- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.921
İsimlerinizi belirledinizmi ?
Biz hala bulamadık sanırım doğunca karar vericez :)
Bebek ti suydu derken baya veririm 6 kilo faln ama umarm alırım emzirirken. Daha çok zayiflarsam o kötüAllah'im hamile iken normale donmussun:)) umarim vermezsin
Bebek ti suydu derken baya veririm 6 kilo faln ama umarm alırım emzirirken. Daha çok zayiflarsam o kötü
eğer kanama hassasiyet fln varda tuzlu suyla gargara ii gelioDiş etlerimi parcalayana kadar bastirmak istiyorum ya neden olur ki boyle :) ip kürdan ne varsa aralarina sokasim geliyo :):)
Bizde Miray koyacağız :)İsimlerinizi belirledinizmi ?
Biz hala bulamadık sanırım doğunca karar vericez :)
Güzel isim tuğraBen tuğra koycam. Magnetinş aldım buzdolabına yapıştırdım gelen giden de alıştı artık herkes tuğra diye bahsediyor :)
En iyisi seninkiDogmadan erkek olursa EmirAli idi :))
Miray çok narin geliyor bana :)Bizde Miray koyacağız :)
Aynen cnm bende söylemesi çok tatlı dedikçe diyelim geliyor adıyla yaşasın inşallah hepimizin evladı anne anne diye kosustursunlarMiray çok narin geliyor bana :)
Çok tatlı seslenmesi falan :)
eğer kanama hassasiyet fln varda tuzlu suyla gargara ii gelio
Kızlar kendimi durduramiyorum iştahım çok açık sürekli bir abur cubur çikolata şeker yeme isteği var. Yiyorum da. Şimdiye kadar 10 kilo aldım boyum uzun olduğu için çok belli olmuyor ama böyle giderse siserim iyice. Herkesin iştahı kapanır benimki açılır :))) inşallah bebisime yarar
En iyisi seninki
Önceden belli olması büyük rahatlık
Yeğenimin adıda emir ali :)
Canm bu haftalarda istah acılıyo.ama biraz frenle kendini fazla yeme bence..son ay artk şekerin yükselebilir.ben yemiyorum dogumdan sonra yerim deyip erteliyorum hep.Kızlar kendimi durduramiyorum iştahım çok açık sürekli bir abur cubur çikolata şeker yeme isteği var. Yiyorum da. Şimdiye kadar 10 kilo aldım boyum uzun olduğu için çok belli olmuyor ama böyle giderse siserim iyice. Herkesin iştahı kapanır benimki açılır :))) inşallah bebisime yarar
Canm bu haftalarda istah acılıyo.ama biraz frenle kendini fazla yeme bence..son ay artk şekerin yükselebilir.ben yemiyorum dogumdan sonra yerim deyip erteliyorum hep.
Canm bu haftadan sonra doktor tutup tekrar seker yüklemesi yapmaz bence.ha diyelim yaptı yüksek çıktı sana diyet yap sekerden karbonhidrattan uzak dur diyecek.ben de zaten varmış gibi davran yeme diyorum.zayem son 3.5 hafta kendimizi tutalm bebislerin sağlığı icin yemeyelimBenim de aklıma o geldi. Normalde şekerim iyi çıkmıştı bi sorun yoktu. Acaba bu haftalarda yükselir mi ki. Korktum birden doktora sorsam mi acaba.
Bnde yokmu sanıyorsn canm bacağımda var bnmde basende yani. Karında yok ama bnce ordada olur. Doğumdan sonra sarı kantaron yağı alacağım snde al çatlaklar kirmiziyken kapatiyomus bayaa.Sagligini etkilemiyosa bosver ya kilo alip napcaksin baksana heryerimiz catladi gitti cogumuzun zayiflasak bile pofuduk pofuduk sünecek diye korkuyorum valla ne guzel almiyosun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?