Basima aynisi geldi, cidden patladim en sonunda zaten. 3 aylik bebegin bir koca gardrop giysisi var, sadece 3 tane tulum almisim bebegime, alma yeter yeter giydiremiceksin diye kuduruyo... bi de sanki salaktim, 2 tulumla 3 ay gecirdim ben birini yikadim birini giydirdim diyo... dayanamadim en sonunda, dedim her gordugumde baska baska giyiyo bu cocuk, onlar hediye geldi dedi. Oturup hediye getirirler diye bekleyemem ben dedim.
Bebek arabasi almis 1300 liraya, bana diyo ki sen bosuna alma, 70 liralik baston satiliyo bim de en kullanisli o ondan alsana.
Bebege kuvet alma, 1 ay yikadim sonra kullanmadim gereksiz yer kapliyo ilk zamanlar legende yikamak daha mantikliymis (madem kullanmiyosun ver ben kullanim diyemiyosun iste)
Ya soka girdim soka! Emzik alma 0-3 ay kullaniliyo zaten ben veririm sana biz 3 ayi doldurmus oluyoruz seninki dogana kadar dedi!
Bahsi gecen konusma gorumcemle yaptigim bir konusma degil ustelik, bu tam tersi benim kendi tarafimdan birisi, kiskancligin dibine vurmus akli cikmis ondan bi tik iyisini alirsam da o benden asagi kalirsa diye...
Yoksa kimsenin umurunda degil kocamin ne kadar masraf ettigi.... seninkiler de oyledir, uyuz oluyorum bu insanlara. Bosver o yuzden, ben en son actim agzimi sovdum soylendim simdi konusmuyoruz cok rahatim:)