2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bende kilo aldim saniyordum ama hala 6 kiloda sabit kaldim 54 ile hamile kaldim şimdi 60im. Sebebinide bilmiyorum herseyi yerim
Bnde almiyom canm 7 kiloda bn almisim bugn 35+0 ım . Esim dahil etrafındaki herkes kilo almadn hatta veriyosn bnce diyolar . Yüzüm faln baya çöktü bu ay göz altlarım karardı . Kilo vermedm ama bnce almadmda o 7 kiloda bebek ve ekleri (l
Plesanta, su vs.)

Aa niye önermedi ki acaba ben de aynısından aldım kaç aydır evde eşim de ben de sürekli deneme sürüşü yapıyoruz gayet rahat gidiyo aslında..:)
Ici cok sert bebek hic rahat edemedi. Yatiramadik arabada bir kez bile demis. Pierre cardin almis simdi. Onda mışıl mışıl uyuyormus. Hic huzursuzluk yapmıyormuş

Ici cok sert bebek hic rahat edemedi. Yatiramadik arabada bir kez bile demis. Pierre cardin almis simdi. Onda mışıl mışıl uyuyormus. Hic huzursuzluk yapmıyormuş

Yoo aslında diğer çoğu arabada olmayan kendi pofuduk pedi var bitişik.. neyse deneyip görücez artık..

iyi bisey mi bilmiyorum :) anneme kilomu soyledigimde baya sinirlendi

canim iste bebek normal giderken biz anormal gitmeyelim sonucta depolardan gidiyo hersey guclu olmamiz lazim banada herkes hic bozmadin kendini vs diyo ama bu iyi bisey mi bilmiyorum emzirme donemi icinde kuruyup kalmayalim sonra

Evet cnm Allah sabrını bol versin evlat bu sonuçta melek olmuş kıyamam çok üzüldüm imtihanın en büyüğünu yaşıyor Allah aynı acıyı bir kez daha yasatmasin
Amin Allah sabirlarin en büyüğünü versin. Allahım hepimizin evladini bizlere bagislasin.
Artik çok korkuyor insan biran önce alsak kucagimiza

Amin Allah sabirlarin en büyüğünü versin. Allahım hepimizin evladini bizlere bagislasin.
Artik çok korkuyor insan biran önce alsak kucagimiza
Amin cnm rabbim herkesin evladını bağışlasın Benim ödüm kopuyor hareket etmeyince çok zor maalesef ama elden birşey gelmez melek olmuş onur dünyada annesini bekleyecek kadere çok inanırım elinden geleni yaptı annesi buda onun kaderiymis acısını anlamamız mümkün bile değil

Zaten 45 kilo ile hamile kaldm emzirirken dahada verdiğini dusunemiyim

Pek bir bayram havasında olmasak da ailesiz gurbette.Bayramınız mübarek olsun kızlar sağlıklı sıhhatli huzurlu nice bayramlar sevdiklerinizle beraber
Bizde de durum aynı. Gidemedik memlekete. Yolculuk yasak. Bundan sonraki bayramları bebeklerimizle geçireceğiz inşallah.

Kizlar dun gece karnim baya sertti sertlesip gevseme tarzi deil dun tum gece sertti siz de boyle bir sey yasayan oldu mu ?

Kızlar iki gündür göğüslerim sanki süt doluyor, size de oluyor mu emzirme zamanı dolunca sızlar ya hemen emzirir rahatlarız o sızı sanki dolup şişmiş gibi

Kızlar iki gündür göğüslerim sanki süt doluyor, size de oluyor mu emzirme zamanı dolunca sızlar ya hemen emzirir rahatlarız o sızı sanki dolup şişmiş gibi
Canim oyle agri sizi olmuyor ama catlamis gibi beyaz beyaz yariklar var benim

İsimlerinizi belirledinizmi ?
Biz hala bulamadık sanırım doğunca karar vericez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…