2017 EKİM Anne adayları

Kızlar normal doğum kolaylığını ve süt için hurma tavsiye ediliyor belki bilirsiniz başlayanınız var mı 34. Haftamdayım başlasam mı ki :KK76:
Benim drum hurmayı yasaklamıştı, sormadım ama 36dan sonra başlarım diye düşünüyorum

Evet canım soba.. sonbahar ayına denk geliyor ya banyo yaptırırken mecbur ısıtmak lazım odayı buralar şimdiden soğumaya başladı valla..
Ben kumtelin fanlı ısıtıcılarından aldım, işyerinde de kullanıyorlardı, memnun kalacağımı düşünüyorum. Izgaralı ısıtıcılar bebekli evde bana tehlikeli geliyor:KK51:

Benimde aklıma gelip duruyo normal doğumu nasıl yapıcam die ama motive ediyorum kendimi kararımdan vazgeçmemek için doktorum yolunda gitmeyen biley görürse o an beni sezeryana alır. Ya da sezeryan sonrası yaşayacagım durumdansa normalde o an yaşarım acısını sonra da rahat ederim diyorum.ya burda sezeryanı kötülemiyorum yanlış anlamasın kimse ama doktorlar da diyor normal doğum önceliğimiz die bende normal doğum die kararlılıkla devam ediyorum. İnşallah sağlıklı bişekilde kolay bi şekilde atlatırız. Sonucu öyle güzelki çektiğin acıya değecek.
Ben en başından beri sezeryan doğum düşünüyordum. Bu aralar beni normal doğuma yönlendirmeye çalışıyor herkes. Annem dahil. Biraz kafama yattı söyledikleri. Çok da dayanılmayacak bir şey değilmiş. Sonrasında çok rahat ediyormuşsun falan. Bakalım artık benim de önceliğim normal doğum oldu. Ama doktora söyleyeceğim. En ufak bir risk görürse beni sezeryana alsın diye. Ona bırakacağim yani. Artık kısmet. Şartlar neyi gerektirirse öyle olacak. Ben ikisinden de korkuyorum. Hakkımızda en hayırlısı neyse öyle olsun.

Benimde aklıma gelip duruyo normal doğumu nasıl yapıcam die ama motive ediyorum kendimi kararımdan vazgeçmemek için doktorum yolunda gitmeyen biley görürse o an beni sezeryana alır. Ya da sezeryan sonrası yaşayacagım durumdansa normalde o an yaşarım acısını sonra da rahat ederim diyorum.ya burda sezeryanı kötülemiyorum yanlış anlamasın kimse ama doktorlar da diyor normal doğum önceliğimiz die bende normal doğum die kararlılıkla devam ediyorum. İnşallah sağlıklı bişekilde kolay bi şekilde atlatırız. Sonucu öyle güzelki çektiğin acıya değecek.
Ben en başından beri sezeryan doğum düşünüyordum. Bu aralar beni normal doğuma yönlendirmeye çalışıyor herkes. Annem dahil. Biraz kafama yattı söyledikleri. Çok da dayanılmayacak bir şey değilmiş. Sonrasında çok rahat ediyormuşsun falan. Bakalım artık benim de önceliğim normal doğum oldu. Ama doktora söyleyeceğim. En ufak bir risk görürse beni sezeryana alsın diye. Ona bırakacağim yani. Artık kısmet. Şartlar neyi gerektirirse öyle olacak. Ben ikisinden de korkuyorum. Hakkımızda en hayırlısı neyse öyle olsun.
Kızlar bebiş dünden beri canımı çok acıtıyo belime sanki bıcak saplıyo ağlıcam nerdeyse :mad: Sizde de var mı böyle bi durum?
Doğum sancısı olmasın. Aynı senin bahsettiğin gibi ifade ediyorlar.

Kızlar sağlıkla doğuraydık bebişlerimizi valla çok zorlanmaya başladım bi de üstüne ishal bulantı yeni geldim hastaneden ,Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun. Bana leblebi iyi gelmişti ishal için. Bi de dr reflor verdi. 3 gece onu içtim. Kadın doğmcum verdi. Kullanılabiliyor yani.

Geçmiş olsun. Bana leblebi iyi gelmişti ishal için. Bi de dr reflor verdi. 3 gece onu içtim. Kadın doğmcum verdi. Kullanılabiliyor yani.
Leblebi de yedim canım çok sağol, doktor seruma bi şey koydu mu bilmiyorum ,o ilacı vermeymiş keşke çok zor ya ishal

Selam kızlar pat diye girdim lafa kusuruma bakmayın...
Saatlerdir uyuyamıyorum bel ağrısından
Ne kadar forum varsa bakındım
Burayı yeni gördüm iki tane varmış Ekim anneleri bilmiyordum
Sizi de takip etmek isterim

Selam kızlar pat diye girdim lafa kusuruma bakmayın...
Saatlerdir uyuyamıyorum bel ağrısından
Ne kadar forum varsa bakındım
Burayı yeni gördüm iki tane varmış Ekim anneleri bilmiyordum
Sizi de takip etmek isterim
hoşgeldinn yan yatmaya çalış yastıkla destekle kendini ben sırt üstü döndüğüm an başlıo bel ağrısı

Back