2017 EKİM Anne adayları

Diş etlerimi parcalayana kadar bastirmak istiyorum ya neden olur ki boyle :) ip kürdan ne varsa aralarina sokasim geliyo :):)

Bebek ti suydu derken baya veririm 6 kilo faln ama umarm alırım emzirirken. Daha çok zayiflarsam o kötü

Sagligini etkilemiyosa bosver ya kilo alip napcaksin baksana heryerimiz catladi gitti cogumuzun zayiflasak bile pofuduk pofuduk sünecek diye korkuyorum valla ne guzel almiyosun iste

Kızlar kendimi durduramiyorum iştahım çok açık sürekli bir abur cubur çikolata şeker yeme isteği var. Yiyorum da. Şimdiye kadar 10 kilo aldım boyum uzun olduğu için çok belli olmuyor ama böyle giderse siserim iyice. Herkesin iştahı kapanır benimki açılır :))) inşallah bebisime yarar

Kızlar kendimi durduramiyorum iştahım çok açık sürekli bir abur cubur çikolata şeker yeme isteği var. Yiyorum da. Şimdiye kadar 10 kilo aldım boyum uzun olduğu için çok belli olmuyor ama böyle giderse siserim iyice. Herkesin iştahı kapanır benimki açılır :))) inşallah bebisime yarar

Abur cubur cikolata sekerin bebisine yarayacagini hic zannetmiyorum:) ama az bi vaktin kalmis zaten bu zamana kadar asiri kilo almamissin bence dikkat et sonra bizim gibi olma ")

En iyisi seninki
Önceden belli olması büyük rahatlık
Yeğenimin adıda emir ali :)

Evet ama kiz olsaydi muhtemelen ben de hala secememiz olcaktim:) gerci kiz ismi olarak da Asya yi cok begeniyorum ama asyalarda genelde aksi oluyo diyolar :):)

Canm bu haftalarda istah acılıyo.ama biraz frenle kendini fazla yeme bence..son ay artk şekerin yükselebilir.ben yemiyorum dogumdan sonra yerim deyip erteliyorum hep.

Canm bu haftalarda istah acılıyo.ama biraz frenle kendini fazla yeme bence..son ay artk şekerin yükselebilir.ben yemiyorum dogumdan sonra yerim deyip erteliyorum hep.

Benim de aklıma o geldi. Normalde şekerim iyi çıkmıştı bi sorun yoktu. Acaba bu haftalarda yükselir mi ki. Korktum birden doktora sorsam mi acaba.

Benim de aklıma o geldi. Normalde şekerim iyi çıkmıştı bi sorun yoktu. Acaba bu haftalarda yükselir mi ki. Korktum birden doktora sorsam mi acaba.
Canm bu haftadan sonra doktor tutup tekrar seker yüklemesi yapmaz bence.ha diyelim yaptı yüksek çıktı sana diyet yap sekerden karbonhidrattan uzak dur diyecek.ben de zaten varmış gibi davran yeme diyorum.zayem son 3.5 hafta kendimizi tutalm bebislerin sağlığı icin yemeyelim

Sagligini etkilemiyosa bosver ya kilo alip napcaksin baksana heryerimiz catladi gitti cogumuzun zayiflasak bile pofuduk pofuduk sünecek diye korkuyorum valla ne guzel almiyosun iste
Bnde yokmu sanıyorsn canm bacağımda var bnmde basende yani. Karında yok ama bnce ordada olur. Doğumdan sonra sarı kantaron yağı alacağım snde al çatlaklar kirmiziyken kapatiyomus bayaa.

Back