdr sakıncalı gıdalar yok ztn sürekli hamile kalıyolarmış onlarında bazısı doğuyo bazısı doğmuo bazısı doğumda ölüyomuş hastalıkların bile tanısı olmadığı için tedavisi yokmuş kadın 12tane doğurmuş 8i yaşıo ona göre ölen 4 tane sağlıksızmış Allah nasip etmemiş ölmüş ama biz bitaneye bile öylr zor kavuşuyoruz ki tabi ki kaybetmek istemiypruz
aynen öyle bende normal olsun diye diretenleri anlayamıyorum hayırlısı bebeğimiz içinde bizim içinde en sağlıklısı ne ise öyle doğsunlar teknoloji gelişio sonuçta o şartlarda karnını keselimde bebeği çıkaralım diyemeyecekleri için doğan doğuomuş doğamayan ölüyomuş anne kayıpları bile oluyomuş bu devirde riskleri en aza indiren bi yöntem varken neden anne de bebekte zora girsin kiImtihan dunyasi canim elbet Allah'in takdiri de var.ama tedbir bizden takdir Allah'tan.saldim cayira mevlam kayira dersek ohoooo
ben de oyle dusunuyorum canim sanirim bilincaltlarinda benim cektigim aciyi o da ceksin gibi bisey varaynen öyle bende normal olsun diye diretenleri anlayamıyorum hayırlısı bebeğimiz içinde bizim içinde en sağlıklısı ne ise öyle doğsunlar teknoloji gelişio sonuçta o şartlarda karnını keselimde bebeği çıkaralım diyemeyecekleri için doğan doğuomuş doğamayan ölüyomuş anne kayıpları bile oluyomuş bu devirde riskleri en aza indiren bi yöntem varken neden anne de bebekte zora girsin ki
Çok güzel olmuşlar :)Biz kararlaştırdık, ziyarete gelecekler için yasin tesbih siparişi verdik artık değil tire meyit :)
Teşekkür ederim canım ben de çok beğendim,Çok güzel olmuşlar :)
Canım bende 35+0 ım bugün. Benimkilerde çok hareketli değil bayadır. Ama hiç hissetmiyorsan bence git. Karnına vur mutlaka oynar. Benim bayadır yavaşladı ama hareketler.Kızlar Bebeğinizin hareketleri nasıl. Biz 35+0 dayız bugün ama iki üç gündür azaldı sanki hele bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Bişeyler yiyip sol yan yatiyorum bekliyorum yine yok korkmaya başladım.Rabbim sağlıklıca kucagimiza almayi nasip etsin ins
Muhakkak ki öyledir canım geçtiğim yolları bana ve bir çok kişiye uygulanan yöntemi anlatmaya çalıştım aslında ve bu konuda her doktor aynı tecrübeye sahip değil bende çıkan siğili kendim farkedip kendim teşhisini koymuştum ki doktorum denecek adam ısrarla hayır enfeksiyon deyip dünya kadar vajinal fitil kullandırıp durdu baktı geçmiyor evet siğilmiş yakalım dedi o saatten sonra o doktoru hemen sildim tavsiyeler üzerine başka doktora gittim direkt bu siğil deyip patolojiye gönderdi ve öyle yaktı siğillerin çünkü 100 den fazla tipi var bazıları tehlikeli olup ona göre takip ve tedavi öneriliyor
Yaa bende az once bu konuyu arastiriyordum senin yazini gordum canim. Bizde 34 haftaligiz ayni sekilde cok az hareket ediyor ettiginde de cok hafif hissedebiliyorum eskisi gibi sert olmuyorKızlar Bebeğinizin hareketleri nasıl. Biz 35+0 dayız bugün ama iki üç gündür azaldı sanki hele bugün hiç hareket etmedi diyebilirim. Bişeyler yiyip sol yan yatiyorum bekliyorum yine yok korkmaya başladım.Rabbim sağlıklıca kucagimiza almayi nasip etsin ins
Canım bende 35+0 ım bugün. Benimkilerde çok hareketli değil bayadır. Ama hiç hissetmiyorsan bence git. Karnına vur mutlaka oynar. Benim bayadır yavaşladı ama hareketler.
Yaa bende az once bu konuyu arastiriyordum senin yazini gordum canim. Bizde 34 haftaligiz ayni sekilde cok az hareket ediyor ettiginde de cok hafif hissedebiliyorum eskisi gibi sert olmuyor
Canım vurunca karnına azda olsa oynaması lazım. Eğer hiç tık yoksa bence bi git. Soluna uzan pıt pıt vur 1 saat içinde mutlaka hafifde olsa oynamalıKızlar acaba hareket alanları mi azaldı. İyi düşünmeye çalışıyorum. Çünkü ben sola ya da sağa yattigimda iki taraftan temele ve yumruklar olurdu. Şimdi ses yok
Tamam canım bide öyle deneyimCanım vurunca karnına azda olsa oynaması lazım. Eğer hiç tık yoksa bence bi git. Soluna uzan pıt pıt vur 1 saat içinde mutlaka hafifde olsa oynamalı
Hareket alanlari azaldi tabide ben yarın gidicem doktora bi kac gundur hic iyi hissetmiyorum kendimi karnim surekli taş gibi çok korkmaya başladımKızlar acaba hareket alanları mi azaldı. İyi düşünmeye çalışıyorum. Çünkü ben sola ya da sağa yattigimda iki taraftan temele ve yumruklar olurdu. Şimdi ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?