2017 EKİM Anne adayları

Bnde yokmu sanıyorsn canm bacağımda var bnmde basende yani. Karında yok ama bnce ordada olur. Doğumdan sonra sarı kantaron yağı alacağım snde al çatlaklar kirmiziyken kapatiyomus bayaa.

Alip denemek lazim oyleyse ama baya var bnm ya ugrasmak zor geliyo su havada yagla kremle :)

Kızlar karnım çok fazla geriliyor bildiğiniz taş gibi oluyo sizce bu bebeğin pozisyonundan mı yoksa kasılma mı? Bazen tek taraf bazen iki taraftan şişiyor ama genel olarak dünden beri hic yumuşak değil cok rahatsız ediyor beni

Benim hep oyle canım normal diyor herkes. Alıştım artik. Bebek donerkende cok kasiliyo karnim

Canim sanmam zayiflayacagini ama eski haline donersin muhtemelen:) senin gibi bi arkadasim var eski kilosuna dondu
Napalim. İdare etcez :) ya aslında ben abur cubur ve hamur işi yesem belki alirmda çok sevmem . İstemsiz bi şekilde biraz sağlıklı besleniyorm ondan sanırm . Yani özellikle şunu yemeyeym hc yapmam ama içim almiyo borek corek tatlı çikolata gbi şeyleri :)

Aman normal olsunda. Insan korkuyor valla. Agrisini sizisini bi yana biraktim hep birseymi var diye düşünmek mafediyo insani
Ben cok evhamliyim birde kafayi yiyecektim bir ara. Dusuk tehlikesi yaşamıştım zamanında. Hastanede yatinca artik herseyi buyutuyorum. Artik dogsada bende rahatlasam diyorum

Bende 64 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum ama görseniz yüzüm elim ayağım bacaklarım hep ödem hep şiş bide normalde de bacaklarım zayıf gövde kısmı kilolu olan bir bayanım. Hamilelikten sonra patatese geçirilmiş kürdan gibi duruyorum aynı Ama şikayetçi değilim elbet geçcek bunlar bebeğimi sağlıkla sıhhatle alayım kucagıma başka bişe istemiyorum.

Benimde öyle hep bu dönemlerde bebeğin hareketini daha çok hissediyoruz kramplar giriyo artık start verdik asıl sürece

Benimde öyle hep bu dönemlerde bebeğin hareketini daha çok hissediyoruz kramplar giriyo artık start verdik asıl sürece
Ah canım. Bu haftaya kadar yaşadığım hicbisey için miz mizlanmadim kendi kendime sesim çıkmadı hiç. Çalışmaya bile devam ediyorum ama son 1 haftadır hic iyi hissetmiyorum kendimi üstelik 2 gundur dahada kotuyum sertlik hic gecmiyor bugun çocuk gibi ağladım neden boyle diye sırf sinirim bozulduğu için. Eşim bile şaşırdı bu halime korktu adam hastaneye gidelim falan dedi ama gitsem ne olacak sanki gecicekmi bu sertlik Allah yardimcimiz olsun

Bende aynı durumdayım karnım gerillio sertleşio yatmama izin vermıyo ama çok kafaya takma bence doktoruma danıştım ee bunlar olacak artık dedi bana o yuzden bende çok üstüne düşmüorum

sn çok yaşa emi . Ne güldüm

Bnde yokmu sanıyorsn canm bacağımda var bnmde basende yani. Karında yok ama bnce ordada olur. Doğumdan sonra sarı kantaron yağı alacağım snde al çatlaklar kirmiziyken kapatiyomus bayaa.
onu bende duydum bende dünden önceki gün karnımın alt tarafında minicik nokta şeklinde gördüm ilerler gider ordan kesin okdrda kremlendim ama yapcak bişey yok 9 kilodayım daha öyle aşırı kiloda almadm ama napalım kısmet

Aynen çok kilo ile cidden alakası yok vücut yatkinsa hemen catliyosun. Yağ ve kremleri devam et bnce en azından daha da fazlalasmasin. Kaşıntı fln oldu mu çatlama olmadan önce?

magnezyum kullanıomusun kasılmaysa eğer ii geliyo

Aynen çok kilo ile cidden alakası yok vücut yatkinsa hemen catliyosun. Yağ ve kremleri devam et bnce en azından daha da fazlalasmasin. Kaşıntı fln oldu mu çatlama olmadan önce?
yok olmamıştı çok kuru bi cilt yapımda yok ztn çatlamam diye düşünüyodum ama 36 sınırım oldu inşallah fazlalaşıp haritaya döndürmez karnımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…