2017 EKİM Anne adayları

kötü düşünme hiç canm bak ilerliyo ne güzel babylicious a noldu

Memlekete gittin mi canim yolculuk nasildi ? Kasilmalar artiyorsa birakma canim sakin az kaldi Allah'in izniyle
Evet dun geldim yolculukta sknti olmadi aslinda dunde iyiydim ama bugun fenayim. Gunde tek olarak devam etcem kasilmalar var ama bu kadari normaldir artik diye tekrar 2 ye cikmadim. 16sinda kontrolumde dr ne diycek bakalim. Sen iyimisin peki birakmistin adalati

bnm doktorda progestanı fln 35te bırakırız diyodu şimdi sancıları çıkınca 2 şer tane devam ediyorum magnezyumla progestana bebişler ii olsunda içeriz artk ilaçları napalım
Oyle canim sknti olacak olursa 2 tane derse tekrardan 2ye cikarim mecbur. Oncelikle saglikli dogmalari onemli

İyi bayramlar kizlarr.
babylicious bebeğini mi kaybetmisss. Kaç gündür aklimdaydi etiketleme yapamadigim için soramamisdim
İlk doğum yapan oydu aramizda çok üzüldüm yaa

Birakinca karnimda sertlesme sıklasti canim iki gunde bir kullaniyorum su an.bayramdan sonra benim de randevum insallah iyi olur her sey :) hareketleri nasil bebisin

Birakinca karnimda sertlesme sıklasti canim iki gunde bir kullaniyorum su an.bayramdan sonra benim de randevum insallah iyi olur her sey :) hareketleri nasil bebisin
Eskisine oranla yinede az ama artik yeri darAldı ben ona bagliyorum. Adalati 2kez kullandigim zamna gore ise fazla. Ama yolculuk sanirim iyi gelmedi. Duzenmde bozulunca tabi

Eskisine oranla yinede az ama artik yeri darAldı ben ona bagliyorum. Adalati 2kez kullandigim zamna gore ise fazla. Ama yolculuk sanirim iyi gelmedi. Duzenmde bozulunca tabi
Yorgunluktan oluyor canim benim de biraz yorulsam karnim sertlesiyor hemen randevu gunum gelse de hayirli haberlerini alsam diye dua ediyorum en son suyu ust sinirda demislerdi onu da merak ediyorum artti mi azaldi mi diye

Cnm şeker yok diye dikkat etmedim değil ilk 4 ay riskliydim ben genelde yattım en çok kiloyu o zaman aldım 6 kilo falan dikkat ediyorum şimdi tabi ki ama kendimi taşıyamaz oldum çok zor nefes nefese kalıyorum yolda falan

İyi bayramlar kizlarr.
babylicious bebeğini mi kaybetmisss. Kaç gündür aklimdaydi etiketleme yapamadigim için soramamisdim
İlk doğum yapan oydu aramizda çok üzüldüm yaa
Evet cnm Allah sabrını bol versin evlat bu sonuçta melek olmuş kıyamam çok üzüldüm imtihanın en büyüğünu yaşıyor Allah aynı acıyı bir kez daha yasatmasin

Kizlar travel sistem bebek arabası olarak
ne aldınız veya neye karar verdiniz. Ben hala cok kararsızım. Sunny baby ultima düşündüm ama kullanan bir arkadas hic onermedi. Oda hüsran. Sizde fikirlerinizi ve aldiklarinizi paylasirmisiniz.

biz casual cadillac air aldık ama kullanmadığımız için yorum yapamıcam henüz

Aa niye önermedi ki acaba ben de aynısından aldım kaç aydır evde eşim de ben de sürekli deneme sürüşü yapıyoruz gayet rahat gidiyo aslında..:)

Kizlar bende kilo aldim saniyordum ama hala 6 kiloda sabit kaldim 54 ile hamile kaldim şimdi 60im. Sebebinide bilmiyorum herseyi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…