- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.821
Emzik olayı şahaneymiş gerçektenBasima aynisi geldi, cidden patladim en sonunda zaten. 3 aylik bebegin bir koca gardrop giysisi var, sadece 3 tane tulum almisim bebegime, alma yeter yeter giydiremiceksin diye kuduruyo... bi de sanki salaktim, 2 tulumla 3 ay gecirdim ben birini yikadim birini giydirdim diyo... dayanamadim en sonunda, dedim her gordugumde baska baska giyiyo bu cocuk, onlar hediye geldi dedi. Oturup hediye getirirler diye bekleyemem ben dedim.
Bebek arabasi almis 1300 liraya, bana diyo ki sen bosuna alma, 70 liralik baston satiliyo bim de en kullanisli o ondan alsana.
Bebege kuvet alma, 1 ay yikadim sonra kullanmadim gereksiz yer kapliyo ilk zamanlar legende yikamak daha mantikliymis (madem kullanmiyosun ver ben kullanim diyemiyosun iste)
Ya soka girdim soka! Emzik alma 0-3 ay kullaniliyo zaten ben veririm sana biz 3 ayi doldurmus oluyoruz seninki dogana kadar dedi!
Bahsi gecen konusma gorumcemle yaptigim bir konusma degil ustelik, bu tam tersi benim kendi tarafimdan birisi, kiskancligin dibine vurmus akli cikmis ondan bi tik iyisini alirsam da o benden asagi kalirsa diye...
Yoksa kimsenin umurunda degil kocamin ne kadar masraf ettigi.... seninkiler de oyledir, uyuz oluyorum bu insanlara. Bosver o yuzden, ben en son actim agzimi sovdum soylendim simdi konusmuyoruz cok rahatim:)
Geçmiş olsun canım ne oldu öyle sana üşütme falan mı?Kızlar sağlıkla doğuraydık bebişlerimizi valla çok zorlanmaya başladım bi de üstüne ishal bulantı yeni geldim hastaneden ,Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bilmiyorum canım ya saat 6 dan beri böyleyim, salgın var dediler acildeki Dr da pek ilgilenmedi serum verdi işte ,çok sağol bu arada canımGeçmiş olsun canım ne oldu öyle sana üşütme falan mı?
Geçmiş olsun canm.bol su ic bir de muz iyi geliyo diyorlarKızlar sağlıkla doğuraydık bebişlerimizi valla çok zorlanmaya başladım bi de üstüne ishal bulantı yeni geldim hastaneden ,Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok sağol canım evet muz iyi geliyormuş dedi annem de yedim , su şart evetGeçmiş olsun canm.bol su ic bir de muz iyi geliyo diyorlar
Canım bizim burdada devlet hastanesi yeni yapıldı ben kızımda doğum kurşuna gitmiştim hep gezdirdilir odaları tek kişilik ve gayet konforlu ben doktorumu bırakmadım için hangi hastanedeyse oraya gidiyorum yoksa bizim hastanemizde süperDevlet Hastaneleri artık öyle değil kızlar hepinizde bir on yargı oluşmuş bende de vardı ta ki bir yakınım maddi durumlari da cok cok iyi olmasina ragmen özellikle özel hastaneyi değil devlet hastanesini tercih edene kadar. Çok memnun kaldı odalar artık tertemiz ve cok iyi ilgileniyolar. Ayrıca en tecrübeli doktorlar doğum hastanesinde oluyor. Özel hastanede günde bir ya da iki doğum yapılırken devlet hastanesinde onlarca doğum yapılıyor. Tercih meselesi tabiki bende suan hem özele hem devlete gidiyorum kontrole ama doğumum büyük ihtimalle devlette olcak.
Ordada ordada acı aynı muhakkak ama mikrop kapma olasılığı var ve doktor eli diye bişey olduğuna inanıyorum ben sezeryan oldum ve ne acı ne bisey aynı doktora giden bütün herkesde aynı şeyi söylüyor.kaldı ki ebe dır hasta bakıcı dır bütün temizlik kanama kontrolü ateş tansiyon bez değişimi hepsini kendileri yaptı Allah razı olsun ben annemin bile beni o halde görmesini tercih etmem o yüzden hastanem den çok memnunum.doktorum başka hastanede olsa el mahkum oraya giderdim ama şükür hastanenin ortağıTabiki öyle değildir bilmiyorum ama ben hastanemi seçmişim en başından beri ona gidiyorum devlete daha hic gitmedim tutup da bu durumda devlette dogum yap diye baskı olması rahatsız ediyor. Hele bir de kendi özele gidip bana böyle demesi ve bu kişinin görümce olması da iyice sinir ediyor :) inşallah herkes memnun ayrılır hastanesinden. Allah pişman ettirmesin seçimlerimizde.
Bazısı diyor borca girerim yine özele giderim bazısı diyor aynı orda da canın acıyacak devlette de işte herkesin görüşü farklı. Sağ salim kurtulalım da bu stresli gunler geride kalsın artık
Bizim özel odada anne yatağında cibinlik aynı şekilde bebeğinde ayak ucunda süsleme.serbet için o kurnalı cam sise bardakları ayrıca serbetide hastane veriyomuş.iki ayrı oda var iki wc ben çok beğendim yani.bizim bütün akrabalar burda iki tarafta kalabalık gelen giden çok olur kısmet olursa bakalım suit oda istiyorum.görümce işte canım kardeşine kıyamıyor ya da bana kıymak istiyor :) zaten zerre hoşlanmayız birbirimizden eşimin hatrına katlanıyorum işte onda da birkaç saat içinde huzurumu bozuyor. Burda da suit odalar 350 kral dairesi 500 demişlerdi yanlıs hatırlamıyorsam ama Tek kişilik odalar da gayet konforluydu o yüzden hic düşünmedim bile onları. Ama böyle yaptıkları için artık düşüneyim en iyisi :)
Kuzu o dediğin hastanede ne olaylar dönüyor bilsen orda nst bile yokmuş mikrop kapan faln varmis ki devletten de farkı yok odaları 2 kişilik doğumhane ye önüne gelen giriyo hastayla birlikte bnm elti orda yaptı . Devlet daha temizdir eminimm :))Heryerde var demekki böyle tipler. Bizim burda da hastane ücretleri oldukça düsük dogum fiyatlari 600 lira felan benim gittigm hastanede. Muayene ucreti 12 lira olup sadece muayene ucretiyle dogum yaptiran hastane var bitanede gidenler memnun aslinda hic kotu bisey duymadim hastaneyle ilgili ama gitmeyide dusunmedim doktorumdan memnunum diye bana da etrafimdakiler hep oraya git diyo bosuna para vermeyeymisim :))
Temizlik konusunda ablamda öyle diyo bilmiyorum en son gordugumde iğrenç kokuyorduDevlet Hastaneleri artık öyle değil kızlar hepinizde bir on yargı oluşmuş bende de vardı ta ki bir yakınım maddi durumlari da cok cok iyi olmasina ragmen özellikle özel hastaneyi değil devlet hastanesini tercih edene kadar. Çok memnun kaldı odalar artık tertemiz ve cok iyi ilgileniyolar. Ayrıca en tecrübeli doktorlar doğum hastanesinde oluyor. Özel hastanede günde bir ya da iki doğum yapılırken devlet hastanesinde onlarca doğum yapılıyor. Tercih meselesi tabiki bende suan hem özele hem devlete gidiyorum kontrole ama doğumum büyük ihtimalle devlette olcak.
Canım ısıtıcı derken soba mı? Benim bir fanlı sobalardan var, birde alman malı bu radyatör tipi sobam var. Fanlı banyo falan yaptırırken falan baya işe yarıyor küçük bişey.Arkadaşlar gelinimle konuştum da şimdi geçen sene ekimde doğum yaptı o da tecrübelerinden faydalanmak istedim sizlerin de aklında bulunsun benim gibi düşünemeyenler varsa..:) doğunun en soğuk illerinden birinde yaşıyoruz.. bana elektirikli ısıtıcı aldın mı diye sordu valla tamamen çıkmış aklımdan.. siz alacak mısınız ya da kullanan var mı marka tavsiyelerinizi alabilirim..
Canım ısıtıcı derken soba mı? Benim bir fanlı sobalardan var, birde alman malı bu radyatör tipi sobam var. Fanlı banyo falan yaptırırken falan baya işe yarıyor küçük bişey.
Kuzu o dediğin hastanede ne olaylar dönüyor bilsen orda nst bile yokmuş mikrop kapan faln varmis ki devletten de farkı yok odaları 2 kişilik doğumhane ye önüne gelen giriyo hastayla birlikte bnm elti orda yaptı . Devlet daha temizdir eminimm :))
Bizde büyük boy ufo var yaza çıkana kadar banyo larda odayı ısıtıyoruz canım şart yani gerekli birşeyArkadaşlar gelinimle konuştum da şimdi geçen sene ekimde doğum yaptı o da tecrübelerinden faydalanmak istedim sizlerin de aklında bulunsun benim gibi düşünemeyenler varsa..:) doğunun en soğuk illerinden birinde yaşıyoruz.. bana elektirikli ısıtıcı aldın mı diye sordu valla tamamen çıkmış aklımdan.. siz alacak mısınız ya da kullanan var mı marka tavsiyelerinizi alabilirim..
Eki Görüntüle 2039731 Kızlar boyayı değiştim önceki ve sonrakı hali daha guzel oldu böyle aydınlık oldu ya diğeri baya koyuymuş gercekten
Eki Görüntüle 2039731 Kızlar boyayı değiştim önceki ve sonrakı hali daha guzel oldu böyle aydınlık oldu ya diğeri baya koyuymuş gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?