2017 EKİM Anne adayları

Emzik olayı şahaneymiş gerçekten

Kızlar sağlıkla doğuraydık bebişlerimizi valla çok zorlanmaya başladım bi de üstüne ishal bulantı yeni geldim hastaneden ,Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bizim burdada devlet hastanesi yeni yapıldı ben kızımda doğum kurşuna gitmiştim hep gezdirdilir odaları tek kişilik ve gayet konforlu ben doktorumu bırakmadım için hangi hastanedeyse oraya gidiyorum yoksa bizim hastanemizde süper

Ordada ordada acı aynı muhakkak ama mikrop kapma olasılığı var ve doktor eli diye bişey olduğuna inanıyorum ben sezeryan oldum ve ne acı ne bisey aynı doktora giden bütün herkesde aynı şeyi söylüyor.kaldı ki ebe dır hasta bakıcı dır bütün temizlik kanama kontrolü ateş tansiyon bez değişimi hepsini kendileri yaptı Allah razı olsun ben annemin bile beni o halde görmesini tercih etmem o yüzden hastanem den çok memnunum.doktorum başka hastanede olsa el mahkum oraya giderdim ama şükür hastanenin ortağı

Bizim özel odada anne yatağında cibinlik aynı şekilde bebeğinde ayak ucunda süsleme.serbet için o kurnalı cam sise bardakları ayrıca serbetide hastane veriyomuş.iki ayrı oda var iki wc ben çok beğendim yani.bizim bütün akrabalar burda iki tarafta kalabalık gelen giden çok olur kısmet olursa bakalım suit oda istiyorum.

Kuzu o dediğin hastanede ne olaylar dönüyor bilsen orda nst bile yokmuş mikrop kapan faln varmis ki devletten de farkı yok odaları 2 kişilik doğumhane ye önüne gelen giriyo hastayla birlikte bnm elti orda yaptı . Devlet daha temizdir eminimm :))

Temizlik konusunda ablamda öyle diyo bilmiyorum en son gordugumde iğrenç kokuyordu ama tecrübe konusunda haklisin 3 4 oldu hastanemin dogumhanesine giriyom nee doğum yapan gordm nede sancı çeken haftada 3 5 doğum oluyordur ama devlette günde en aşağı o kadr oluyordur. Ya ablam mecbur d gitti devlete sigortası yoktu çok fazla para istiyorlardı ozelde gitti devlete ama memnun herşey çok iyi suriyelilerde olmasa harika olur faln dedi

Arkadaşlar gelinimle konuştum da şimdi geçen sene ekimde doğum yaptı o da tecrübelerinden faydalanmak istedim sizlerin de aklında bulunsun benim gibi düşünemeyenler varsa..:) doğunun en soğuk illerinden birinde yaşıyoruz.. bana elektirikli ısıtıcı aldın mı diye sordu valla tamamen çıkmış aklımdan.. siz alacak mısınız ya da kullanan var mı marka tavsiyelerinizi alabilirim..

Canım ısıtıcı derken soba mı? Benim bir fanlı sobalardan var, birde alman malı bu radyatör tipi sobam var. Fanlı banyo falan yaptırırken falan baya işe yarıyor küçük bişey.

Kızlar normal doğum kolaylığını ve süt için hurma tavsiye ediliyor belki bilirsiniz başlayanınız var mı 34. Haftamdayım başlasam mı ki

Canım ısıtıcı derken soba mı? Benim bir fanlı sobalardan var, birde alman malı bu radyatör tipi sobam var. Fanlı banyo falan yaptırırken falan baya işe yarıyor küçük bişey.

Evet canım soba.. sonbahar ayına denk geliyor ya banyo yaptırırken mecbur ısıtmak lazım odayı buralar şimdiden soğumaya başladı valla..

Hic duymamistim valla :)

Bizde büyük boy ufo var yaza çıkana kadar banyo larda odayı ısıtıyoruz canım şart yani gerekli birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…